CDON Norge - Nordens største markedsplass! Anmeldelser

12 147

2,3

Jeg handlet på Cdon. Posten 7 Bring klarte å ødelegge kolliet, lappet det sammen og leverte det. Kontaktet de, og det var ingen vilje til å rette opp for hva som hadde skjedd. Kontaktet så Cdon, og fr... Vis mer

Elendige greier! Bestiller en vare med beregnet leveringstid. Det går flere dager uten oppdatering. Sender mail. Får beskjed om at leveransen er forsinka. Ok. Ingenting skjer. Går flere dager. Er i ko... Vis mer

Reviderer denne, pakken er kommet. Så da er anmeldelsen nå kun basert på kommunikasjon mellom oss og CDON, som dessverre fungerte svært dårlig. Fikk ikke hjelp med å spore pakken, som ikke fikk noe... Vis mer

Styr unna, kjøpte vare for 6 uker siden. Nå er den sendt.. Ingen beskjed, ingen svar på henvendelser til kundeservice annet enn fra en AI-bot som ikke bidrar på noe vis. Forsøkt å registrere retur p... Vis mer

1. Onlinemarked
  2. Hvitevareforretning
  3. Bokhandel
  4. Elektronikkbutikk
  5. Spillbutikk

Vi er til for de små øjeblikke i hverdagen. En glødepære, der skal skiftes. Et værktøj til den løse skrue. En ny vandslange til haven. Og vi er til for de store øjeblikke, hvor drømmene træder til.  Sofaen til den første fælles lejlighed. Spilkonsollen, der har stået øverst på ønskelisten. Den allerførste mobil. Vi er en shoppingdestination, hvor udvalgte sælgere tilbyder dig millioner af produkter inden for forskellige kategorier. Du finder alt lige fra gaming, legetøj og elektronik til have-, skønheds- og kæledyrsprodukter. Ting til livet, ganske enkelt.  Vi er ikke bare en markedsplads. Vi er en del af din hverdag.

Under middels

12k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(12 147)

181 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Sinnsykt treg sending og levering

Bestilte 3 pakker samtidig og di ble sendt separat, ene tok litt mer enn en uke den andre tok 20 dager og den siste tar 1 måned+. Alt er julegaver så det er veldig synd å ikke få gitt den ene gaven som ble bestilt i november… det er snakk om småe pakker og bestilt på samme side. Kundeservicen er dårlig. Vil ikke bestille der flere ganger

17. desember 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi forstår godt frustrasjonen over de lange leveringstidene og at julegavene dine ikke rakk frem i tide 😔. Vi kan se at pakkene dine ble sendt separat, noe som dessverre kan føre til ulike leveringstider, spesielt i perioder med høyt trykk hos transportørene. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken og sikre at alt håndteres korrekt. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser og kundeservice. Hvis du har ytterligere spørsmål eller behov for hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på https://cdon.no/kundeservice/
. Vi håper at dine fremtidige bestillinger hos oss blir mer smidige og pålitelige.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Ikke får man varene sine, og ikke får man kontakt med kundeservice. Styr unna!

15. desember 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse. Vi forstår godt din frustrasjon over at du verken har mottatt varene dine eller fått kontakt med kundeservice 😔. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne håndtere saken korrekt og følge opp situasjonen. Vi tar tilbakemeldingen din på stort alvor og følger opp internt for å forbedre våre prosesser og sikre at lignende situasjoner håndteres smidigere fremover. Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss via https://cdon.no/kundeservice/
. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse, og håper at dine fremtidige kjøp hos oss blir enklere og mer pålitelige 🙂.

Dårlig kommunikasjon

Reviderer denne, pakken er kommet.

Så da er anmeldelsen nå kun basert på kommunikasjon mellom oss og CDON, som dessverre fungerte svært dårlig. Fikk ikke hjelp med å spore pakken, som ikke fikk noe sporing før den nå er på posten hos oss. Og hjelp med å utsette betalingsfristen til pakken dukket opp kunne vi glemme.

