CNV Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professioneel, duidelijk en eerlijk! Er werd goed naar mij geluisterd en ik werd gesteund door jullie allemaal. Ik kan weer verder, en gelukkig heb ik al mijn centjes gekregen waar ik recht op had..... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Er is nimmer onafhankelijk onderzoek gedaan en zeker niet beoordeeld door het bestuur, laat staan dat het bestuur contact heeft gezocht met mij. Het CNV blijft om de hete brij heen draaien en reageert... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zoals anderen hier ook al aangeven, helaas zit je na het starten van een lidmaatschap er een jaar aan vast. Dit is bij het aanmelden absoluut niet duidelijk aangegeven. Zeer teleurstellend van een org... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een poosje geleden ben Ik geweldig geholpen door een jurist bij CNV nadat ik een conflict kreeg met mijn toenmalige directeur. Zij was heel scherp en heeft ervoor gezorgd dat ik gekregen heb waar ik e... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Fagbevegelse

Skrevet av virksomheten

CNV is een van de grootste vakbonden in Nederland en behartigt zowel de individuele als de gezamenlijke belangen van werknemers. Onze belangrijkste taak is het maken van duidelijke afspraken over werk en inkomen. Deze afspraken leggen we vast in collectieve arbeidsovereenkomsten (cao’s), zodat werknemers sterke en eerlijke arbeidsvoorwaarden hebben. Daarnaast zetten we ons in voor goede en rechtvaardige wetgeving die te maken heeft met werk en inkomen. Hiervoor lobbyen we actief in Den Haag, zodat de stem van werknemers gehoord wordt. Ook staat CNV klaar om individuele leden te ondersteunen, zowel in werk als in het privéleven. Dit kan variëren van persoonlijk advies tot uitgebreide juridische hulp. Op deze manier zorgt CNV ervoor dat leden er nooit alleen voor staan.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

32 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I’ve been awaiting someone to call me…

I’ve been awaiting someone to call me for 3 weeks but no one calls back and whenever I call (tried 6 times already including morning, afternoon) there’s no one available! They don’t keep their promise, think twice before you become a member.

5. januar 2025

Jaren contributie betaald

Jaren contributie betaald. Toen ik ze echt nodig had gaven ze niet thuis. Allemaal parttimers en zijn niet bereikbaar. Totaal geen empathie. Alleen maar met zichzelf bezig.

29. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

CNV reageert nietop e-mail en ook niet op brieven

In juni van dit jaar had ik naar CNV gebeld met de vraag
of mijn vrouw lid kan worden van CNV, na heel veel vragen van de telefoniste kwam het er op dat het niet kan, hetgeen ik vreemd vond, ik nam er geen genoegen mee dus had ik per e-mail gevraagd waarom het niet kon, daar kreeg ik geen antwoord op, kort geleden had ik per brief mijn vraag wederom gesteld maar CNV laat me weer in de steek door geen antwoord op mijn vragen te geven.
Ik had een andere vakbond organisatie hetzelfde vraag gesteld, het antwoord was dat mijn vrouw welkom is en mijn gegevens werden genoteerd hetgeen resulteerde dat mijn vrouw in zeer korte tijd lid werd van de vakbond organisatie.
CNV sluit mensen uit.

9. september 2024

Schandalig

Schandalig. Dacht dat een vakbond er was voor hulp.Nu heb ik zelf hulp nodig door deze organisatie. Enkel puur op geld uit. €16,50 voor een jaar lang aan contributie. Misleidende verkopers aan de telefoon. Pure oplichterij pas er mee op !!!

27. august 2024

Juridische hulp viel tegen

Had juridische hulp gevraagd voor een probleem met onze televisie, deze ging stuk na 4 jaar en was niet meer te herstellen. Televisie koste 2.300 euro.
Aanbod bij de verkopende partij voor een nieuwe was zeer laag vandaar mijn verzoek voor juridische hulp.
De hulp viel extreem tegen ze gingen uit van eerdere correspondentie en ik moest het aanbod maar aannemen. Ik ben zelf op internet voldoende tegengekomen dat er wel mogelijkheden waren en dit is dus ook gelukt.
Na een klacht die ik bij de cnv had neergelegd over de jurist ben ik gebeld en heb na overleg 300 euro gekregen als tegemoetkoming.

22. juli 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte informatie over wijziging rechtsbijstands verzekering

Inderdaad heeft het CNV niet aan alle leden doorgegeven dat het burenrecht per 1 Jan. 2024 niet meer in het pakket zit van Brandmeester. Het zou fijn zijn om alsnog zo spoedig mogelijk alle leden per brief/mail mededelen dat het burenrecht is komen te vervallen. Dus ben je genoodzaakt om bij een ander alsnog een rechtsbijstand verzekering af te sluiten. Vooral voor de mensen die niet meer werken valt nu veel uit. Juist het burgerrecht was belangrijk. Dus CNV laat het z.s.m. aan alle leden weten. Geen hulp meer bij burgerrecht.

29. juli 2024

Slechte communicatie

Al lid geworden vanwege de voordelige prijs. Uit het niets krijg ik berichten dat ik contributie moet betalen met een prijs die niet is afgesproken. Na mail contact met de CNV bleek dat ze de prijzen hebben aangepast en hebben verzuimt mij op de hoogte te houden. Prijs/kwaliteitverhouding is zoek en de stugge en koude klantenservice hebben mij doen besluiten afscheid te nemen van de CNV!

30. juli 2024

Stugge receptioniste

Stugge receptioniste. Vandaag 8 x gebeld voor informatie... Twee weken geleden een jurist gesproken, als je eenmaal met een jurist hebt gesproken kun je op je kop gaan staan als je iemand anders wil sprekend. Dat doen ze niet. Je krijgt niemand anders te spreken over een bijvoorbeeld algemene vraag. Ze kijken niet verder en reageren als een robot.. mogen zelf geen beslissing nemen ..daar ben je klaar mee als je een dringende vraag hebt. Ik ben begonnen met bellen om 8.30 en nu is het 16.15... dan weet je het wel. Een jurist heeft een volle caseload waar jij de dupe van wordt....en wachten wachten wachten

26. juni 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

CNV bijbehorende rechtsbijstand. PAS OP.

Toen ik lid werd, werd er gemeld dat ik voor alles verzekerd zou zijn ook als het om grond zou gaan of buren. Dat was in die tijd ook wel het geval. Alleen verzekeringmaatschappij BrandMR heeft de voorwaarde voor vakbond CNV aangepast, en nu is buren conflict niet meer mee verzekerd. CNV heeft verzuimd dit mede te delen aan hun leden. Wij hadden destijds onze rechtsbijstandverzekering opgezegd. en zitten nu met de gebakken peren. Dan komt ook nog eens bij de kwestie met mijn VLOSschoenen die niet in orde waren. Heb ik allemaal zelf moeten regelen, en maanden op 2 verschillende schoenen moeten lopen. Een van mijzelf en een van het ziekenhuis. VGZ heeft die schoenen toch uitbetaald dit terwijl ze niet in mijn bezit zijn. De wet luid als een product niet deugdelijk is en terug word gegeven er niet voor betaald word. Vandaag CNV gebeld, die zegt klacht neerleggen bij BrandMR. Op de website van BrandMR is buren wel meeverzekerd als je een verzekering afsluit, voor CNV dus niet. Dit had CNV zelf in eerste instantie moeten nagaan om zo hun leden toch op de juiste manier te kunnen voorzien.

22. april 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv