Jeg handlet på Cdon. Posten 7 Bring klarte å ødelegge kolliet, lappet det sammen og leverte det. Kontaktet de, og det var ingen vilje til å rette opp for hva som hadde skjedd. Kontaktet så Cdon, og fr... Vis mer
Elendige greier! Bestiller en vare med beregnet leveringstid. Det går flere dager uten oppdatering. Sender mail. Får beskjed om at leveransen er forsinka. Ok. Ingenting skjer. Går flere dager. Er i ko... Vis mer
Reviderer denne, pakken er kommet. Så da er anmeldelsen nå kun basert på kommunikasjon mellom oss og CDON, som dessverre fungerte svært dårlig. Fikk ikke hjelp med å spore pakken, som ikke fikk noe... Vis mer
Styr unna, kjøpte vare for 6 uker siden. Nå er den sendt.. Ingen beskjed, ingen svar på henvendelser til kundeservice annet enn fra en AI-bot som ikke bidrar på noe vis. Forsøkt å registrere retur p... Vis mer
Vi er til for de små øjeblikke i hverdagen. En glødepære, der skal skiftes. Et værktøj til den løse skrue. En ny vandslange til haven. Og vi er til for de store øjeblikke, hvor drømmene træder til. Sofaen til den første fælles lejlighed. Spilkonsollen, der har stået øverst på ønskelisten. Den allerførste mobil. Vi er en shoppingdestination, hvor udvalgte sælgere tilbyder dig millioner af produkter inden for forskellige kategorier. Du finder alt lige fra gaming, legetøj og elektronik til have-, skønheds- og kæledyrsprodukter. Ting til livet, ganske enkelt. Vi er ikke bare en markedsplads. Vi er en del af din hverdag.
Stockholm, Sverige
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Bestilte 3 pakker samtidig og di ble sendt separat, ene tok litt mer enn en uke den andre tok 20 dager og den siste tar 1 måned+. Alt er julegaver så det er veldig synd å ikke få gitt den ene gaven som ble bestilt i november… det er snakk om småe pakker og bestilt på samme side. Kundeservicen er dårlig. Vil ikke bestille der flere ganger

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Elendig kundeservice. Ikke får man varene sine, og ikke får man kontakt med kundeservice. Styr unna!

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Reviderer denne, pakken er kommet.
Så da er anmeldelsen nå kun basert på kommunikasjon mellom oss og CDON, som dessverre fungerte svært dårlig. Fikk ikke hjelp med å spore pakken, som ikke fikk noe sporing før den nå er på posten hos oss. Og hjelp med å utsette betalingsfristen til pakken dukket opp kunne vi glemme.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Elendig kundeservice. Bestilt Julegave 29. november og varen er ikke levert til nå(15.12.). Ingen sporing hos posten, bare en varsel med sporingsnummer og at varen kommer snart.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Ikke mottatt vare, sporing ikke oppdatert på 14 dager.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Hvorfor sender ikke av sted varene. Jeg håper varene rekker fram før julaften🥹

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Har ikke fått varen! Har ventet i snart 4 uker. Sporingsnummer fikk jeg med en gang, men pakke er ikke levert inn. Veldig skuffet og føler meg lurt. "PriceNet.se" som CDON bruker på leveransen, svarte meg for en uke siden at dem sender så fort som mulig og prioriteter min pakke, men pakker er fremdeles ikke sendt. Håper CDON tar ansvar å kansellerer orden, ønsker ikke å vente lenger. Siste leveringsdato som jeg fikk oppgitt ved bestilling er forlenget overskredet.
Oppdatert:
Veldig positivt! CDON og PriceNet.se svarer raskt på å svare på kundeservice. Ordren min er kansellert etter mitt ønske og har fått pengene tilbake:-)

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Folk flest vet ikke at cdon er en slags ebay hvor tusenvis med selgere selger varer innunder taket til navnet cdon og at bestiller du noe der så er det en eller annen som får din ordre og så er det opp til han å finne ut om han har varen klar eller om du plutselig havner i en limbo der du i 3 uker prøver å få kundeservice til å hjelpe deg,.men de gjør ingenting annet enn å si "varen er på vei til lager og du får oppdatering på sporingsnummeret'
Og hver gang en ny person som svarer og samme svaret.
Cdon kan feks skylde på pricenet.se mens pricenet.se mener at du må ta dette med selger som er cdon men som alikevel ikke er selger.
Bare en paraply.
En slags grå import side vil jeg kalle de nå som jeg har ventet over 3 uker på noe som var "på lager (i kina-australia-bergen??) og det er like greit å gå til en butikk der varen du trenger ligger klar.
De er som alle disse sidene som viser frem ting som er på AliExpress,.men istedenfor at DU bestiller på AliExpress så gjør de det, men de i kina får din adresse og sender direkte til deg.
Så en vare som koster 30 kr på AliExpress koster 299 fra en grå import side og du tror det er fra noe i nærheten.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
To pakker med estimert kort leveringstid er ikke en gang sendt. Den første bestilt 25. november, den andre 2. desember. Er det meningen at juletreet og julegavene skal komme til neste jul? Eller prøver dere å svindle meg?

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Cdon.no er blitt en videreformidler av temu-lignende varer, du vet aldri hva du får, men betaler mye mer enn varen er verdt. Anbefales ikke! Cdon var seriøs før, men ikke nå lengre

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
IKKE kjøp! Pakken kom altfor seint, og i tilleg man må betale moms som det ikke står på nettsiden, og man forventer ikke siden det er .no nettside. Vær forsiktig!

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Dette er imponerende elendig.
Bestilt vare for 8 dager siden,produktet er forventet 8/12.
Pakken er dog ikke innlevert til posten(ifølge Postens app)
Styr unna!

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Jeg bestilte s line merkene for min Audi for 256 kr! Etter 2 uker fikk jeg beskjed at pakken er mistet av leverandør, bestilte på nytt og etter 4-5 uker ventetid fikk jeg varen! Dessverre måte jeg betale toll 121 kr og merkene var veldig små 10mm per 30 mm! God kvalitet! Anbefales ikke!

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Etter å ha handlet på nettet i inn- og utland i over 20 år kan jeg med hånden på hjertet si at dette er den verste nettbutikken jeg noensinne har vært borti.
Kort oppsummert: ikke handle her.
Min historie: jeg samler på filmer i såkalte "Steelbook-cover". CDON har - og hadde - flere utgivelser, og ofte er de noen kroner billigere enn andre butikker. Så jeg lot meg friste og bestilte en del. Da jeg hentet pakken oppdaget jeg et stort hull i esken. Da jeg åpnet den var flere av coverene kraftig bulket og ripet opp. Kontaktet kundeservice og ba om retur. Bestilte de ødelagte filmene på nytt sammen med noen flere og ba om bedre innpakking. Hørte aldri fra kundeservice. Ny pakke kom, like dårlig pakket inn og med flere skadede filmer. Jeg gjentok e-post til kundeservice og ba om retur og bestilte filmene på nytt og ba om bedre innpakking. Nok en gang mottok jeg skadede filmer. Klaget til kundeservice, og de svarte at jeg kunne returnere. Da jeg spurte om hvordan sluttet de å svare. I over seks måneder sendte jeg en e-post hver uke. Til slutt fikk jeg et svar om å bruke en returfunksjon på nettsidene der jeg måtte fylle inn mye informasjon per film.
Tenk deg nøye om før du handler her.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Dette er elendig. Eg bestilte julekalender til jentungen den 18.desember med est.levering 20.-26.nov. No har 17 dagar gått sidan bestillinga og de vil vente ytterligere 6-8 dager før de begynner å søke etter den i posten. Eg ønsker heve kjøpet, men de henviser kun til at eg har godkjent vilkåra og policyen. Syns dette er kjipt, og dei viser lite forståelse for situasjonen.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
I to dager nå har jeg bedt CDON om å sende meg en kjøpsbekreftelse og gi meg beskjed om bestillingen min ble godkjent eller ikke. Dessverre har jeg ikke fått noe svar, ingen informasjon overhodet. Dette er rett og slett veldig dårlig kundeservice.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Bestilte vare som kostet 900 kr som jeg var så smart og stole på å betale direkte, Har ikke fått vare enda etter 2 -3+ uker. Prøver å sende epost for dialog så får man AI genererte svar som sier att man skal svare på den eposten for videre hjelp, men hører nix nada. Første gang jeg har hatt "problemer" med bestilling online. Hvis dette er CDONs beste så styr unna.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Bestilte, betalte og fikk aldri varen jeg kjøpte. Desverre betalte jeg når jeg bestilte fordi jeg har gode erfaringer med nettbutikker. Men, CDON er IKKE å anbefale! I postens sporings app stod det i mange uker at de hadde fått melding om at varer var på vei til dem, men den kom aldri. Pengene tapt. Veldig skuffet. Skygg unna.

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Bestemte meg for flere år siden å ikke bestille her igjen siden det bare er surr med levering og ubrukelig kundeservice. Ga ett nytt forsøk, og overraskende nok er de faktisk blitt mye værre. Dette var definitivt siste forsøk

Svar fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!
Største svindel platformen som er. Undrsøker du litt, finner du fort ut av mange av varene di selger på CDOn har dobbelpris av hva di selges for i Norge. Styr unna denne svindelen, gå heller til Norsk aktør som ikke prøver å lure deg. Bestilte en Corsair t3 rush gaming stol. CDON selger debbe til 8400 kr men du kan få den får 4000,- i Norge hos di fleste aktøter.