16. desember 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse. Vi forstår godt din frustrasjon over at leveransen ikke har gått som planlagt, og at det har vært vanskelig å komme i kontakt med oss 📦. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne håndtere saken korrekt og følge opp situasjonen. Vi tar tilbakemeldingen din på stort alvor og følger opp internt for å forbedre våre prosesser og sikre at lignende situasjoner håndteres smidigere fremover. Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss via https://cdon.no/kundeservice/

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Bestilt Julegave 29. november og varen er ikke levert til nå(15.12.). Ingen sporing hos posten, bare en varsel med sporingsnummer og at varen kommer snart.

15. desember 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse. Vi forstår godt din frustrasjon over den forsinkede leveransen og beklager at julegaven ikke kom frem som forventet 🎁. Akkurat nå er det høy belastning hos transportørene, noe som dessverre kan føre til forsinkelser, men vi kan se at pakken nå er levert. Vi tar tilbakemeldingen din på stort alvor og følger opp internt for å forbedre våre prosesser og unngå lignende situasjoner fremover. Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss via https://cdon.no/kundeservice/
. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse og håper at dine fremtidige kjøp hos oss blir smidigere og mer pålitelige 🙂.

Ikke mottatt vare

Ikke mottatt vare, sporing ikke oppdatert på 14 dager.

1. desember 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse. Vi forstår godt din frustrasjon over at du ikke har mottatt varen og at sporingen ikke har blitt oppdatert på 14 dager. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne håndtere saken korrekt og sikre at leveransen følges opp på best mulig måte. Vi tar tilbakemeldingen din på stort alvor og følger opp internt for å forbedre våre prosesser og unngå lignende situasjoner fremover. Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss via https://cdon.no/kundeservice/
. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse, og vi håper at dine fremtidige kjøp hos oss blir smidigere og mer pålitelige 🙂.

CDON support

Hvorfor sender ikke av sted varene

Hvorfor sender ikke av sted varene. Jeg håper varene rekker fram før julaften🥹

12. desember 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse. Vi forstår godt din bekymring over at varene ennå ikke er sendt, og hvor viktig det er at de rekker frem før julaften 🥹. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne håndtere saken korrekt og sikre at leveransen følges opp på best mulig måte. Vi tar tilbakemeldingen din på stort alvor og følger opp internt for å forbedre våre prosesser og unngå lignende situasjoner fremover. Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss via https://cdon.no/kundeservice/

Har ikke fått varen

Har ikke fått varen! Har ventet i snart 4 uker. Sporingsnummer fikk jeg med en gang, men pakke er ikke levert inn. Veldig skuffet og føler meg lurt. "PriceNet.se" som CDON bruker på leveransen, svarte meg for en uke siden at dem sender så fort som mulig og prioriteter min pakke, men pakker er fremdeles ikke sendt. Håper CDON tar ansvar å kansellerer orden, ønsker ikke å vente lenger. Siste leveringsdato som jeg fikk oppgitt ved bestilling er forlenget overskredet.
Oppdatert:
Veldig positivt! CDON og PriceNet.se svarer raskt på å svare på kundeservice. Ordren min er kansellert etter mitt ønske og har fått pengene tilbake:-)

11. desember 2025

Hei,

Takk for at du handler hos oss og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse 🙏✨. Vi er glade for at vi kunne hjelpe med å kansellere bestillingen og ordne tilbakebetalingen, og vi setter stor pris på tilbakemeldingen din som hjelper oss å bli bedre. Vi håper du gir oss en ny sjanse ved fremtidige kjøp og ser frem til å ønske deg velkommen igjen 💛.

CDON support

Cdon har ingenting på lager!!!

Folk flest vet ikke at cdon er en slags ebay hvor tusenvis med selgere selger varer innunder taket til navnet cdon og at bestiller du noe der så er det en eller annen som får din ordre og så er det opp til han å finne ut om han har varen klar eller om du plutselig havner i en limbo der du i 3 uker prøver å få kundeservice til å hjelpe deg,.men de gjør ingenting annet enn å si "varen er på vei til lager og du får oppdatering på sporingsnummeret'
Og hver gang en ny person som svarer og samme svaret.
Cdon kan feks skylde på pricenet.se mens pricenet.se mener at du må ta dette med selger som er cdon men som alikevel ikke er selger.
Bare en paraply.
En slags grå import side vil jeg kalle de nå som jeg har ventet over 3 uker på noe som var "på lager (i kina-australia-bergen??) og det er like greit å gå til en butikk der varen du trenger ligger klar.
De er som alle disse sidene som viser frem ting som er på AliExpress,.men istedenfor at DU bestiller på AliExpress så gjør de det, men de i kina får din adresse og sender direkte til deg.
Så en vare som koster 30 kr på AliExpress koster 299 fra en grå import side og du tror det er fra noe i nærheten.

10. desember 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse og for at du deler din opplevelse med oss. Vi forstår at det kan være frustrerende når bestillinger ikke håndteres smidig eller når informasjonen om levering oppleves uklar. CDON fungerer som en markedsplass der hver selger er ansvarlig for sine produkter, leveranser og håndtering av reklamasjoner. Hvis en selger ikke håndterer en sak korrekt, tar vi på CDON over og sørger for å hjelpe kunden videre.

Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne undersøke denne spesifikke saken nærmere og sikre at den håndteres riktig. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kommunikasjonen mellom kunde, selger og vår kundeservice for å unngå lignende situasjoner i fremtiden.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og oppfordrer deg til å fortsette å dele dine synspunkter, da det hjelper oss å bli bedre. Vi beklager opplevelsen du har hatt og håper å kunne gjenopprette tilliten til CDON.

CDON Kundeservice

To pakker med estimert kort…

To pakker med estimert kort leveringstid er ikke en gang sendt. Den første bestilt 25. november, den andre 2. desember. Er det meningen at juletreet og julegavene skal komme til neste jul? Eller prøver dere å svindle meg?

10. desember 2025

Hei,

Vi forstår godt din frustrasjon over at bestilte pakker ikke har blitt sendt som forventet, og vi beklager ulempen dette har medført. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken grundig. Noen ganger kan forsinkelser oppstå på grunn av leverandørens håndtering eller logistiske utfordringer, men vi tar saken din på største alvor og jobber for å sikre at dette ikke skjer igjen. Vi ønsker å undersøke situasjonen nærmere og finne en løsning slik at du får varene dine eller tilbakebetaling. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, da den hjelper oss med å forbedre våre prosesser og kundeservice. Det er absolutt ikke vår intensjon at noen skal føle seg lurt, og vi håper å kunne gjenopprette din tillit. Vi ser frem til å motta ytterligere informasjon fra deg slik at vi kan handle raskt. Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse – din stemme er viktig for oss.

Cdon = temu/alibaba/dhgate osv! Svindel

Cdon.no er blitt en videreformidler av temu-lignende varer, du vet aldri hva du får, men betaler mye mer enn varen er verdt. Anbefales ikke! Cdon var seriøs før, men ikke nå lengre

8. desember 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse. Vi forstår skuffelsen din og beklager at opplevelsen ikke levde opp til forventningene dine. CDON samarbeider med et bredt spekter av leverandører, noe som kan medføre variasjon i produkter og priser, men vi jobber alltid for tydelig informasjon og trygg håndtering. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne forstå situasjonen bedre og se hvordan vi kan hjelpe deg. Din tilbakemelding er viktig og vil bli fulgt opp internt for å forbedre våre rutiner fremover. Vi ønsker å forsikre deg om at vi tar ansvar for at kunder skal føle seg trygge og få den servicen som er lovet. Vi setter pris på at du deler erfaringen din og oppfordrer deg til å kontakte oss direkte slik at vi kan bistå med eventuelle spørsmål eller avklaringer. Vi håper å kunne gjenvinne tilliten din og forbedre din neste opplevelse hos CDON.

IKKE kjøp

IKKE kjøp! Pakken kom altfor seint, og i tilleg man må betale moms som det ikke står på nettsiden, og man forventer ikke siden det er .no nettside. Vær forsiktig!

5. desember 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi forstår godt hvor frustrerende det er når pakken kommer senere enn forventet og når uventede tollavgifter oppstår 😔. Vi vil presisere at enkelte tollavgifter noen ganger kan påløpe, men at kunden ikke skal betale disse kostnadene. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken korrekt. For at vi skal kunne hjelpe deg med tilbakebetaling av tollavgiften, vennligst kontakt vår kundeservice her: https://cdon.no/kundeservice/
. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for leveranser og tollhåndtering for å unngå lignende situasjoner i fremtiden. Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor og ønsker gjerne å motta flere synspunkter fra deg. Takk for at du gjør oss oppmerksom på dette, og vi håper å kunne gjøre din neste opplevelse smidigere.

Imponerende elendig.

Dette er imponerende elendig.
Bestilt vare for 8 dager siden,produktet er forventet 8/12.
Pakken er dog ikke innlevert til posten(ifølge Postens app)
Styr unna!

6. desember 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi forstår godt at det kan være frustrerende når leveransen blir forsinket 😔. Vi har sjekket bestillingen din og kan se at pakken ble sendt med Bring og nå er levert. Forsinkelser kan noen ganger oppstå på grunn av logistiske forhold utenfor vår kontroll, men vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre leveringsprosesser. Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vil følge opp internt for å forhindre lignende situasjoner i fremtiden. Vi setter pris på at du deler erfaringene dine, da det hjelper oss å bli bedre. Ikke nøl med å komme med flere tilbakemeldinger slik at vi kan fortsette å forbedre oss. Vi håper leveransen nå møter forventningene dine.

Audi slike merker fra CDON

Jeg bestilte s line merkene for min Audi for 256 kr! Etter 2 uker fikk jeg beskjed at pakken er mistet av leverandør, bestilte på nytt og etter 4-5 uker ventetid fikk jeg varen! Dessverre måte jeg betale toll 121 kr og merkene var veldig små 10mm per 30 mm! God kvalitet! Anbefales ikke!

5. desember 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse, vi forstår virkelig at situasjonen med forsinket levering og tollavgift har vært frustrerende 😔. Vi beklager at din første pakke ble mistet av leverandøren, og at ventetiden ble lengre enn forventet. Noen ganger kan tollavgifter tilkomme, men kunden skal selvfølgelig ikke måtte betale for dette, og du kan kontakte oss på https://cdon.no/kundeservice/
så hjelper vi deg med refusjon av tollavgiften. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken internt og forhindre at lignende situasjoner oppstår igjen. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss å forbedre både leveringsprosesser og kommunikasjon. Vi tar saken din på største alvor og vil gjerne at du kontakter oss direkte slik at vi kan sikre at alt blir rett. Vi håper at du til tross for problemene kan ha glede av produktene dine, og at fremtidige bestillinger blir smidigere. Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette, det hjelper oss å bli bedre.

Aldri handle på CDON

Etter å ha handlet på nettet i inn- og utland i over 20 år kan jeg med hånden på hjertet si at dette er den verste nettbutikken jeg noensinne har vært borti.

Kort oppsummert: ikke handle her.

Min historie: jeg samler på filmer i såkalte "Steelbook-cover". CDON har - og hadde - flere utgivelser, og ofte er de noen kroner billigere enn andre butikker. Så jeg lot meg friste og bestilte en del. Da jeg hentet pakken oppdaget jeg et stort hull i esken. Da jeg åpnet den var flere av coverene kraftig bulket og ripet opp. Kontaktet kundeservice og ba om retur. Bestilte de ødelagte filmene på nytt sammen med noen flere og ba om bedre innpakking. Hørte aldri fra kundeservice. Ny pakke kom, like dårlig pakket inn og med flere skadede filmer. Jeg gjentok e-post til kundeservice og ba om retur og bestilte filmene på nytt og ba om bedre innpakking. Nok en gang mottok jeg skadede filmer. Klaget til kundeservice, og de svarte at jeg kunne returnere. Da jeg spurte om hvordan sluttet de å svare. I over seks måneder sendte jeg en e-post hver uke. Til slutt fikk jeg et svar om å bruke en returfunksjon på nettsidene der jeg måtte fylle inn mye informasjon per film.

