burgerking.be Anmeldelser 41

3,4

Burger King Namur expérience négative Accueil glacial de la part du personnel sauf la personne qui s'occupait de la salle. Hamburger pas au top. Sauce goût chimique. Je n'y retournerai plus.

J’aime bien le Burger King , je trouve que le service est super rapide et que les employé sont à l’écoute et prenne le temps de répondre à nos questions .

3,4

Middels

Alles is ok bij Burger King, behalve in Kruibeke

Na wel al een aantal keer hamburgers gegeten te hebben bij Burger King op een aantal plaatsen, deden we dat ook op een zaterdag in KRUIBEKE. Het restaurant is binnen een tankstation. Toiletten zijn zoals in de meeste tankstations (betalend en SMERIG) en de restaurantruimte is waarschijnlijk in 5 jaar nog geen enkele keer degelijk schoon gemaakt. Het eten is er bijna zoals in alle andere van Burger King, maar het ganse restaurant is echt VUIL en geeft niet echt zin om er nog ooit iets te eten. Als je Coca Cola drinkt, is het niet te smaken. Zowel de Cola als de Cola Zero heeft een smaak die wij niet konden smaken. Deze plaats voldoet in geen geval aan de eisen van restaurants. Daarbovenop, omdat het langs een autostrade is, is het ook duurder dan in een andere King Burger. NOOIT MEER

18. april 2026

Burger King Brugge centrum…een ramp.

Vandaag in Burger King Brugge centrum geweest.Lift out of order dus ik moet me als 78 jarige minder valide de lange trap opslepen.Achteraf blijkt de lift toch te werken,waarom dan die brieven "out of order"aan die lift plakken?Boven allemaal jongeren,een hels,oorverdovend kabaal en luide muziek er bovenop.Bovendien hebben 50% van die jongeren gewoon hun eten van thuis mee,ze gaan wel volop gratis tanken aan de drank automaat.Voor het vertrek naar school gaan ze ook nog eens hun bekers en flessen gratis vullen aan die drank automaat.De plaats ziet er na hun vertrek uit als een varkensstal.Betalende klanten vinden amper een zitplaats.Als manager zou ik vlug zelf mijn C4 aanvragen hoor want ons zie je er zeker niet meer.Spijtig want de burgers en frietjes waren wel o.k.

20. april 2026

Wraak van vroeger

Ik dee iets per ongeluk in de verleden ik dacht laat ik het goed maken en terug komen om te eten ik bestel die store manager kijkt me vuil aan en herhaalde elke zin 3 keer alsof ik high was ik kreeg mijn eten op een vuil plato mijn burger was koud nat en kapot veel saus op 1 plek de rest van de burger was nat en droog

27. mars 2026

Als je alleen bent, laat je spullen maar onbeheerd achter.

Bij Burger King @ Sint-Niklaas moet je je eten én je persoonlijke spullen onbeheerd achterlaten omdat je je beker pas achteraf krijgt. Dat is niet alleen onveilig, het is compleet absurd. Als er iets gestolen wordt, is het jouw probleem. Ondertussen word je ook nog eens scheef bekeken door het personeel dat tafels komt kuisen, alsof jij iets verkeerd doet. Dit beleid is respectloos, klantonvriendelijk en totaal niet doordacht. Voor mij is het klaar: ik zet hier geen voet meer binnen

11. februar 2026

Alors je suis vraiment déçu et fâché …

Alors je suis vraiment déçu et fâché car ces pas la première fois que sa arrive hamburger froid cramé et il était tout décomposé dans l'emballage frite top cuite mes merci à (HEINZ) pour sa bonne sauce cas il y a que sa de correct donc plus jamais je mes les pied la bas en plus et les gens qui servent la nourriture fond aussi les poubelles sans gants et après il vont resservir les gens sans laver ces mains beukkk ces vraiment une honte à verviers il y a que de la me...e dommage que je sais pas mettre la photo j'espère que ça va vite fermé cette me...e

5. januar 2026

J’aime bien le Burger King

20. desember 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis