Jeg bestilte en pakke hos jer i mandags ved middagstid, og idag, fredag, er pakket stadig ikke afleveret til GLS.. I praler med 1-3 dages levering, men det lyder da tomt når pakken ikke engang er send... Vis mer
Se hva andre synes
Jeg bestilte to forskellige typer hø til mine marsvin. Pakken blev hurtigt pakket og afsendt. Da den ankom kunne jeg desværre konstatere at jeg havde modtaget en forkert vare - dette blev dog hurti... Vis mer
Min mand og jeg (og vores kaniner ikke mindst) er virkelig glade for jeres hø. Især vores ene kanin har haft en del problemer med nysen og løbende øje pga sarte slimhinder, men efter brug af jeres... Vis mer
Fine produkter, men leveringen er under al kritik. “Du vælger selv din fragtløsning” fik jeg et svar tilbage, efter deres leverandør for 2. gang valgte at behandle mine svarer uforsvarligt. Med den... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Brogaarden Korn & Foder
Skrevet av virksomheten
Gennem generationer har vi udviklet kvalitetsfoder til danske hesteejere baseret på de bedste råvarer og er i dag blandt landets førende indenfor salg af foder til heste og hobbydyr.
Vi leverer ikke kun foder til vores kunder, men hjælper dem også med sparring og rådgivning. Vores dyrlæger og foderkonsulenter yder gratis rådgivning om fodring baseret på den nyeste viden om ernæring og trivsel.
"Optimal trivsel ved optimal fodring".
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Altid søde og hjælpsomme.
Altid søde og hjælpsomme.
Selv når man har hest som er svær at fodre på, de hjælper og rådgiver, samt har et stort udvalg.
Også virkelig god service når man har foderkonsulten ude, hvor der er mulighed for at kigge på hesten og vurdere og vejlede.
Kæmpe anbefaling herfra
Bruger altid brogaarden når jeg skal…
Bruger altid brogaarden når jeg skal købe foder til min hest. Jeg har kun gode erfaringer med brogaarden.
Super handel!
Super produkter, ingen problemer, hurtig levering.
Og en personlig hilsen i pakken.
Ikke sidste gang jeg handler der! :D (Y)
Helt i orden
Har det man skal bruge, til en ok pris, hurtig levering.
Bestilte mandag eftermiddag, modtog pakken onsdag formiddag
Super hurtig levering og god service.
Fantastisk service og hurtige svartider…
Fantastisk service og hurtige svartider 👌🏻 Vi får kun prestige foder ved jer 👌🏻
Hurtige svartider på mail og Instagram.
generelt tilfreds
Synes det er dyrt med transport og produkterne er heller ikke helt billige, men til gengæld er de altid i top! Får også ofte rabatkoder med i mine pakker, hvilken jo er en rigtig fin service.
Super service og gode produkter
Super service og gode produkter, dog en anelse dyrt :/
God kvalitet af mad og bliver leveret…
God kvalitet af mad og bliver leveret super hurtigt!
Tak for god service :-)
god service og gode produkter
god service og gode produkter, men foderpriserne er en del højere end på tilsvarende produkter ved anden producent/ leverandør.
Super service, god rådgivning og lever op til det de lover.
En gang Brogaarden. Altid Brogaarden.
Jeg giver fem fede stjerner til Brogaardens hø og specielt til landmanden på Sjælland som producerer det bedste,skønt duftende sprøde
hø, jeg har prøvet til mine små kaniner og KUN det bedste er godt til dem. Oven i købet en fornuftig pris. Mine kaniner har sunde maver og tænder takket være høet fra Brogaarden🐇STOR TAK fra Milo og Bella ( og deres *mor*)
Helt igennem gode produkter
Helt igennem gode produkter
Super kvalitet og søde medarbejdere
SUPER KVALITETSHØ
Jeg kan varmt anbefale hø fra Brogaarden:-)
Mine to fritgående kaniner, Milo og Bella, får kun kvalitet, de har altid fået Burgess Excell og Oxbow produkter.
Men det er også ret så dyrt, især på en rengøringsassistents lønkonto;-), så for at udnytte høet lidt bedre økonomisk, prøvede jeg Brogaardens hø og blandede det ind i høet fra Oxbow....HOLD NU OP, en succes. jeg kan kun sige PRØV DET:-) Kaninerne elsker det, det dufter fantastisk, og har en flot farve og de guffer i sig med velbehag. Det er samtidig meget økonomisk i pris. 59,- for 2,5 kg (+ fragtpris). Køber du for 1000,- kr eller mere er fragten betalt. Jeg håber Brogaarden fortsætter samarbejdet med landmanden, som leverer høet ellers frygter jeg et mindre oprør i mit hjem:-) :-) :-) 1000 tak Brogaarden. VH joan, Milo og Bella.
Enestående
Fantastisk serviceniveau. Jeg retter henvendelse via Brogaardens facebookside på en helligdag kl. 23.00, og får indenfor 5 min. svar på min henvendelse. Selv på en henvendelse på noget så simpelt som en forhandlerliste :)
Ufattelig rar, serviceminded og professionel fyr jeg får fat i. De får mine varmeste anbefalinger!
Super.
Super service, god og varieret produkt valg inde for bl.a hestefoder, hunde og kattefoder, foder til høns m.m.. Div. tilskud, udstyr m.m. Har altid været super tilfreds med Brogården. Og søde, venlige og servicemeindede personale.
Super!
Jeg bestilte d. 1. Maj noget gnaverfoder hos Brogaarden, og i formiddags, den 3. Maj, modtog jeg min pakke!
Så jeg er godt tilfreds. Det eneste jeg synes der manglede var information omkring at pakken var afsendt..
Men jeg handler bestemt hos deres webshop igen!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.