Tenk deg nøye om før du handler her.

5. mars 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse, vi forstår virkelig at dette har vært frustrerende for deg 😔. Vi beklager at flere av filmene du mottok var skadet og at pakkingen ikke har vært tilfredsstillende. Dette er ikke den standarden vi ønsker å levere, og vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken internt og forhindre at lignende situasjoner oppstår igjen. Vi tar din tilbakemelding på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre både emballasje og kundeserviceprosessene våre. Vi vil gjerne at du kontakter oss direkte på https://cdon.no/kundeservice/
slik at vi kan hjelpe deg videre på best mulig måte. Din erfaring er viktig for oss, og vi setter pris på alle innspill som hjelper oss å bli bedre. Vi håper på å kunne løse saken din på en tilfredsstillende måte og gjøre fremtidige bestillinger tryggere.

Elendig sein levering

Dette er elendig. Eg bestilte julekalender til jentungen den 18.desember med est.levering 20.-26.nov. No har 17 dagar gått sidan bestillinga og de vil vente ytterligere 6-8 dager før de begynner å søke etter den i posten. Eg ønsker heve kjøpet, men de henviser kun til at eg har godkjent vilkåra og policyen. Syns dette er kjipt, og dei viser lite forståelse for situasjonen.

4. desember 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse, vi forstår virkelig at situasjonen har vært frustrerende for deg 😔. Vi beklager at leveransen av julekalenderen har blitt forsinket og at ventetiden har blitt lengre enn forventet. I noen tilfeller kan forsinket posthåndtering påvirke leveringstiden, men vi jobber alltid for å finne pakker så raskt som mulig. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken internt og sikre at lignende situasjoner ikke skjer i fremtiden. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss med å forbedre prosessene våre. Vi tar saken din på største alvor og jobber aktivt for å løse problemet. Vi setter pris på at du tok deg tid til å fortelle om opplevelsen din, og oppmuntrer deg til å fortsette å dele dine synspunkter med oss. Målet vårt er alltid å gi kundene våre en smidig og positiv handleopplevelse.

CDON Kundetjeneste

I to dager nå har jeg bedt CDON om å

I to dager nå har jeg bedt CDON om å sende meg en kjøpsbekreftelse og gi meg beskjed om bestillingen min ble godkjent eller ikke. Dessverre har jeg ikke fått noe svar, ingen informasjon overhodet. Dette er rett og slett veldig dårlig kundeservice.

2. desember 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse, vi forstår godt frustrasjonen din over å ikke ha mottatt noen bekreftelse eller informasjon om bestillingen din. Vi har nå etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken din på best mulig måte. Noen ganger kan det oppstå forsinkelser i kommunikasjonen, men vi jobber kontinuerlig med å forbedre prosessen vår for å sikre raskere og tydeligere tilbakemelding til kundene våre. Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vil internt følge opp for å forhindre lignende situasjoner i fremtiden. Målet vårt er alltid å gi korrekt informasjon og smidig service, og vi setter pris på at du gjør oss oppmerksom på dette problemet. Når vi mottar den etterspurte informasjonen, vil vi kontakte deg slik at saken kan løses så raskt som mulig. Vi håper vi kan gjenopprette tilliten din til oss.

Med vennlig hilsen, CDON Kundeservice

Bestilte vare som kostet 900 kr som jeg…

Bestilte vare som kostet 900 kr som jeg var så smart og stole på å betale direkte, Har ikke fått vare enda etter 2 -3+ uker. Prøver å sende epost for dialog så får man AI genererte svar som sier att man skal svare på den eposten for videre hjelp, men hører nix nada. Første gang jeg har hatt "problemer" med bestilling online. Hvis dette er CDONs beste så styr unna.

14. november 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse, vi forstår godt frustrasjonen over at du ikke har mottatt varen du bestilte ennå. Vi vil forklare at forventet leveringsdato alltid står i produktannonsen, og noen ganger kan leveranser bli forsinket på grunn av logistikk eller lagerforhold. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken din korrekt. Vår kundeservice har en behandlingstid på opptil 24 timer, og vi vil komme tilbake så snart som mulig med hjelp og tydelig informasjon.

