1. Bedriftsøkonomiske tjenester

Projektplanering, tidrapportering, offerter, fakturor... Med Bygglets projektverktyg får du koll på rubbet! Skönt va? Bygglets 2600+ kunder är verksamma inom byggservice, mark och anläggning, vvs och installationer, måleri m.m. Med Bygglet hanterar de enkelt alla moment av sina projekt, från offert till faktura och uppföljning.

3,6

Middels

Kanon program, Rekommenderas

Kanon program. Man får in hur mycket material som skall gå åt enligt offert, kartor till adresser med mer. Den har allt. Vart nöjda i alla år vi använt dem 😃

16. januar 2025

Varning för oseriöst företag!

Hej!
Vill bara varna för detta företag, deras system kan inte hantera vanliga filer som Word Excel mm, detta var något vi fick reda på efter att avtal var signerat och en stor summa betald. Detta gjorde att systemet var oanvändbart för oss men Bygglet vägrar betala tillbaka något, dvs vi sitter med ett obrukbart system. Seriöst att tjäna pengar på något dom inte kan leverera...

14. juni 2024

Hej Daniel,
I Bygglet kan man lagra och mappa upp diverse dokument då även Word, Excel mm.
Dessa går att välja att dölja eller göra tillgängliga i appen.
Vi är ledsna över att ni har denna upplevelsen, vi försöker alltid vara transparenta och tillmötesgående i upphandlingsstadiet för att säkerställa att systemet faktiskt kommer hjälpa våra kunder. Vi kontaktar er gärna för att se om vi kan hjälpa er få ut bästa möjliga värde av systemet! :)

Svarar i tel och mail!

De svarar alltid i god tid (mail och tel), de är aktiva med information, de är pedagogiska och alltid trevliga i telefon. Uppstår något problem eller om man har en fråga, finns det alltid goda chanser till hjälp.

Hoppas Bygglet fortsätter vara lika kompetent och bra för morgondagen som de är idag.

5. september 2023

Snygg hantering av Bygglet

Hade tidigare ett problem med Bygglets upplägg gällande användarvänligheten för administratörer, men Bygglet lyssnade på våran kritik och hittade en lösning som passade oss, hatten av för den lyhördheten. Från att inte vilja rekommendera Bygglet så kan jag varmt göra det nu.

7. juni 2021

Svar fra Bygglet AB

Hej Ville, så bra att vi kunde lösa det! Tack för din uppdaterade recension och de varma orden. Tveka inte att höra av dig igen om det är något mer du har feedback på eller behöver hjälp med. Vi är alltid redo och gör vårt bästa för att hjälpa till.

Detta gäller Ekers Elektriska AB

Detta gäller Ekers Elektriska AB
Elektriken kom hem till mig för att byta ut säkringar ifrån 20 till 16 amper. Det tog fem minuter. Han tog betalt för 1 timme. Dessutom tog han 375 kr för resväg. Det tar 10 minuter ifrån hans hem till mig i Örebro. Mindre än 5 kilometer. Men han kanske tog vägen över Stockholm. Totalt luredrejeri. Kommer aldrig mer att anlita denna firma.

30. januar 2021

Svar fra Bygglet AB

Hej Marie, tack för din feedback! Vi beklagar att du haft en dålig upplevelse med ett företag som använder vårt projektverktyg. Situationen du beskriver är ju nämligen ett typexempel på något vi försöker motverka. Med Bygglet ska det vara lätt att vara transparent mot sina kunder genom att både tid och mil-rapportera på ett enkelt sätt och därmed lättare motivera offert och faktiska kostnader. Vi har inte möjlighet att gå in djupare i detta enskilda fall men tar med oss händelsen in i vårt utvecklingsarbete för att göra Bygglets projektverktyg ännu bättre.