1. Herreklesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Casual Clothing is a unique retail store in Copenhagen with both a physical shop and a webshop. The webshop is based on Danish soil but written in English, in order to serve as many customers worldwide as possible. We only sell casual and leisure wear of the highest standard. The products are exclusive and all brands are carefully handpicked to form the best portfolio of casualwear. Casual Clothing is an official point of sale of all our brands, and we always have the latest collections available in the shop for the customer to choose from.

1,1

Dårlig

Frakt

Måtte betale 721 kor i frakt for 1 genser.. Uhørt

18. juni 2016

Hi Kent.

We took 89 DKK (11,95Euro) for delivery to your city, not 721DKK. The 721 ,- is not coming from Casual Clothing, which you can see on the receipt.

However, we are sorry to hear that you have had an unpleasant time dealing with us. I've tried to call you a few times, but so far without any success. I wish you all the best, and I hope that you can find out who billed you the 721,- .
Enjoy the day

All the best
Casualclothing.dk

Topp service

Rask levering

25. mai 2016

Hej Karl

Tak for din anmeldelse og de fine ord.
Ha' en god dag.

Perfekt

Raskt og pliktoppfyllende

14. mai 2016

Hej Stephan.
Tak for din anmeldelse. Det er altid en målsætning for os, at få leveret hurtigt og problemfrit - hver gang! Vi håber at du nyder godt af dit køb.
Go' søndag.

Tobas

Flott service

Leverer alltid raskt på nettbestilling. Veldig god service i butikken.

28. april 2016

Hej Tommy.

Mange tak for anmeldelsen. Det glæder os at servicen lever op til forventningerne, hvilket vi går meget højt op i hos Casual Clothing. Også godt at høre at dine varer er kommet hurtigt frem.

Shoppen ønsker dig en rigtig go' aften.

Tommelen opp !

Alt helt topp, hurtig, rask og trygg levering. kjempefornøyd med produktet.

27. april 2016

Hej Espen.

Mange tak for din feedback - godt at høre at vi er helt i top! Hos os er der altid en sikker og hurtig levering.
Tillykke med dit nye produkt fra Casual Clothing, vi håber at fornøjelsen varer ved.

Ha' en bra dag

Alt det bedste

God service

God kommunikasjon og god service

26. april 2016

Hej Henrik.

Tak for anmeldelsen. Vi er glade for at leve op til det forventede serviceniveau.
Du er altid velkommen til at kontakte os på info@casualclothing.dk eller tlf:
+45 35 38 03 99, hvis du har nogle fremtidige kommentarer eller spørgsmål.

Alt det bedste

Topp!

Alltid bra service hos CC! De sender raskt og ting kommer fram dagen etter! Kan varmt anbefales!

29. mars 2016

Hej Joakim

Tak for din feedback og den varme anbefaling. Super at høre at vores serviceniveau er i top, samt at leveringen har været god og hurtig.

Rigtig go' onsdag.

Tobais
www.casualclothing.dk

Nordens klart beste butikk.

Godt utvalg,gode priser og god kundeservice, klart best i norden på herreklær

17. mars 2016

Hej Christian.

Tak for de rosende ord. Det glæder os, at du synes godt om vores håndplukkede udvalg, og at vores service samtidigt har levet op til forventningerne.
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi håber på at høre mere fra dig i fremtiden.

Ha en fin kveld

Tobas

Veldig bra

Lett og bestille, og veldig rask levering :)

16. mars 2016

Hej Trym

Mange tak for din anmeldelse. Godt at det har været let at bestille, og at leveringen lever op til forventningerne.

Ha en bra dag.

De bedste hilsner, Tobias

Casual

Rask og grei levering. Gode karameller var det og 😄

9. mars 2016

Hej Emil

Mange tak for din anmeldelse, godt at høre, at du er tilfreds med leveringstiden til Norge. Godt at høre du kunne lide karamellerne!

Ha en fin kveld.

Perfect

Strålende fornøyd med alt..fikk varene veldig fort.veldig bra service👍

19. februar 2016

Hei Lars

Takk for tilbakemeldingen og fem stjerner. Godt å høre at levering til Norge er fortsatt i toppen og at servicen levd opp til dine forventninger.

Ha en fin dag

Alle de beste, Oscar www.casualclothing.dk

Fantastisk service!

Rask og god tilbakemelding hele veien. Fikk god kompensasjon når et av plaggene jeg bestilte var utsolgt. Rask levering, tok en dag fra bestillingen var ferdig i København til den kom frem til Oslo. Kommer definitivt til å bruke CC igjen!

16. februar 2016

Hei Henrik

Tusinde tak for at du har taget dig tid til at komme med feedback, og tak for den meget fine anmeldelse. Dejligt at høre at du er tilfreds med løsningen vi kom frem til i forhold til den udsolgte vare, og at levering til Norge var hurtig. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang :)

Ha en fin dag

God service

Det ble en feil med min bestilling. Det ble rettet opp raskt da det ble oppdaget.

13. januar 2016

Hej Magnus

Tak for at du har taget dig tid til at komme med feedback. Beklager at der har været en fejl i din bestilling, men er glad for at høre at vores kundeservice hurtigt fik rettet op på det. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Ha en fin dag!

De bedste hilsner, Oscar www.casualclothing.dk

Vis anmeldelser på alle språk. (172 anmeldelser)