CDON Norge - Nordens største markedsplass! Anmeldelser

12 147

2,3

Jeg handlet på Cdon. Posten 7 Bring klarte å ødelegge kolliet, lappet det sammen og leverte det. Kontaktet de, og det var ingen vilje til å rette opp for hva som hadde skjedd. Kontaktet så Cdon, og fr... Vis mer

Elendige greier! Bestiller en vare med beregnet leveringstid. Det går flere dager uten oppdatering. Sender mail. Får beskjed om at leveransen er forsinka. Ok. Ingenting skjer. Går flere dager. Er i ko... Vis mer

Reviderer denne, pakken er kommet. Så da er anmeldelsen nå kun basert på kommunikasjon mellom oss og CDON, som dessverre fungerte svært dårlig. Fikk ikke hjelp med å spore pakken, som ikke fikk noe... Vis mer

Styr unna, kjøpte vare for 6 uker siden. Nå er den sendt.. Ingen beskjed, ingen svar på henvendelser til kundeservice annet enn fra en AI-bot som ikke bidrar på noe vis. Forsøkt å registrere retur p... Vis mer

1. Onlinemarked
  2. Hvitevareforretning
  3. Bokhandel
  4. Elektronikkbutikk
  5. Spillbutikk

Vi er til for de små øjeblikke i hverdagen. En glødepære, der skal skiftes. Et værktøj til den løse skrue. En ny vandslange til haven. Og vi er til for de store øjeblikke, hvor drømmene træder til.  Sofaen til den første fælles lejlighed. Spilkonsollen, der har stået øverst på ønskelisten. Den allerførste mobil. Vi er en shoppingdestination, hvor udvalgte sælgere tilbyder dig millioner af produkter inden for forskellige kategorier. Du finder alt lige fra gaming, legetøj og elektronik til have-, skønheds- og kæledyrsprodukter. Ting til livet, ganske enkelt.  Vi er ikke bare en markedsplads. Vi er en del af din hverdag.

Under middels

12k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(12 147)

181 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Toll gebyr kom i tillegg uten at det var informert på forhånd

Betalte når jeg bestilte produktene, de ble sendt fra tre forskjellige steder. Greit det men det ene stedet sendte ikke noen som helst bekreftelse og plutselig er det levert til utlevering og jeg får beskjed at jeg må betale toll for det! Ikke noen informasjon var gitt om dette på forhånd når jeg la inn bestillingen.

14. april 2026

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. I ditt tilfelle ser det ut til at en av leveransene ble sendt uten korrekt forhåndsinformasjon, og at det ble lagt til tollavgift uten at dette ble kommunisert, noe som ikke er den opplevelsen vi ønsker å gi.

Bestillinger via oss skal som utgangspunkt ikke medføre noen ekstra tollavgifter, men i enkelte tilfeller kan det dessverre oppstå feil fra avsenderen der forsendelsen behandles som import. Vi anbefaler at du betaler tollavgiften for å kunne hente pakken, og deretter kontakter vår kundeservice med kvittering på kostnaden, så sørger vi for å erstatte deg for dette.

Vi vil også følge opp dette internt sammen med den aktuelle selgeren for å sikre at korrekt informasjon alltid blir gitt fremover og at lignende situasjoner unngås. Din tilbakemelding er svært verdifull for oss, og du er hjertelig velkommen til å dele flere synspunkter slik at vi kan fortsette å forbedre vår service.

Vi håper å kunne gi deg en smidigere og mer transparent opplevelse fremover 🙂

Idioter

Skylder meg fortsatt 13 000kr etter 5 måneders kamp

3. november 2025

Hei,

Vi forstår virkelig hvor frustrerende og slitsomt det må være å vente så lenge på en tilbakebetaling, spesielt når det dreier seg om et større beløp. Dette er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha, og vi beklager virkelig situasjonen du befinner deg i.

Forsinkelser av denne typen kan i noen tilfeller skyldes saker som krever avklaring mellom flere parter, for eksempel eksterne selgere eller betalingsleverandører, men vi er klar over at prosessen da kan oppleves som både langsom og uklar. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre disse prosessene for å sikre raskere og mer gjennomsiktig håndtering fremover.

Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor og vil følge opp dette internt for å forstå hva som har gått galt i akkurat ditt tilfelle, og hvordan vi kan forhindre at det skjer igjen. Vi ber deg kontakte vår kundeservice med opplysningene om saken din, slik at vi kan gå videre og hjelpe deg så raskt som mulig.

Ikke nøl med å komme tilbake med flere innspill – tilbakemeldingene dine er viktige for vårt forbedringsarbeid 🙏

Kjøpte Ladestasjon for iPhone

Kjøpte Ladestasjon for iPhone, Apple Watch & AirPods – Induksjon.

Jeg er i utgangspunktet fornøyd med at ladeplaten fungerer som den skal, og den gjør jobben med å lade enheten min.

Når det er sagt, er jeg likevel kritisk til selve produktet og hva CDON velger å selge. Dette fremstår som et generisk kinaprodukt uten tydelig merkevare eller dokumentert kvalitet. Materialfølelsen og det generelle inntrykket er enkelt og lite tillitsvekkende.

Det som bekymrer meg mest er at en såpass stor og etablert nettbutikk som CDON selger produkter med så uklar opprinnelse og kvalitet. Som kunde forventer jeg bedre kvalitetssikring og tydeligere informasjon om produktene som tilbys.

Selve produktet fungerer, men jeg synes nivået og standarden på det som selges burde være høyere

26. mars 2026

Hei,

Takk for at du deler en så nyansert og gjennomtenkt opplevelse – vi setter virkelig pris på både din positive og kritiske tilbakemelding. Vi forstår din bekymring rundt produktets kvalitet og opprinnelse, spesielt når det gjelder forventningene til en etablert aktør som oss, og vi er enige i at tydelighet og kvalitetssikring er avgjørende.

CDON er en markedsplass hvor både vi og eksterne selgere tilbyr produkter, og vi jobber kontinuerlig med å stille krav til selgerne våre samt forbedre måten produktinformasjon presenteres på, slik at det blir enklere å ta trygge kjøpsbeslutninger. Samtidig tar vi til oss ditt synspunkt om opplevd materialkvalitet og merkevaretydelighet, og vi vil følge opp dette internt for å sikre at vårt sortiment holder et nivå som tilsvarer kundenes forventninger.

Hvis du opplever at produktet ikke lever opp til en rimelig kvalitetsstandard, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice, så kan vi undersøke saken nærmere og se på mulige løsninger. Vi ønsker gjerne å fortsette å få innspill fra deg fremover – det er en viktig del av vårt forbedringsarbeid.

Takk igjen for at du tok deg tid til å ta opp dette 🙏

Styr unna CDON.no

Styr unna CDON.no. Det er dropshipping forkledd som en seriøs aktør. De har ikke eget lager.
Ekstremt lang leveringstid på selv små produkter i brevstørrelse.

Ingen mulighet for å kontakte kundeservice. Mine sider-funksjonen er fjernet. Ingen sporing på forsendelser.

Som sagt, styr unna og gå for en annen nettbutikk.

19. mars 2026

Hei

Vi forstår virkelig frustrasjonen din og beklager at opplevelsen din ikke har levd opp til forventningene dine. CDON er en markedsplass hvor flere ulike leverandører selger produktene sine, både fra Sverige, innenfor EU og fra land utenfor EU, noe som i enkelte tilfeller kan påvirke leveringstidene. For produkter med lavere verdi (under 299 kr) kan leveranser noen ganger sendes som pakkepost uten sporingsnummer, noe som kan oppleves som uklart og mindre trygt.

Vi er enige i at tydelig informasjon om levering og sporing er avgjørende, og vi jobber aktivt med å forbedre transparensen overfor kundene våre samt sikre at partnerne våre oppfyller kravene våre. Når det gjelder kundeservice og funksjoner på Mine sider, beklager vi hvis du har opplevd mangler; dette er noe vi tar videre internt for å gjennomgå og forbedre.

Din tilbakemelding er svært viktig for oss, og vi vil følge opp dette videre for å forhindre at lignende situasjoner oppstår igjen. Vi setter stor pris på at du deler dine erfaringer med oss, og tar gjerne imot flere innspill hvis du ønsker å forbedre opplevelsen din ytterligere.

Vi håper å få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse fremover.

CDON

Har levert en PS5 på en mulig…

Har levert en PS5 på en mulig reklamasjon. De har ikke overholdt sin egen tidsfrist og support svarer ikke lenger på henvendelser. Svak kundeservice.
For ordens skyld så skal det nevnes at produktet - når jeg kjøpte det kom raskt.

Oppdatering: Fikk svar av kundeservice tirsdag 17/3 hvor de ba meg bekrefte at jeg hadde sendt konsollen (!) selv om de har bekreftet at denne er mottatt. Etter dette har jeg ikke hørt noe mer fra de. CDON har fått en frist de ikke har overholdt og saken blir nå sendt til forbrukerrådet. Kundeservicen er rett og slett for dårlig.

3. februar 2026

Hei
Vi forstår virkelig frustrasjonen din – spesielt når en reklamasjon trekker ut i tid, og du i tillegg ikke får svar fra kundestøtten. Dette er ikke det servicenivået vi ønsker å tilby, og vi beklager at vi ikke har overholdt den tidsrammen som ble lovet i saken din. Ved klager kan behandlingstiden noen ganger bli lengre enn planlagt, for eksempel hvis vi venter på tilbakemelding fra verkstedet eller leverandøren, men det skal selvfølgelig ikke bety at kommunikasjonen opphører.

Vi vil følge opp dette internt for å sikre at både svarstider og håndtering av klager fungerer bedre fremover. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss med å identifisere hvor vi må forbedre oss. Vi setter også pris på at du nevner at leveransen fungerte bra ved kjøpet – det er noe vi streber etter å oppnå gjennom hele kundereisen.

Vi ber deg kontakte vår kundeservice igjen, slik at vi kan ta tak i saken din og hjelpe deg videre så raskt som mulig. Har du flere synspunkter eller detaljer, er du velkommen til å dele dem med oss – vi lytter og ønsker å bli bedre.

Vi håper at vi snart kan gjøre opplevelsen din til noe mer positivt. 🙂

Droppshippinghelvete

De gir inntrykk av at de har produktet på lager for å få folk til å bestille. Viser seg at dette er dropshipping fra partnere, og at at produktet slett ikke finnes på noe lager. Opp mot en måneds estimert leveringstid på noe som "de har på lager" , et estimat som de nå heller ikke har klart å holde. Har nå allerede kjøpt det jeg skulle ha fra annen butikk, men er ikke mulig avbestille fra CDON fra det sekundet man har lagt inn bestilling på tross av at ikke noe har skjedd på 1 måneds tid og ingenting er sendt. Så jeg må vel bare vente til de en dag sender det, styre med å sende greien tilbake, og så håper at jeg får pengene tilbake. De har fremdeles klart å sende meg x2 mails om å skrive anmeldelse, så værs så god at jeg gidder å ta meg tid til dette, samtidig som at jeg må bruke tid å å sende skitet tilbake om jeg en dag skulle få det.

15. mars 2026

Hei

Takk for at du deler din opplevelse, og jeg forstår virkelig frustrasjonen du beskriver når det gjelder leveringstiden og muligheten til å avbestille. Hos oss selges mange produkter via eksterne partnere på markedsplassen vår, og i noen tilfeller kan leveringstiden derfor bli lengre enn først forventet, spesielt hvis leveringsinformasjonen ikke oppdateres riktig fra partneren. Det er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha, og vi beklager at leveransen har blitt forsinket.

Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor og vil følge opp dette internt, både når det gjelder hvordan lagerstatus og leveringstider presenteres, samt hvordan prosessen rundt avbestillinger fungerer når en ordre ennå ikke er sendt. Målet vårt er å gjøre informasjonen tydeligere og forbedre opplevelsen, slik at lignende situasjoner ikke oppstår i fremtiden.

Vi anbefaler at du kontakter vår kundeservice, slik at vi kan se nærmere på akkurat din bestilling og hjelpe deg videre med saken. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive din anmeldelse, og tar gjerne imot mer tilbakemelding fra deg fremover, slik at vi kan fortsette å forbedre vår tjeneste. 🙂

CDON

Bestilte batterier 5 februar og har…

Bestilte batterier 5 februar og har fortsatt ikke mottatt de. Fikk en kort beskjed om at de var sendt fra sverige. Det hjelper ikke meg en måned etterpå så sitter jeg fortsatt uten batterier. Anbefaller å finne mer erfarne og effektive sider enn denne hvis du har mulighet til å bestille en annen plass. Skulle tro det var mulig å få ting på plass eller få avbestilt ordre fortere enn dette.

13. mars 2026

Hei,

Vi beklager virkelig at leveransen av batteriene dine har blitt forsinket, og vi forstår hvor frustrerende det er å måtte vente så lenge. Vi har undersøkt saken din og har nå sørget for at du har fått pengene tilbake, noe vi håper vil lette situasjonen noe.

Vi forstår at kommunikasjonen angående forsendelsen ikke har vært tydelig nok, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor. Vi vil følge opp dette internt for å se hvordan vi kan forbedre både leveringsinformasjon og prosesser, slik at lignende situasjoner kan unngås i fremtiden.

Takk for at du delte din opplevelse – det hjelper oss å bli bedre. Vi håper at du, til tross for denne hendelsen, kan føle deg trygg på at vi jobber for å forbedre kundeopplevelsen og at fremtidige bestillinger vil gå mer smidig. 🙂

Ansvarsfraskrivelse

Jeg handlet på CDON, 2. desember. Jeg mottok et ikke fullstendig produkt (det manglet flere deler i pakken). Jeg tok kontakt med CDON, for reklamasjon/refusjon 12. desember. Jeg ble vist videre til kundeservice til leverandør (Pricenet/eStore Deals). Jeg fikk etter en svært langsom og frustrerende prosess på ca. 1,5 måned, med denne kundeservice tilsendt en returetikett og ble bedt om å returnere pakken. Posten sendte leveringsbekreftelse for returpakken 9. februar. Jeg har enda ikke mottatt noen tilbakebetaling på kjøpsbeløpet (kr 749) per dags dato, 4. mars. Jeg har sendt purringer.
Jeg er overrasket over at CDON nekter ansvar for avtaler inngått gjennom nettsiden CDON.no. Anbefaler ingen CDON.no. (og heller ikke Pricenet/eStore Deals)

4. mars 2026

Hei

Takk for at du delte opplevelsen din med oss.

Vi beklager at håndteringen tok så lang tid, og at kommunikasjonen underveis ikke ga deg den klarheten og sikkerheten du med rimelighet kunne forvente.

Vi har nå gjennomgått saken din og kan se at refusjonen for bestillingen din er behandlet. I noen tilfeller, spesielt når en ekstern selger håndterer returprosessen, kan behandlingstiden være lengre, men vi jobber kontinuerlig med å forbedre både oppfølging og samarbeid med våre partnere for å gjøre prosessen smidigere for kundene våre.

Vi vil også følge opp dette internt for å se hvordan vi kan forbedre håndteringen av lignende saker i fremtiden. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss med å identifisere områder der vi må forbedre oss.

Hvis du har flere kommentarer eller ønsker å dele ytterligere detaljer om opplevelsen din, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss igjen – vi setter stor pris på det når kunder tar seg tid til å gi oss tilbakemelding slik at vi kan fortsette å utvikle oss. 🙂

CDON

CDON formidler kjøp uten å følge opp ved returproblemer — står uten produkt og refusjon

Jeg bestilte et par AirPods før jul gjennom CDON, som formidlet kjøpet fra en ekstern leverandør. Jeg ga beskjed om at jeg ville benytte angreretten rett etter nyttår. I den forbindelse betalte jeg 160 kr for en returetikett, men til tross for gjentatte purringer ble etiketten aldri levert.

CDON opplyste flere ganger at de ville eskalere saken dersom leverandøren ikke kom fram til en løsning, men dette førte ikke til noen konkret oppfølging eller løsning. Etter over en måneds forsinkelse fikk jeg skriftlig godkjenning fra leverandøren til å returnere varen på egen hånd, med krav om returnummer og sporingsinformasjon.

Jeg fulgte disse instruksene, betalte for frakt selv og sendte sporingsnummer. Pakken har siden stått hos svenske tollmyndigheter i over tre uker. Da jeg tok kontakt igjen var ikke leverandøren lenger kjent med sin egen skriftlige avtale.

CDON har ikke fulgt opp eskaleringen til tross for løfter om dette, og svarer bare med en standard formulering på mine henvendelser som ikke bringer saken videre.

Etter 2 måneder står jeg nå uten både produkt og refusjon, og har i tillegg betalt for returseddel og frakt som jeg ordnet selv. Hele prosessen har vært unødvendig tidkrevende, lite profesjonell og svært frustrerende.

Det er kritikkverdig at CDON formidler salg til norske kunder uten å sikre fungerende returrutiner eller aktiv oppfølging når problemer oppstår mellom kunde og leverandør. Markedsplassen må ta ansvar for at formidlete kjøp håndteres forsvarlig og at eskaleringer faktisk følges opp, spesielt når leverandørene ikke følger norsk kjøpslov

Oppdatering 4. mars:
Jeg svarte på henvendelse fra CDON via Trustpilot for 5 dager siden og har også purret opp via epost. Fikk svar i dag om at de igjen skal ta det opp med leverandør og eskalere om det ikke skjer noe i løpet av 24 timer. Håper det ordner seg denne gang.

Oppdatering 9. mars:
Fremdeles ikke skjedd noe, Virker som om løfte om å eskalere er helt verdiløst.

26. februar 2026

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din – vi forstår virkelig hvor frustrerende og tidkrevende denne situasjonen har vært for deg.

Vi har bedt om mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken din på riktig måte og sikre at både returer og refusjoner håndteres riktig. Dessverre kan det noen ganger oppstå forsinkelser når produkter selges gjennom eksterne leverandører, men vi tar fullt ansvar for å hjelpe kundene våre når det oppstår problemer.

Vi følger også opp internt hvordan vi kan forbedre returprosedyrer og eskaleringer, slik at lignende situasjoner unngås i fremtiden.

Tilbakemeldingen din er viktig og hjelper oss med å forbedre prosessene og kundeservicen vår.

Vi beklager virkelig at standardiserte svar ikke ga den hjelpen du trengte. Vi håper at du vil fortsette å gi oss tilbakemeldinger slik at vi kan gjøre handleopplevelsen tryggere og smidigere.

Takk for at du tok deg tid til å skrive og for at du delte opplevelsen din! 😊

Fikk aldri varen

Fikk aldri varen. Gav tilbakemelding og fikk beskjed om å være tolmodig. Prøver å få pengene tilbake….

24. februar 2026

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din – vi forstår virkelig frustrasjonen over å ikke ha mottatt varen din og forsinkelsen i refusjonen.

Vi har bedt om mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken din på riktig måte og sikre at pengene håndteres riktig.

I noen tilfeller kan det oppstå forsinkelser på grunn av logistikk eller partnere, men vi tar fullt ansvar for å hjelpe kundene våre når dette skjer.

Vi følger også opp situasjonen internt for å forbedre prosessene våre og forhindre lignende problemer i fremtiden. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss å bli bedre.

Vi håper at du vil fortsette å gi oss tilbakemeldinger slik at vi kan gjøre det tydeligere og tryggere å handle hos CDON.

Takk igjen for at du tok deg tid til å skrive. 😊

Reklamasjon

Jeg sendte mail ang en reklamasjon i slutten av november. De brukte en mnd på å svare at jeg kunne sende den inn. De mottok varen jeg sendte 7.januar, og jeg venter enda på behandling av reklamasjonen. 17.januar sendte jeg de mail om oppdatering, uten svar. Sendte ny mail igjen 28.januar, og fikk svar først 3.februar. Da fikk jeg beskjed om at det kunne ta et par uker til for å få vurdering. Nå er det snart 20 dager siden, ingen svar på mail og ingen oppdatering siden da.

Det har altså tatt snart 3 måneder å få behandlet en reklamasjon. Jeg regner med det kan ta enda flere uker, om ikke måneder. Kommer ikke til å handle noe der fra igjen.

Nå er det over 1 mnd siden jeg skrev anmeldelsen og cdon ba om mer info. Infoen har de fått, har jeg hørt noe mer? Nei. Jeg har enda ikke fått svar på mail siden 3.februar og vi er nå på 4 mnd behandlingstid.

21. februar 2026

Hei

Vi forstår virkelig frustrasjonen din over den lange behandlingstiden for klagen din og den trege kommunikasjonen – dette er åpenbart ikke den opplevelsen vi ønsker at kundene våre skal ha. ⏳

Vi har bedt om mer informasjon fra deg via Trustpilot for å se nærmere på saken din og se hva som kan ha forårsaket forsinkelsen, og for å sikre at klagen håndteres riktig.

Vi tar tilbakemeldingen din svært alvorlig og følger opp internt for å forbedre både behandlingstider og kommunikasjon med kundene våre i fremtiden.

Vi håper at vi får muligheten til å løse situasjonen på en måte som føles rettferdig, og at vi kan gjenvinne tilliten din ved fremtidige kjøp!

CDON

Import MVA og tollklarering ikke inkludert i pris

Jeg kjøpte en vare fra CDON. Transporten tok uvanlig lang tid. Det viste seg at varen kom fra Tyskland uten skikkelig dokumentasjon og jeg måtte betale tollklarering og import MVA. Varer som selges i Norge skal være tollklarert eller klart si fra at MVA ikke er inkludert. I dette tilfelle stod det ingen ting.
Jeg har bedt om refusjon men har mine tvil og uansett er dette ikke gjort riktig av CDON.

20. februar 2026

Hei

Vi forstår at det har vært frustrerende når frakten har tatt lengre tid enn forventet, og at du har måttet håndtere tollklarering og import-mva. på egenhånd. 📦

Som markedsplass selger CDON produkter fra ulike leverandører, både i Sverige, EU og utenfor EU, noe som noen ganger kan påvirke frakt og eventuelle importavgifter. Vi streber alltid etter å sørge for at informasjon om mva. og toll fremgår tydelig i annonsen, men vi forstår at det i dette tilfellet ikke ble oppfattet slik.

For at vi skal kunne hjelpe deg videre med refusjonen, anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice. Der kan vi gjennomgå bestillingen i detalj og sørge for at saken håndteres riktig.

Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og følger opp internt for å forbedre tydeligheten og håndteringen av internasjonale forsendelser i fremtiden.

CDON

Dårlig service og ubrukelig produkt levert.

Fikk en leke i julegave som ikke var som på bildet og som beskrevet. Mange funksjoner manglet og leken var derfor ubrukelig. Jeg ga beskjed på epost og fikk til svar at jeg måtte ha ordrenr. Dette oppga jeg. Men videre måtte jeg oppgi eposten til den som hadde bestilt gaven. Da fikk jeg til svar at vedkommende selv måtte sende inn en klage.
Jeg kan ikke legge hele denne jobben med å klage over på en annen person, da det var en gave. Derfor mast nettopp cdon ikke bare en men to kunder😔

20. desember 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse – vi forstår virkelig at det har vært frustrerende å få en leke som ikke stemte med bildet og beskrivelsen, og at behandlingen av klagen har vært tungvint. Vi beklager virkelig det som har skjedd og vil forsikre deg om at vi tar tilbakemeldingen din på største alvor. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne undersøke saken og sikre at den håndteres korrekt. På grunn av GDPR kan vi dessverre ikke alltid behandle saker som gjelder en annen person enn den som har lagt inn bestillingen, og derfor trenger vi opplysningene til den opprinnelige bestilleren. Internt følger vi opp rutinene våre for retur og klager, spesielt når det gjelder gaver, for å forhindre at lignende problemer oppstår i fremtiden. Hvis du ønsker det, kan du kontakte oss direkte på https://cdon.no/kundeservice/
for videre hjelp. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, da den hjelper oss med å forbedre prosessene våre og gi kundene en tryggere og enklere opplevelse.

CDON support

CDON har helt elendig kundeservice

Jeg kjøpte en vare gjennom CDON og varen ble betalt normalt. I ordrebekreftelsen står det at MVA er inkludert. Nå har jeg i ettertid mottatt krav om MVA pluss behandlingsgebyr via Fedex/Svea. Det kravet videresendte jeg til CDON. De unnskylder seg med at de kun videreformidler varer og har ikke noe med MVA etc å gjøre. Nå har saken gått from og tilbake i ett år uten at CDON har klart å løse den. Jeg har hatt utallige eposter med CDON kundeservice og de bare henviser til firmaet Solutions 4YOU som heller ikke håndterer MVA slik de skal. Jeg anbefaler derfor at man holder seg langt unna CDON.

