Clear Sky Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det tar emot att visa smutsiga delar av sitt hem men han som rengjorde soffan var lättsam och proffsig. Fick bort fläckar som suttit fast alldeles för länge. Jag hade en positiv upplevelse, j... Vis mer

Bra

TrustScore 4 av 5

65 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 40 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

52 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Riktigt bra produkt

Riktigt bra produkt. Supernöjd! Känns som riktigt bra kvalitet. Lätt att manövrera när man ska byta mellan de olika verktygen. Lika nöjd varje gång jag tömmer ut en otroligt smutsig behållare efter en städning med den. Roboten har blivit vår nya lilla familjemedlem som fått en plats i huset där den ofta får stå och samla in dammet och rena luften. Supertrevlig säljare!

30. august 2026

Svar fra Clear Sky

Stort tack för den fina recensionen! ❤️ Det gläder oss verkligen att ni är så nöjda med produkten och att maskinen har blivit en uppskattad liten familjemedlem. Tack för förtroendet! 🙏 /Elisabeth

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Åker runt och lurar på äldre personer

Åker runt och lurar på äldre personer gratis mattvätt för att sedan övertala dom att de ska städa mer och tar då sjuka priser! Varning!!

20. august 2026

Svar fra Clear Sky

Hej! Vi beklagar att du haft en sådan upplevelse, men det du beskriver verkar inte vara vår verksamhet. Vi säljer städmaskiner – vi erbjuder inte städtjänster och vi åker inte runt och säljer kostnadsfria mattvättar för att sedan sälja städning.

Det verkar därför som att vår verksamhet har blandats ihop med ett annat företag. Vi tar självklart den här typen av uppgifter på allvar och hjälper gärna till att reda ut vad som hänt om du kontaktar oss med mer information. mvh Elisabeth

Lurendrejeri

Man blir lovad en gratis tvätt av en möbel i 90 minuter utan krav på köp. De stannar i över 2 h, manipulerar och döljer den riktiga och faktiska kostnaden för maskinen. Avbetalning i 10 år innebär en kostnad på 64000. Även det "rabatterade" priset 39 000 är inte värt för en städmaskin för hemmet. Köp en minst lika bra för en bråkdel av priset i en vanlig butik istället! De vet att så fort folk börjat googla saker eller kolla upp faktiska kostnader så vill folk inte ha varan.

31. juli 2026

Svar fra Clear Sky

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag beklagar verkligen att du kände dig missnöjd med hur besöket och prisinformationen hanterades. Jag har full förståelse för att tydlighet kring både pris, avbetalning och villkor är viktigt för att man ska kunna känna sig trygg i sitt beslut. Vi tar självklart till oss av din feedback och uppskattar att du tog dig tid att framföra dina synpunkter. / Elisabeth

urusla och oseriösa

urusla och oseriösa. tar inte bokade tider seriöst, avbokar i sista sekund och svarar inte när man ringer eller mailar.

Akta er!!!

18. mai 2026

Trevlig säljare

Trevlig säljare! Bra produktionsuppvisning med bra förklaring.
Redan bättre luft i huset!

21. mai 2026

Svar fra Clear Sky

Stort tack! Härligt att höra att ni är nöjda och att luften redan känns bättre i huset:) /Elisabeth

Bra service

Bra service. Snabb lagning och när dom lagade maskinen så fick jag den rengjord samtidigt. Dessutom kostade det inget då det gick på garantin.

12. mai 2026

Svar fra Clear Sky

Tack så mycket för de fina orden! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och reparationen. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder så snabbt och smidigt som möjligt. Välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! / Elisabeth

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stort tack till Martin på…

Stort tack till Martin på serviceavdelningen i Malmö för ett trevligt bemötande och en snabb reperation av tillbehörsluckan till vår städmaskin. Pia o Henrik.

6. mai 2026

Hej Pia och Henrik,

Stort tack för era fina ord! Det gläder oss att ni är nöjda med servicen och hjälpen ni fick av Martin i Malmö. Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse och hoppas att städmaskinen fungerar perfekt igen.

Varmt välkomna åter! / Elisabeth

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycke trevlig säljare och så nöjd med…

Mycke trevlig säljare och så nöjd med maskinen och skillnaden på luft kvalitén pga luftrengöraren då vi har djur.

1. april 2026

Svar fra Clear Sky

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd och märker skillnad :):) / Elisabeth

Mycket trevliga grabbar

Mycket trevliga grabbar! Försökte inte pressa på oss maskinen utan demonstrera väldigt noggrant. Ett mycket bra genomförd genomgång.

17. april 2026

Väldigt trevlig säljare

Väldigt trevlig säljare. Mycket intressant och grundlig genomgång av produkten.

13. april 2026

Svar fra Clear Sky

Stort tack! Vad roligt att du är nöjd med både bemötandet och genomgången 😊 / Elisabeth

Mycket trevlig säljare.

Mycket trevlig säljare.

9. april 2026

Svar fra Clear Sky

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du var nöjd med vårt hembesök och upplevde säljaren som mycket trevlig. Ha en fin helg / Elisabeth

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fler diagnostiserat hushåll med både astma/allergier och lata tonåringar.

Kan inte annat än säga att vi älskar vår maskin, båda stora som små och även vår hund när han får sig en ordentlig genom borstning, och jag slipper all päls som yr runt inne. Den är både enkel och smidig att städa med så alla i hushållet kan hantera den med mer eller mindre assistans. Rekommenderar maskinen starkt och super trevlig säljare som kommer ut!

19. mars 2026

Svar fra Clear Sky

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att hela familjen, även hunden har glädje av maskinen och att den gör vardagen enklare. Extra kul att du uppskattade vårt hembesök och bemötandet. Stort tack för din rekommendation :) /Elisabeth

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv