Byttet en bukse
Byttet en bukse. Fikk aldri refundert pengene, selv om jeg kontaktet de flere ganger. De sendte aldri noe svar på mail. 700 kr er penger det også. Vil aldri handle med dem igjen, verken på nett eller i butikk.
Velkommen til b.young – et dansk modebrand grundlagt i 1991. Hos b.young skaber vi feminine kollektioner med fokus på både tidens trends og garderobens uundværlige basisfavoritter. Vi har butikker i Danmark og Norge samt webshop: byoung.com, hvor du kan gå på opdagelse i vores univers og finde inspiration til din personlige stil. Hos b.young tror vi på, at god stil skal føles let og naturlig, så du kan udtrykke hvem du er. B.young is a state of mind.
La Cours vej 6, 7430, Ikast, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Jeg kjøpte et skjerf til 350,- som røytet som fy og som satt seg fast i alt som var. Skjerfet ble derfor ødelagt etter kun noen timers bruk. Jeg var så «dum» at jeg ikke tok vare på kvittering, da intensjonen var å beholde skjerfet, og mistet da tydeligvis alle mine rettigheter på å reklamere på produktet. Det er det dummeste jeg har vært bort i og aldri opplevd maken! Reklamasjon handler om at produktet ikke holder kvalitet og er selger sitt ansvar. Veldig opprørende at byoung da legger ansvaret over på meg og krever at jeg skal beholde kvitteringer på alt som blir kjøpt, i tilfelle noe skulle skje. Har aldri vært bort i at forbrukeren skal ta så mye ansvar når butikken selger et dårlig produkt. Både betjening i butikk og kundeservice svarte kaldt og kort. Styr unna!! Hadde gitt null stjerner om jeg kunne.
Dårlig kundeservice og ekstremt dårlige bytteregler! Fikk ikke byttet et plagg fordi det var kjøpt i en annen B-young butikk. Ringte kundeservice som skulle ringe tilbake, men hørte aldri noe.
Fikk klær i julegave, feil størrelse, skulle bytte men fikk ikke bytte selv med byttelapp. Var en arb dag over dato tydeligvis, så da har kona like greit kunne benyttet de 1500 kr på nigeriasvindel eller til opptenning i peisen. Skikkelig useriøst, Unngå for enhver "pris".
Useriøs bedrift. Måtte etterspørre om når bestillingen skulle sendes. Får mail etter nesten to uker om at de måtte endre bestillingen, de annulerte hele bestillingen og fikk ingen varer.
Mye fine klær og tilbehør.litt dyre klær,men god kvalitet på klærne.ha funnet mye fint på salg hos denne kjeden også.:)tommel opp.:)