God smag, men manglende overblik og alt for små portioner
Vi besøgte restauranten og valgte en seksretters menu, hvor to af gæsterne fik winepairing. Maden var overordnet velsmagende og veltilberedt, og der var tydelig ambition i køkkenet. Det trækker op.
Desværre manglede helhedsoplevelsen overblik og sammenhæng. Vi ventede omkring en halv time, før vi kunne afgive vores bestilling, og senere forsøgte personalet igen at tage imod ordren uafhængigt af hinanden. Gennem aftenen blev vi betjent af flere forskellige medarbejdere, hvilket gav en hektisk oplevelse og en fornemmelse af, at ingen havde det samlede ansvar.
Vinmenuen blev ikke fulgt konsekvent. Flere retter blev serveret uden vin, og vi måtte selv gøre opmærksom på, at der var tale om winepairing. Et glas vin blev sprunget over undervejs, og som kompensation blev der serveret dessertvin, selvom dette var fravalgt ved starten af middagen. Dessertvinen blev først skænket efter desserten var spist. Der blev heller ikke spurgt ind til yderligere drikkevarer, selvom aftenen var tænkt som en fejring.
Maden var god, men mængderne var ualmindeligt små i forhold til prisen. Selv hovedretterne havde karakter af forretter i størrelse. Menuen var præsenteret som sharing, men flere serveringer var så små, at de reelt ikke lod sig dele. Samlet set forlod vi restauranten sultne, hvilket ikke matcher forventningen til en seksretters menu i dette prisleje.
Der er smag og ambition, men oplevelsen manglede styring, rytme og volumen. Derfor lander vores vurdering på 2 ud af 5 stjerner.