Fikk veldig rask og god hjelp på e-post til å bestille riktige varer og varene ble levert på ganske kort tid. Glimrende kvalitet og relativt enkle å montere. (Men det burde kanskje nevnes i bruksanvis... Vis mer
Vi er specialister i at skabe smukt designede og funktionelle elementer til dit udendørsrum. Med vores omfattende sortiment af bålgrill, højbede, plantekasser, udekøkkener, støttemure, bålsteder og bålfade, skraldeskjul, loungesofaer, loungeborde, bedringe og græskanter har vi alt, hvad du behøver for at skabe et harmonisk og indbydende udemiljø. Vi er stolte af, at vi selv står for al produktion på vores egen fabrik beliggende i Midtjylland. Dette giver os fuld kontrol over hele produktionsprocessen og sikrer, at hvert enkelt produkt opfylder vores høje standarder. Vi fokuserer på solide materialer, brugervenlighed og enkle former, der både er æstetisk tiltalende og funktionelle. Vores team af erfarne og dygtige medarbejdere og designere arbejder passioneret på at levere produkter, der vil forvandle dit udendørsrum det du drømmer om. Vi tilbyder også skræddersyede specialmålsløsninger, der passer til dine specifikke behov. Vores plantekasser og højbede fås i både standard- og specialmål, og du kan vælge mellem forskellige finishmuligheder såsom cortenstål (rust), galvaniseret eller sortlakeret. Vi tilbyder hurtig levering og konkurrencedygtige priser, så du kan få glæde af vores produkter uden unødvendig ventetid eller besvær. Vi er passionerede omkring at skabe produkter, der bringer komfort, stil og funktionalitet til dit udendørsrum.
Kløservejen 2, 8850, Bjerringbro, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
God service, rask levering til Norge, fine plantekasser og benk! Veldig fornøyd!

Svar fra byJEMA
God kvalitet på stålarbeider gir god tilpasning og enkel montasje.
Flotte kasser, som blir enda finere når korrosjonen gjør sin jobb.
Rask og hyggelig levering.

Svar fra byJEMA
Rask levering, god kundeservice og et perfekt produkt. Vi er veldig fornøyde.

Svar fra byJEMA
Fant ikke noen plantekasser med riktig look i Norge så bestilte fra Jema. Levert som avtalt. Noe monteringsjobb, men verdt det!

Svar fra byJEMA
Et selskap av de få som faktisk strekker seg langt for å levere kvalitet fra øverste hylle. Mottok grillbord og ser at det er kvalitet i hvert ledd. Dette er ikke masseprodusert billig materialeti fra kina. Så enkelt som boltene som er brukt har de fått i fra Wurth. Godstykkelsen på stålet er overraskende bra, og langt bedre enn man kan forvente. Det er mange som burde strekke seg etter samme kvaliteten. Det er med slik kvalitet at det er verdt å betale ekstra. Uten tvil ypperlig god kvalitet, blir garantert handlet mer her!

Svar fra byJEMA
Produktene er av høy kvalitet i tillegg til fantastisk kundeservice!

Dårlig. Fortsatt ikke fått varene levert. Har purret

Svar fra byJEMA
Veldig fornøyd, manglet skruer og de blev sendt med en gang jeg sagde fra. 😀

Svar fra byJEMA
Jeg er veldig fornøyd med både bedriften og produktet. Tegning sendt før produksjons start viser at bedriften tar både kunden og bedriften på alvor. På denne måten vil alle parter være mer fornøyd og feil unngås. Levering fungerte bra og alle deler passet utmerket sammen.

Svar fra byJEMA
Rask respons, og god informasjon. Jeg oppdaget når jeg fikk beskjed om at bestillinge var klar for sending, at jeg hadde bestilt feil antall av flere enheter. Jeg ringte opp, og deres medarbeider tok rask aksjon og fikk stoppet sendingen og endret innholdet. Veldig bra!

Svar fra byJEMA
Dere var veldig ryddige å prate med på telefon. Hun jeg snakket med følgte så godt opp mine henvendelser

Svar fra byJEMA
Flott støttemur i 5mm kortenstål. Noe trøbbel med levering, men det tror jeg ByJEMA rydder opp i.

Svar fra byJEMA
Veldig god service og informasjon, og kjapp leveringstid. Utegrillen er helt suveren 🤩👌

Svar fra byJEMA
Veldig bra produkt. Tok litt tid å lære seg å få riktig temperaturer, men nå er jeg veldig fornøyd

Svar fra byJEMA
Super leveranse fra start til slutt.. Veldig gode produkter!

Svar fra byJEMA
Rask levering, godt pakket, høy kvalitet på delene. Men bruksanvisningen var litt manglende og jeg satt igjen med noen ubrukte deler