Min vurdering gjelder ikke Coop generelt, men Extra i Sr. Olavs gate i Tønsberg: vareutvalget er adekvat ifht butikkens størrelse, men de fleste av betjeningen står dessverre til stryk. Heldigvis noen... Vis mer
Trodde man var kommet lengre i 2026 Null service på Obs leangen , finner ikke folk i butikken for å spørre om hjelp på deres egne Kellen produkter. Så kastet bort 40 min fysisk i biti... Vis mer
Latterlig at kjøpeutbyttet er så mye lavere i Vestfold enn i Nord- Brukte over 40000.- på Coop i fjor og fikk under 600 i kjøpeutbytte. Og den såkalte bleie-dealen dere har på obs!! Hvordan skal man k... Vis mer
Making til frekkhet fra sjåfør for Coop ekstra i Sarpsborg sentrum kl 0830 skal man lete lenge etter!! Man er på jobb i hjemmesykepleien og parkerer bilen lovlig for å besøke pasienter og er på vei t... Vis mer
Coop er den eneste detaljhandelsvirksomheten som eies av forbrukerne. Over en million medlemmer i Norge har en eierandel hver i sitt lokale samvirkelag og får sin del av overskuddet.
Norge
- www.coop.no
Har svart på 3 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Blir en ⭐ mindre da Crodots🧁 er ute 😭
Coop Extra i Sandvika er svært bra på alle mulige måter. Stort utvalg, usedvanlig blid betjening.
MEN:
Sandvika ble med ett litt gråere, litt tristere.
Jeg har vært i butikken til alle døgnets tider på jakt etter Crodots. I dag fikk jeg vite at de er tatt ut av sortimentet på grunn av noe så simpelt som profitt. Regner dere inn den uhorvelige mengde med servietter, stearinlys, kaffe, og tørrvarer av alle slag jeg har måttet handle de månedene Crodots kun har hatt sporadiske gjesteopptredener, går dere i hvert fall ikke i minus. Atferden min har vært mistenkelig nok, om jeg ikke skulle vekke enda mer mistanke ved å til stadighet gå like tomhendt ut som da jeg kom inn.
Rullator Ruth hadde sin daglige Crodot som belønning etter spaserturen fra Tomtestubben til Coop og hjem igjen. Det er en tur man ikke skal kimse av for en dame som går i sitt syv-og-nittiende år- Nå står rullatoren trist i en krok, og ser Ruth svinne hen både fysisk og mentalt. Den daglige Crodoten gav henne ikke bare krefter til å gå ut alle årets dager unntatt søndag (Ruth er ikke særlig religiøs), den gav henne også sukker og fett nok til å løse de vanskeligste kryssord. Nå sitter hun og stirrer tomt ut av vinduet. Hun bryr seg ikke lenger om sikkelet som renner ut av munnviken, og nedover haken før det lander på Chanel skjørtet til den tidligere så pertentlige og velstelte lille damen.. Uten Crodots varer det ikke lenge før spyfluer, og åtselslarver mesker seg med den gamle damens kalde kropp. De finner ikke annet enn Chanel skjørtet, Gucci blusen og edelstener da noen etter mange måneder lurer på hvor den lille damen med det fragile smilet har blitt av.
Småungene fikk et pusterom fra Bølla Bjarne når han stappet i seg sine 4 daglige Crodots som naboen bestakk ham med for 2 timers fred på ettermiddagen. Det gikk riktignok smått tenkte naboen der han smattet på pipa for seg selv, men en dag snart vil alle gå i fred for Bølla Bjarne. Smulten forflytter seg sammen med Crodotens magma av vaniljekrem usynlig over på Bjarnes mage. Snart blir Bjarne treg og andpusten, og det blir en slutt på hans eneveldige terror.
I medeierdemokratiets navn ta inn igjen Crodots, så Ruth fyller hundre, og ungene kan «kappe land» på det tidligere territoriet til Bølla Bjarne.
Handler mye på obs Lillestrøm.
Handler mye på obs Lillestrøm,denne henvendelsen gjelder ikke selve butikken,finner ingen e-post å legge min henvendelse på derfor legger jeg den her.
Det gjelder coops lungemos som jeg kjøpte for en tid tilbake,i forhold til Gildes lungemos var denne uspiselig og en merkelig konsistens feit og klissete.
Greit med egne merkevarer,men da må de ha en akseptabel kvalitet,handler selv mange av deres merkevarer.Skulle levert den tilbake,men ble ikke gjort.
Ellers er jeg godt fornøyd med både service og utvalg.
Mvh.
Per Stein Lundvold
Medl.nr.1354 004330
Veldig dårlig opplevelse
Hei! vi var 2stk skulle hent ut noe medisin på coop prix herøy ca:17.35. Den andre som skulle hente medisin spurte om ikke den skulle kvittere på medisinen sin, da hun som satt i kassen svart med et glefsende nei, da sa jeg til henne at det går ann og svare på en hyggelig måte, svar fra kassedama( du e faen ikke hyggelig du og heller). Jeg tenkte jeg skulle handle til helgen på Coop Prix Herøy, jeg ble så rystet av det frekke svart hennes at jeg valgte enn butikk i stede for coop prix herøy.
Det er ikke første gangen at betjeningen er frekk.
Håper ledelsen tar dett opp med betjeningen.
Dårlige i teknologi
Kjøpte en Nintendo switch får noen måner siden. Den begynte og komme i sleep mode og gikk utav hele tiden. Leverte den inn til sjekk. Kom tilbake og de påsto at alt var i orden, men når vi kom hjem begynte det igjen. Jeg synest egentlig at de burde få null stjerner men det går ikke an. Jeg anbefaler å handle på en annen butikk.
Extremt dårlig erfaring med å handle…
Extremt dårlig erfaring med å handle hos Coop extra på Ugla i Trondheim.
Jobber en utenlandsk dame der ved navn Renjie, og jeg har aldri møtt et mer vemmelig menneske i hele mitt liv. Det er faktisk så ille, at jeg kommer aldri til å handle der igjen.
Her er det tydeligvis ingen grenser for hva slags rask man ansetter.
De er ikke billigst
De er ikke billigst, umulig å få tak i noen betjening for hjelp, og ikke minst ingen retrur eller angrerett / åpent kjøp,dette har vi brent oss kraftig på og er sluttet å handle her.
Kupong systemet
Kupong systemet.
Får to stjerner da til tider sjeldent er gratis billiste ting i kupongsystemet. Men og kreve at jeg skal kjøpe 1 kg med sopp for og få 7 kr i avslag er vel litt meget? Det er flere løsvekt av frukt og grønt som har like dårlige avtaler og bare krever dyrt kjøp for lite utbytte/rabatt. Di som kom opp med dette såkalte kupongsysteme har sviktet dere totalt og om du som handler selv med kuponger får en dyrere pris uanset, selv med kupong er det billigere og handle på feks kiwi.
Kupongene kommer med flere ukers mellomrom, om di kommer i det heletatt og er absolutt ikke inviterende til og handle på coop når di først er på plass.
Jeg var en tur på Coop Prix…
Jeg var en tur på Coop Prix Jernbanetorget (Byporten) og det var en begredelig opplevelse. Det var en udelikat butikk og brødskjæremaskina var udelikat og rundt den og på gulvet var det så mye brødrusk at jeg var tenkt å rydde opp selv.
Nei de som er ansatt der, burde ta en tur på Coop Prix Brinken, å lære noe, da det er alltid rent og pent og delikat i butikken!
Tar markedsandeler
Tar markedsandeler
Coop Obs og Coop Bygg er markedsledere på hvert sine områder. Når de har tilbud er det verd å ta en titt.
Coop Extra har økt markedsandel de siste årene. Og overtatt mye pga taperprosjektet Bestevenn/Æ til Rema.
Har egen rabattordning med kickback til Coop-medlemer. Enten ved medlemskort eller app.
Bruk pengen dine et annet sted
Jeg vil gjerne gratulere Coop Norge med både en ubrukelig netthandel og en helt ubrukelig kundeservice. Når de i tillegg samarbeider med Postnord om intern levering så blir kaoset komplett.
Jeg bestilte en vare på Coop netthandel 11. august. Den 12. får jeg en melding om at varen er på vei til Pick up plassen på Alanabru. De gir meg sågar et sporingsnummer. Dette er det siste vi hører fra varen.
Jeg venter 10-12 dager før jeg ringer kundeservice. Det tok tre dager før jeg kom igjennom. Jeg kunne sikkert ventet mer enn i de 20 minuttene jeg hadde tid til, men det begrenser seg når de kun har oppe mellom 8-16 og jeg har en jobb å passe.
Når jeg endelig kommer igjennom får jeg beskjed om at de skal lage en sak på det. ..
