Ik had een stalen spatbord gekocht circa 107 euro. Zelf niet goed gemeten. Retourbeleid opgezocht op hun website. Staat keurig hoe dit te werk gaat. Bij sommige bedrijven zit dit verstopt of is zelfds... Vis mer
Se hva andre synes
7/16/26 erste Bestellung nicht mit tracking ID versendet. 7/24/26 zweite gab es ein Problem da es ein Produkt nicht hatte musste ich ein anderes auswählen darauf hin bekam ich versand Bestätigung und... Vis mer
Ich hatte eine Flat Tracker Lampenmaske bestellt. Leider war die Qualität der Maske sehr schlecht. Die Oberfläche war sehr wellig und uneben....so etwas kommt mir nicht an mein Moped. Darauf... Vis mer
i ordered my part on ChopperShop. Pricing was good. easy ordering and payment. Fast delivery, no husstle! I can recommend this webstore!
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nopea toimitus
Good brands and faster delivery
Fast delivery and nice parts
john doe niergordel l/xl
john doe niergordel l/xl
past goed, goed verstelbaar (geen klittenband : wat bij mij altijd losschiet)
maar met gespen en riemen
mooi leer met 1 rits sluiting erop
top ga zo door
The best service 👍👍
Good and fast
Good and fast
Parfait et rapide je suis en France livraison rapide plusieurs choix
Parfait
Parfait, commande sans probleme, rapide et complete
Liefern nicht passende Teile die man…
Liefern nicht passende Teile die man dann auf eigene Kosten zurückschicken muss.....
Lieferzeiten sind erfunden
Lieferzeiten sind erfunden, unseriöses Unternehmen das auf nachfragen einfach nicht reagiert
Super snel geleverd
Super snel geleverd, gisteren besteld vandaag ermee aan de slag... top!!!
Super snelle levering!
Komen verzenddatum niet na.
Komen verzenddatum niet na.
onbetrouwbare web winkel
Watch out!
Watch out! Some items allegedly available on their site are out of stock in fact. You pay, wait, and receive nothing. They know this, but fail to upgrade the stock info on line.
Alt jeg har købt ok
Alt jeg har købt. Nu 4 ordre er behandlet og sendt inden for 24 timer og alt er leveret inden for en uge.
Er godt tilfreds.
Udemærket produkter
Udemærket produkter, men verdens dårligste kunde support. Svare ikke på henvendelser og lover at vende tilbage. Meget sketchy hjemmeside. Jeg har handlet for mange 1000kr men jeg har fundet en andet alternativ.
1 Stjerne for service.
2 Stjerner for kvalitet.
Levert niet.
Bijna 2 weken geleden een bestelling geplaatst.
Bestelling niet ontvangen.
Choppershop zegt steeds verzonden.
DHL zegt steeds niks te hebben ontvangen.
Geld retourneren doen ze alleen als je de bestelling met ontvangst weigert of retourneert.
Nieuw onderdeel versturen doen ze niet.
Dus naar het onderdeel en de centen kun je fluiten.
Niet te verwarren met Choppershop.com…
Niet te verwarren met Choppershop.com die een uitstekende service heeft. De 5 sterren is dan ook voor hen bedoeld!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.