Hvis pakken din er forsinket, kan du også opprette en sak direkte til selgeren her: https://cdon.no/kundeservice/
📦. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre prosessene våre for å unngå lignende situasjoner i fremtiden. Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og setter pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Med vennlig hilsen, CDON Kundeservice

Pengebe tapt og Varene ble aldri levert

Bestilte, betalte og fikk aldri varen jeg kjøpte. Desverre betalte jeg når jeg bestilte fordi jeg har gode erfaringer med nettbutikker. Men, CDON er IKKE å anbefale! I postens sporings app stod det i mange uker at de hadde fått melding om at varer var på vei til dem, men den kom aldri. Pengene tapt. Veldig skuffet. Skygg unna.

27. november 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse – vi forstår godt skuffelsen over å ikke ha mottatt varen, og at det tidligere ikke var hjelp å få fra selgeren. Saken har nå blitt eskalert til oss i CDON, og vi har ordnet en tilbakebetaling til deg for kjøpet. For å kunne følge opp videre og sikre at situasjonen håndteres korrekt, har vi sendt mer informasjon til deg på e-post. Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor og ser over våre rutiner for å forhindre at lignende problemer oppstår i fremtiden. Vi beklager virkelig at prosessen ikke fungerte smidig og at du har opplevd frustrasjon. Din tilbakemelding er verdifull for oss og hjelper oss å forbedre både kundeservice og leveringsprosesser. Vi setter pris på om du vil komme med flere synspunkter, så vi kan fortsette å utvikle oss. Vi håper at tiltaket vi nå har satt i verk kan bidra til en bedre opplevelse 🙂

Med vennlig hilsen, CDON Kundeservice

Bestemte meg for flere år siden å ikke…

Bestemte meg for flere år siden å ikke bestille her igjen siden det bare er surr med levering og ubrukelig kundeservice. Ga ett nytt forsøk, og overraskende nok er de faktisk blitt mye værre. Dette var definitivt siste forsøk

23. november 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi forstår godt at gjentatte problemer med levering og kundeservice kan være frustrerende, og vi beklager at din siste bestilling ikke levde opp til forventningene. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å bedre kunne forstå detaljene rundt saken og arbeide mot en løsning. CDON jobber kontinuerlig med å forbedre både logistikk og kundeserviceprosesser, og din tilbakemelding er viktig for oss i dette arbeidet. Vi tar alle tilbakemeldinger på største alvor og følger opp internt for å forhindre at lignende situasjoner gjentar seg. Vi håper at du likevel vil fortsette å gi oss tilbakemeldinger, slik at vi kan forbedre opplevelsen for alle kunder. Din erfaring gir oss verdifulle innsikter for å heve servicenivået fremover. Takk for at du tok deg tid til å dele dette.

Med vennlig hilsen, CDON Kundeservice

Største svindel platformen som er

Største svindel platformen som er. Undrsøker du litt, finner du fort ut av mange av varene di selger på CDOn har dobbelpris av hva di selges for i Norge. Styr unna denne svindelen, gå heller til Norsk aktør som ikke prøver å lure deg. Bestilte en Corsair t3 rush gaming stol. CDON selger debbe til 8400 kr men du kan få den får 4000,- i Norge hos di fleste aktøter.

19. november 2025

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss – vi forstår godt at prisen du så skapte frustrasjon, og det er selvsagt ikke slik vi ønsker at noen kunde skal føle det 😔. CDON er en markedsplass med mange ulike selgere, og det betyr at hver butikk selv setter sine priser. Vi har funnet saken din og kan se at du og selgeren har kommet frem til en løsning, og at du nå har blitt refundert. Tilbakemeldingen din er verdifull for oss, og vi følger dette opp internt for å sikre en mer enhetlig og rettferdig prissetting fremover. Ikke nøl med å ta kontakt igjen dersom du har flere innspill – det hjelper oss å bli bedre.

CDON Kundtjänst