De lager en sak, men allerede neste dag er jeg såpass lei at jeg ringer igjen og avtaler at de skal rebestille ordren min.
Nye 14 dager uten at jeg hører noe og jeg ringer igjen.
De beklager men de kan ikke finne ut hva som har skjedd. Postnord har visstnok rotet bort ordren min igjen og nå er de tomme på lageret.
De kan ikke skaffe varen jeg har kjøpt og betalt, de kan ikke skaffe alternativ og de tilbyr ikke noen form for kompensasjon for tiden jeg har brukt på denne møkkabutikken. Jeg får visstnok igjen pengene.
Coop er en medlemsbutikk, men de bryr seg svært lite om medlemmene sine...
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Kan ikke stave til kundevennlighet!
Likegyldig
Utrolig dårlig service, de nekter å tro på kunden og i mitt tilfelle så tar de heller ikke tillit til elektrikerfirmaet heller.
Kjøpte tre stk utvendige LED spotter, elektrikeren boret hull og monterte spottene men di holder seg ikke oppe i hullet, de henger på ett dårlig vis, men det er nok mest pga tilkoblingen..
Coop bygg olrud nekter iallefall på at det er noe galt med varen.. tåpelig for tre lusne spotter...
men de mister iallefall meg som kunde heretter.
Gammeldagse vilkår og service netthandel
Gammeldagse vilkår og service på netthandel, ved kjøp av klær er det bare angreretten som returmuligheten, så når du finner at den ikke passer er det altså kun angreretten og du må punge ut for returkostnadene selv og passe på å gjøre det innenfor 14 dager.
Dette var første og samtidig siste gang jeg handler der!
God butikk, men dårlig oppførsel på ansatte. Jessheim
Gode varer, lett å finne frem i butikken, noen få av de ansatte på obs bygg Jessheim er flinke, andre definitivt ikke. Flere av de unge ansatte opptrer som regel alltid veldig uprofesjonelt når jeg er innom. Roper og banner til hverandre foran kunder, sitter på telefonen bak kassene, leker med utstyr (blant annet sende en person igjennom maskinen som binder juletre), tuller med jekketraller etc, sier aldri hei og er likegyldig i betjening i kassen. å som regel er det de samme personene som gjør dette. Jeg hadde aldri i verden hatt slike ansatte i en så stor og viktig butikk👎
Men fikk god hjelp av en voksen dame i male avdelingen og en slank mann med briller😊 har vært ofte innom det siste året (1 gang i uken omtrent) så dette er en gjenganger på Jessheim...
Den verste kundeservicen i norske nettbutikker...
Coop er elendig på kundeservice når man henvender seg til dem. Sure og avvisende når de kontaktes via nettsiden eller ved kjøp i deres nettbutikk.
Fikk en vare som helt klart måtte være feilmerket, da den var veldig mye større en en normal skostørrelse 37. 37 passer meg utmerket, men disse gummistøvlene detter av når jeg går ned trappen, og jeg får dem knapt med meg når jeg går.
De kaller dette "bruk av angreretten" og vil at jeg skal kjøpe en Norgespakke til 160kr for å sende dem i retur, (støvlene kostet under 300,-)
Når de har svart et surt nei, så "lukker de saken" og sender mail via en No-reply adresse, så kunden ikke får svart tilbake.
De er aldri imøtekommende når man her noe å klage på. Feilen er som regel hos kunden...
Coop Obs Bygg
Coop Obs Bygg
Meget dårlig service. Leverer inn to ødelagte deler til maskin for service innenfor garantitiden. Når de forlanger at maskinen skal leveres inn for videreforsendelse til leverandør for min regning, har en av delene som ble innlevert forsvunnet. Maskinen ble ikke levert inn. Reiser selv til leverandør og forhører meg der.
To timer senere:
Maskinen er nå allerede reparert gratis av leverandør. Var en garantisak.
Hvilken kompetanse er det de ansatte har hos Coop Obs Bygg og hvilken opplæring får de? Elendig service når det gjelder garanti/reklamasjonssaker. De har ingen verksted sier de selv, slik at de må sende inn maskinen til verksted for kundens regning. Skjønner de ikke at det er kundene de lever av? Hmm
Dyrt
Har tidligere vært rimelig mn nå har de fleste varene høyere pris på enn andre steder.råtten frukt og grønnsaker stort sett bestandig.sur betjening og dårlig kundeservice