13.2.2026 Etter at jeg la ut denne anmeldelsen så har CDON ordnet opp i saken og Fedex/Svea har fått pengene sine. Da justerer jeg opp vurderingen noe ;-)

10. februar 2026

Hei,

Vi forstår at situasjonen med MVA og behandlingsgebyr har vært både frustrerende og tidkrevende, spesielt når saken har pågått over lang tid. Vi har nå funnet ditt tilfelle og har etterspurt mer informasjon for å kunne hjelpe deg videre på best mulig måte. I enkelte tilfeller kan MVA og gebyrer tilkomme ved internasjonale leveranser, men kunden skal ikke stå for dette; det er selger som har ansvaret.

Vi tar din tilbakemelding på alvor og følger opp internt for å sikre at lignende situasjoner håndteres tydeligere i fremtiden. Vårt mål er alltid å gi korrekt informasjon og rask oppfølging, og vi forstår at manglende kommunikasjon har vært frustrerende for deg.

Vi oppfordrer deg til å kontakte oss direkte via https://cdon.no/kundeservice/
så hjelper vi deg med å få saken løst helt. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss å forbedre våre prosesser. Vi håper å kunne gjenopprette din tillit gjennom tydelig og korrekt behandling fremover.

Med vennlige hilsener CDON support

Leveransen tok 1 mnd

Leveransen tok 1 mnd
Uhøflig kundeservice
Toll på varen (det var ikke opplyst på forhånd)
Og trodde ikke man trengte det på denne siden.
I tillegg var det sprekker i cd cover og en flekk på cd plata.
Kjedelig å motta noe sånn når det skal være gave!

10. februar 2026

Hei,

Vi forstår at situasjonen har vært frustrerende, spesielt når leveransen tok lengre tid enn forventet og produktet ikke svarte til forventningene. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne gå gjennom saken og sikre at vi kan gi deg riktig hjelp. Når det gjelder tollavgiften vil vi presisere at det i slike tilfeller er selgeren som skal dekke kostnaden, ikke kunden, og vi hjelper gjerne med dette.

Vi tar også dine kommentarer om skadet CD-cover og flekk på platen på største alvor, og følger opp internt for å forhindre lignende problemer i fremtiden. Din tilbakemelding er viktig og hjelper oss med å forbedre både service og prosesser.

Vennligst kontakt oss via https://cdon.no/kundeservice/
så hjelper vi deg videre med tollsaken og resten av situasjonen. Vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse ved fremtidige kjøp. 😊

/CDON support

Obs Obs CDon.no er ikke en norsk…

Obs Obs CDon.no er ikke en norsk nettbutikk selv om de opererer med norsk nettside. For et mobildeksel til kr 159 fikk jeg tilleggsregning fra Posten på toll og gebyr på kr 86.

9. februar 2026

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi forstår frustrasjonen din over ekstra toll- og gebyrkostnader, og vi beklager at dette har påvirket kjøpsopplevelsen din.

CDON er en markedsplass der mange forskjellige selgere tilbyr sine produkter, og lageret kan være i ulike land, noe som noen ganger kan føre til ekstra avgifter. Du skal ikke måtte betale tollkostnadene selv – dette er selgerens ansvar. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne følge opp saken internt og sikre at du får korrekt hjelp.

Vi oppfordrer deg til å kontakte vår kundeservice via https://cdon.no/kundeservice/
for videre assistanse, slik at vi kan løse situasjonen på best mulig måte. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss å forbedre våre rutiner fremover.

Vi håper å kunne gi deg en smidigere opplevelse ved fremtidige kjøp.

Dårlig kundestøtte

Dårlig kundestøtte. Har klaget at jeg har ikke mottatt produktet og alt jeg fikk i retur var et spørreskjema om hvor godt kundestøtte har ivaretatt min behøv/forespørsel. Mitt råd er å sjekke på trustpilot erfaringen fra andre kunder. Jeg hadde ikke gjort det og nå har jeg ikke mottatt våren og ingen støtte.

6. februar 2026

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi forstår godt hvor frustrerende det er å ikke ha mottatt produktet ditt, og at det eneste du fikk tilbake var et spørreskjema. Vi har sjekket saken din og ser at vår support har hjulpet deg videre for å sikre at situasjonen blir håndtert korrekt.

Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor og følger opp internt for å forhindre at lignende problemer oppstår i fremtiden. Målet vårt er å forbedre både kommunikasjonen og prosessen rundt kundesaker, slik at det blir enklere for kundene våre fremover.

Vi oppfordrer deg gjerne til å fortsette å dele synspunkter via https://cdon.no/kundeservice/
så vi kan gi deg en bedre opplevelse ved fremtidige kjøp.

CDON support

Elendig kundservice, lang og uforståelig leveringstid

Jeg kan nesten ikke tro hvor elendig denne nettsiden har blitt. Ingen oversikt over pakkesporing, det måtte jeg Google meg frem til selv. De har fjernet "min side" og er umulige å få kontakt med og hvis du er heldig og får kontakt, så kan de ikke hjelpe. Har brukt cdon for siste gang etter de samme problemene har gjentatt seg 3 ganger nå. Aldri igjen.

2. februar 2026

Hei,

Takk for at du delte din opplevelse med oss. Vi forstår godt frustrasjonen din over manglende oversikt over pakkesporing og vanskelighetene med å komme i kontakt med oss 😔. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne undersøke saken grundig og sikre at riktige tiltak blir iverksatt. Internt følger vi opp situasjonen for å forbedre prosessene våre og forhindre at lignende problemer oppstår igjen.

Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor og håper å kunne gi en smidigere og mer oversiktlig opplevelse fremover. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive til oss og oppfordrer deg til å sende ytterligere tilbakemeldinger dersom du har det.

Venter enda på pakken

Bestilte en vare, etter tre uker stod det enda at varen sorteres på lager. Jeg kontaktet kundeservice, og de sa det var en stor feil med all levering. De sa det fortsatt var noen få igjen på lager og skulle sende den på nytt. Varen er enda ikke sendt.
Det er nå en måned siden jeg bestilte pakken. Når jeg kontakter de igjen blir jeg bare referert til samme mail som sa at de skal sende ny pakke.

27. januar 2026

Hei,

Takk for at du delte din opplevelse med oss. Vi forstår virkelig frustrasjonen over at bestillingen din fortsatt ikke har blitt sendt, til tross for løfter om ny levering, og at kommunikasjonen så langt ikke har gitt en løsning. Vi har nå etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne sikre at alt håndteres korrekt. Vi tar situasjonen på alvor og jobber aktivt med våre prosesser for å unngå lignende forsinkelser i fremtiden. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi setter pris på at du tok deg tid til å fortelle om opplevelsen din. Vi håper at vi snart kan gi deg en løsning, og at du vil gi oss muligheten til å forbedre opplevelsen din. Vennligst kontakt oss gjerne direkte for videre oppfølging slik at vi kan sikre at saken din blir avsluttet på best mulig måte. Takk for tålmodigheten 😊.

Med vennlige hilsener CDON support

Sen levering og null kundeservice

Kjøpte noen kabler, optisk HDMI kabel og takfeste til en prosjektor i CDON nettbutikken. Så får jeg melding av det sendes fra Computersalg. Det tok tre uker før jeg mottok det. Så viser det seg at det er feil på HDMI kabelen, og reklamasjon ble sendt inn via CDON reklamasjonsside. Dette fikk jeg ikke svar på flere uker, før jeg tok kontakt med Computersalg direkte. Elendig og totalt fraværende kundeservice av CDON, og mitt kundeforhold er bare å annulere der. Kommer aldri til å handle der igjen.

23. januar 2026

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse, vi forstår godt frustrasjonen over den sene leveransen og den defekte HDMI-kabelen. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne undersøke saken nærmere og sikre at den håndteres korrekt. Produktet ble sendt fra vår partner Computersalg, og vi beklager at kommunikasjonen rundt reklamasjonen ikke fungerte som forventet. Vi tar fullt ansvar for at våre kunder får tydelig og rask tilbakemelding, og følger nå opp internt for å forbedre rutinene rundt håndtering av reklamasjoner og kundeservice. Tilbakemeldingen din er svært viktig for oss og hjelper oss å bli bedre. Du er alltid velkommen til å kontakte oss direkte på https://cdon.no/kundeservice/
hvis du har flere spørsmål eller ønsker å gi mer informasjon. Vi håper å kunne gjenskape tilliten din og gi deg en bedre opplevelse fremover 😊.