Boertien Vergouwen Overduin Anmeldelser 181

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhoude... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fantastische training

Fantastische instructor. we zijn meegenomen in alle belangrijke onderwerpen voor adviseurs, van beïnvloeden en verschillende adviesstijlen tot het verkrijgen van inzicht in onze eigen ontwikkelpunten.

17. april 2026

Beste Martin,

Dank voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je zo positief over de docent die je had en de lesinhoud van de training. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis!

Leerzame training

Hele leerzame, fijne training met veel afwisseling en inzichten. Ook complimenten voor de trainer en de acteur voor hun positieve feedback.

15. april 2026

Beste Tiffany,

Mooi om te lezen hoe positief je terugkijkt op de training die je bij ons hebt gevolgd. We geven je complimenten door aan de trainer. Veel succes met je volgende stap en hopelijk zien we je nog eens terug bij een toekomstige training.

Leuke training profesioneel adviseren

Goede uitleg, veilige sfeer, en professionele uitvoering

14. april 2026

Svar fra Boertien Vergouwen Overduin

Dank voor het delen van je ervaring! Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over de gevolgde training. Fijn ook om te horen dat het als een veilige sfeer voelde en dat uitvoering professioneel was. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was een goede opleiding door een toptrainster!

Het was een goede opleiding door een toptrainster! Ze spitste het steeds toe op de groep. Heel knap!

4. april 2026

Beste Simone,

Mooi dat je jouw enthousiaste review deelt! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding en de trainster die je had. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis en hopelijk zien we je nog eens terug bij een van onze toekomstige opleidingen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was een prettige ervaring

Het was een prettige ervaring, tijdens de cursus de juiste dosering input en tips en persoonlijke aandacht ontvangen.
Ook de locatie was eenvoudig te bereiken en goed voorzien van lunch, pauze en vriendelijk personeel.

9. april 2026

Beste Solange,

Dank voor het delen van je positieve review. Fijn dat de cursus zo'n prettige ervaring was. Goed om te lezen dat je ook tevreden was over de locatie. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De locatie en de lesstof waren top.

De locatie en de lesstof waren top.
De groep mensen was zeer geïnteresseerd en men werkte heel goed samen. De docente was zeer kundig en professioneel. Soms was ze echter iets te snel oordelend naar mijn mening. De training werd daardoor minder luchtig, wat soms wel echt even meer nodig was.

Svar fra Boertien Vergouwen Overduin

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Mooi om te lezen dat je de locatie en lesstof zo goed vindt. Ook fijn dat je positief bent over de docent. Dank ook voor het delen van je feedback over haar manier van lesgeven. We nemen dit mee om te blijven werken aan het verbeteren van onze trainingen en de manier waarop de docenten lesgeven.

Goed verzorgd

Goed verzorgd, prettige trainer. Trainer had in ieder geval al een basiskennis van het bedrijf waar ze training aangaf waardoor je niet een halve ochtend moet uitleggen wat onze werkzaamheden inhouden.
Training is een goede spiegel en probeert iedereen te motiveren er wat uit te halen. Als je er niets uit weet te halen is dat te wijten aan de deelnemer, niet de training/trainer.

1. april 2026

Beste Bas,

Dank voor het delen van je positieve review! Fijn dat je de training goed verzorgd vond en ook de trainer fijn vond. Mooi ook dat je positief bent over de inhoud.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne sfeer en leerzame assertiviteitscursus!

Ik heb via mijn werk de cursus: Zelfverzekerd en Assertief communiceren gevolgd. De cursus was goed verzorgd. De docent was kundig en nam de tijd voor ieder individu. De lesstof was duidelijk en er waren ook interactieve oefeningen gedaan die je zowel in privé als werk kan toepassen. De locatie in het van der Valk hotel + lunch was ook top verzorgd!

18. desember 2025

Beste Mitch,

Fijn dat je jouw review met ons deelt en je vindt dat de cursus goed was verzorgd. Mooi om te horen dat je te spreken bent over de docent en je ook tevreden bent over de lesinhoud. Veel succes met het toepassen van de kennis die je hebt opgedaan.

Beste Henk,

Dank voor het delen van je positieve review! Goed te horen dat je de locatie prettig vond en de uitleg als duidelijk hebt ervaren. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kijk er goed op terug.

Voor aanvang was ik wat gereserveerd wat moet je er toch al die dagen doen. De dagen zijn om gevlogen. De training was breed van opzet. Er kwamen veel onderwerpen aan de orde waaraan ik in eerste instantie niet gedacht had. Doordat er 2 weken tussen de bijeenkomsten zitten heb je ook tijd voor je zelf om aandachtspunten te verwerken. Een kleine groep werkt ook goed voor de persoonlijke gesprekken. De begeleiding sluit ook goed aan bij de doelgroep.

11. april 2026

Beste Gerald,

Dank voor het delen van je ervaring! Fijn om te lezen dat je zo positief bent over de gevolgde training. Mooi hoe je jouw feedback zo in detail verwoord. Veel succes met je volgende stap en hopelijk zien we je nog eens terug bij een toekomstige training.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lekker met jezelf aan de slag met doelgerichte communicatie

De opzet van de training is fijn, duidelijk en goed te volgen. Het studiemateriaal is erg verzorgd en prettig als naslagwerk te gebruiken. Mijn groep bestond uit mensen met verschillende achtergronden en leerdoelen. Iedereen wilde wel graag iets leren. Dit maakte het interactief. De docent was energiek en kon goed uit zijn eigen ervaring putten. Hij is opbouwend en geeft feedback op een manier waar je iets mee kan. Trainen met een toneelspeler is echt de slagroom op de taart. Tot slot de locatie was erg prettig en goed bereikbaar met OV

Beste Dennis,

Fijn dat je jouw positieve ervaring met ons hebt gedeeld! Mooi om te lezen hoe te spreken je bent over de opzet van de training en het studiemateriaal. Ook leuk dat je een gevarieerde groep had, waarbij iedereen wel graag iets wilde leren en dat je de docent prettig vond. We hopene je nog eens terug te zien bij een van onze andere trainingen in de toekomst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een cursus bij BVO gevolgd

Ik heb een cursus bij BVO gevolgd, het verschil zat hem in de trainster die echt met jou aan de slag ging en niet alles volgens het boekje. Vooraf knelpunten opgegeven en daar ging ze dan ook echt dieper op in. Locatie ook erg netjes en van alles voorzien. Ik zou BVO zeker aanbevelen!

Beste Yildiz,

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. Dat waarderen we! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de trainster die de cursus verzorgde. We willen je alleen wel nog even vragen of je haar naam uit de review zou willen verwijderen in verband met privacy-redenen. Goed om te weten dat je ook tevreden bent over de locatie.

Cursus communiceren

Een zeer goede 2-daagse cursus gevolgd. De cursus leidster was ontzettend deskundig en wist op een leuke manier veel diepgang te bereiken waardoor je op persoonlijk niveau meer winst kunt halen uit de cursus. Ik zou de cursus zeer zeker aanraden.

11. april 2026

Beste Jasper,

Dank voor het delen van je review! Fijn dat de 2-daagse cursus zo goed is bevallen met de cursusleidster die je had. Mooi om te zien dat je de cursus aanraadt! Hopelijk zien we je nog eens terug bij een van onze toekomstige cursussen of trainingen.

Super tevreden

Duidelijk, direct, theoretische achtergrond wordt ook getoond

Svar fra Boertien Vergouwen Overduin

Dank voor het delen van je positieve review. Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over de gevolgde opleiding! Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Niet geheel zoals verwacht

De omschreven doelstelling week wat af van de werkelijke opzet van de training. Het was onduidelijk in hoeverre de persoonlijke intake was gebruikt. Graag tijdens de training gericht doelstellingen blijven toetsen.

De training kwam langzaam op gang: veel tijd voor randzaken. Graag sneller de diepte in, zeker bij een training van slechts 2 dagen.

Inhoudelijk: belangrijk om vooral te praten over het waarom, in plaats van te hangen op het wat. Voorbeeld: een oefening waarbij vele uitkomsten mogelijk zijn. Na de presentatie van de uitkomsten door deelnemers, met vele varianten met elk hun eigen onderbouwing, werd het volgens BVO "juiste antwoord" gedeeld met de deelnemers, zonder enige verdere onderbouwing. Dit doet tekort aan de complexiteit van het onderwerp en aan het effect van leren o.b.v. overweging en onderbouwing, en de uitwisseling daarvan.

Beste Frederik,

Dank dat je deze eerlijke ervaring met ons deelt. We zullen je feedback overwegen om te kijken wat we kunnen verbeteren voor de toekomst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke instructies en fijne…

Duidelijke instructies en fijne instructeurs

3. april 2026

Beste Lisanne,

Dank voor het delen van jouw positieve review met ons! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de instructies en docenten. Veel succes nu met het toepassen van je opgedane kennis!

Effectieve methodiek

De docent ziet heel goed in waar men behoefte aan heeft en wat er per individu speelt. Naast theorie wordt er ook veel in kleine groepjes gewerkt waarbij bijgestuurd wordt waar nodig. Ik heb er waardevolle inzichten door verkregen.

Beste Eloy,

Bedankt voor je review. Mooi om te lezen dat je zo te spreken bent over de docent en hoe er in kleine groepjes werd gewerkt. Fijn dat je waardevolle inzichten hebt kunnen opdoen. Veel succes nu met het toepassen van deze opgedane kennis!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De trainer was erg goed in de materie…

De trainer was erg goed in de materie en de training was lekker interactief

Beste Marjolijn,

Fijn dat je jouw ervaring met ons deelt. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de trainer en de interactiviteit. Hopelijk zien we je nog eens terug bij een van onze toekomstige trainingen.

Hele fijne cursus

Fijne persoon die de cursus gaf. De les was een mooie afwisseling tussen theoretische en praktische opdrachten

Beste Laurent,

Dank voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de docent die je voor de cursus had. Ook mooi om te horen dat je tevreden bent over de afwisseling tussen theorie en praktijk. Veel succes met het toepassen van je opgedane kennis en hopelijk zien we je nog eens terug bij een van onze toekomstige cursussen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De trainer is bekwaam en de…

De trainer is bekwaam en de flexibiliteit van de trainer om aan te passen om mijn eigen doelen werkt goed. Daarnaast is het online portaal makkelijk en snel mee te werken.

3. april 2026

Beste Ruben,

Dank voor het delen van je ervaring. Fijn dat je de trainer zo prettig vond en dat er flexibiliteit was. Ook goed om te horen dat je tevreden bent over het online portaal. Veel succes met je volgende stap!

Boertien Vergouwen Overduin

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv