Bythjul Anmeldelser 12 382

3,6

På ren asfalt är däcken värdelösa. är det blåsigt känner man bilen glida i sidled som om det vore halt. Ingen bra egenskap då vi i Sverige inte alltid har snö på vägarna

1. Dekkservice

Om Bythjul

byt däck själv
Däck
Fälgar
Kompletta hjul
Outlet
Mc däck
Störst på däck och fälg i Sverige. Här kan du enkelt söka efter de däck och fälgar som passar just din bil. Vi har allt inom sommardäck, vinterdäck och fälg. Beställ direkt från vår hemsida. Jämfört med din fysiska däckbutik så erbjuder vi ett brett sortiment med över 25 000 produkter av bildäck, fälgar och kompletta hjul och där du kan spara upp till 40 % när du handlar hos oss.
Tips & råd
Facebook

100% passningsgaranti

Köp däck & fälg med passningsgaranti!

Om du köper kompletta hjul genom att slå in ditt registreringsnummer erbjuder vi er 100% passningsgaranti! Enkelt och säkert!

3,6

Middels

12k anmeldelser

Dobbeltordre etter feil i bestillingen og dårlig oppfølging

Jeg opplevde at bestillingen hang i betalingsøyeblikket, uten tydelig bekreftelse på om kjøpet var gjennomført. Da jeg prøvde igjen senere, ble det registrert to like ordre på samme dekk til samme bil. Jeg hentet og brukte bare ett sett, men fikk likevel krav knyttet til den andre ordren.

Det mest frustrerende var ikke bare selve feilen, men oppfølgingen etterpå. Jeg måtte bruke mye tid på å forklare saken overfor både Bythjul/Byttdekk og Qliro. Hovedkravet ble senere kreditert, noe som etter mitt syn viser at dette ikke var to reelle kjøp fra min side. Likevel har det fortsatt vært uklarhet rundt restbeløp og kostnader.

Min opplevelse er derfor at bestillingsflyten og kundebehandlingen ikke var gode nok da noe gikk galt.

Sliter med å gi mer enn 1 stjerne etter dette samt masse tid på at de drenerer og vanskeliggjør saksgangen

17. november 2025

Bra levering

19. januar 2026

Tack för ditt omdöme!
Vi blir mycket glada över att höra att du haft en positiv köpupplevelse och tackar för att du lämnat feedback.
Sara

Ville ikke levere

Jeg trengte en ny felg. Hendelen var bekreftet og betalt, orderen ble senere kansellert,

22. januar 2025

Tack för ditt omdöme!
Verkligen tråkigt att vi inte kunde genomföra din beställning. Givetvis vill vi på Bythjul att hela processen från beställning till leverans ska ske så smidigt som möjligt, och vi beklagar att detta inte skett i ditt fall.
Vi jobbar ständigt för att vår hemsida ska visa produkter utefter hur vårt lagersaldo ser ut. Ibland händer det att många beställer en artikel samtidigt, vilket leder till att varan tar slut väldigt snabbt. Med din order upptäcktes det i efterhand att fälgen tagit slut och inte kunde skickas. Vi förstår hur detta kan orsaka besvär och vi beklagar det inträffade.
Vi tackar för att du lämnat dina synpunkter då din åsikt är viktig för oss.
Sara
0771- 32 32 32

Bestillingen er borte og ingen mulighet…

Bestillingen er borte og ingen mulighet for å spore.
Her snakket(mailet) mange ganger med dere, men ingen løsning.
gjelder bestilling W1587989
Spårningskod 8735939152

3. april 2025

Tack för ditt omdöme!
Väldigt tråkigt att vår service inte mött dina förväntningar. Vi på Bythjul jobbar ständigt för att hela processen från beställning till leverans ska ske så smidigt som möjligt. Jag har tittat på din order och den har levererats till önskad adress den 1/4. Om det är något mer du undrar över gällande din beställning är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på nytt.
Ninni

Veldig bra service

31. januar 2025

Svar fra Bythjul

Tack för ditt fina omdöme!
Väldigt roligt att höra din positiva upplevelse av vår service. Vi strävar ständigt efter att tillgodose våra kunder med snabb respons vid kontakt samt tillfredsställande resultat vid beställning från oss. Du är varmt välkommen åter vid nästa tillfälle du ska köpa däck och fälg.
Ninni
0771- 32 32 32

Effektiv tjeneste med rask levering og gode produkter!

Jeg har hatt en positiv opplevelse med Bythjul.com. Nettsiden er brukervennlig, og det var enkelt å finne dekkene jeg trengte. Bestillingsprosessen var smidig, og leveringen kom raskt. Kvaliteten på dekkene var også bra. Jeg anbefaler Bythjul.com til andre som leter etter dekk. En solid fire stjerner fra meg!

19. desember 2024

Dette verkstedet er ikke lovlig

Byttdekk Nesbru i Norge. Dette verkstedet er ikke lovlig . De jobber uten nødvendige tillatelser for å utføre disse tjenestene. Jeg sjekker alltid hvor jeg kan trygt bytte dekkene mine og hvem som bryter loven. Jeg ble overrasket over at en så anerkjent merkevare som "Byttdekk.no," som er en av markedslederne, opererer uten nødvendige tillatelser. Norge har lover og regler, og man kan ikke arbeide ulovlig. Hva annet gjør de ulovlig, arbeidstakere? Dekk? Jeg mener at journalister burde følge denne saken. Hvor våre institusjoner ser hen? Vegvesen? Politi? Hvis det skulle oppstå problemer med hjulene dine, hvem vil ta ansvar? Dette er ikke akseptabelt i Norge! Du kan inne lovlige verksteder på Vegvesen

20. oktober 2023

Hej Jakob,

Tack för ditt omdöme.

Det visade sig att ett tillstånd saknades när vi gav oss in på den nya marknaden i Norge och vi valde så fort detta upptäcktes att stänga ner stationen i Nesbru, i samband med att vi får allt i ordning kommer stationen att återöppnas vilket vi hoppas kunna göra inom en snar framtid!

Vi uppskattar att du tog dig tiden och kontakta oss angående detta så att vi kunde se på saken själva och vill försäkra dig om att Byttdekk gör allt för att jobba enligt Norska lagar och regler så att ni som kunder kan känna er trygga med att göra affärer hos oss.

Jerker

Styr unna BytHjul.

Dette firma drives jo på en fullstendig useriøs måte. Jeg bestilte 4 nye dekk 30.juni og i dag 11.juli har jeg fremdeles ikke mottatt dekkenetil tross for at disse ble betalt ved bestilling.
BytHjul bruker en speditør som ikke er til å stole på. Skulle fått levert dekk i 7.juli men de dukket aldri opp. Får beskjed om at de er kjørt tilbake til Gøteborg og ikke kan leveres før i 11.juli. Jeg er til stede i 9 timer uten at dekkene kommer.
Når man har bestilt tid på verksted for omlegging av dekk fungerer det dårlig når BytHjul ikke klarer å levere til avtalt tid.
Har sendt 2 mail til Kundservice, men den avdelingen fungerer tydeligvis heller ikke i dette firmaet. Svarer ikke på mail eller telefon.
Anbefaler derfor alle å styre unna BytHjul.😡

7. juli 2023

Hej Totto,

Tack för ditt omdöme.

Beklagar såklart att dina däck levererades 5 dagar efter beräknat leveransdatum.

Som du säger så verkar det i detta fall som att våran anlitade speditör inte riktigt fick till det vid sina leveransförsök, dock ska de ha vart i kontakt med dig under pågående ärende för att lösa det så smidigt som möjligt vilket vi får se som något positivt.

Att återkoppling till större del uteblev får jag be om ursäkt för. Vi hade dock kontakt med fraktbolaget gällande ordern och meddelade dig om det. Men tyvärr släpar även kundtjänsten med volymer som inkommer på kort tidsintervall.

På site finns även informationen att leveranserna sannolikt kan ske senare än förväntat under högsäsong då både leverantörer, lager och speditörer hanterar enorma volymer under kort tid.

Jerker
0771 - 32 32 32

Får denna innan varan så knepigt att…

Får denna innan varan så knepigt att bedömma ...
Därav 3/5

4. april 2023

Hej Jonathan!

Tack för ett tidigt omdöme.

Hoppas din leverans går som tänkt och att du är nöjd med däcken så kanske betyget kliver upp en stjärna eller två.

Jerker,

Hej Josefin.

Ordernummer du hänvisar till beställdes 2021-10-18 19:38 och levererades 20-10-2021 15:55. Detta finns kvittens på. Oklart vad dit omdöme faktiskt gäller? Däcken hade en leveranstid på 1-3 dagar.

Vänliga hälsningar
Anders