Bring Danmark Anmeldelser 827 512

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg fik besked om at pakken ville blive leveret til mit hjem. Det var ikke tilfældet, men kunne hente den ved den lokale pakkeshop, hvilket var tilfredsstillende. Pakken var intakt og lille samt fin... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pakken kom til tiden og dejlig service at hvis man får pakken leveret hjem til kan man med fordel bede om få pakken stolt et bestemt sted hvis man ikke er hjemme når pakken blir leveret

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pakken kom før tid, så det var en god overreskelse, at det var laveret ved et Bring-sted istedetfor ved min dør gjorde det mere sikkert at den ikke blev stjålet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er meget tilfreds med Bring De er gode til at informere om hvornår pakken kan hentes. De lever til den korrekte adresse .og jeg kan følge pakken til den er ankommet på det aftalte sted.

Informasjon om virksomheten

5. Transport

Om Bring Danmark

Skrevet av virksomheten

Om Bring

Bring gør hverdagen enklere og verden mindre. Vi er næsten 13.000 medarbejdere i Norden og vi arbejder døgnet rundt for at bringe din pakke hurtigt og sikkert frem på den mest bæredygtige måde.

Vi leverer pakker til både privatpersoner og virksomheder – smidigt, fleksibelt og grønt. Vi er landsdækkende med over 1300 aktive Pick-up Points i Danmark, og dermed altid i nærheden af hvor du befinder dig. Vi leverer også direkte hjem til dig, hvis du foretrækker det. At give dig fleksibiliteten, og friheden til at vælge, er nemlig noget af det vigtigste for os.

Bæredygtighed

Vi leverer Co2 frit til 1 million danskere, og fortsætter vores rejse mod at være den grønneste logistikaktør. Vores overordnede miljømål er, at omstille helt til vedvarende energi, både for vores køretøjer og bygninger. Det gør en forskel.

Track & Trace

Virksomheder kan benytte sig af vores selvbetjeningsværktøj MyBring, som giver fuldt overblik, inkl. tracking, fakturaer, kundeservice og administration af dine forsendelser. Gå til MyBring

Det er også muligt, både for private og virksomheder, at spore sine forsendelser her Gå til Sporing.

Kontaktopplysninger

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

828k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I aflevere den I en pakkebutik 30km fra…

I aflevere den I en pakkebutik 30km fra hvor jeg bor.
Skriver til jer, få svar fra en robot

29. januar 2026

Hej Lars

Leveringen er sket ud fra de instruktioner, vi har fået fra afsenderen. Du kan altid se den fulde leveringsadresse ved at logge ind i vores app.

Vi beklager, hvis leveringsmetoden ikke blev tydeligt kommunikeret det er naturligvis ikke meningen.

Ønsker dig en god dag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dere leverte min bestilling til en…

Dere leverte min bestilling til en bensinstasjon i Danmark. Jeg er Norsk, og bor i Norge 👎

23. januar 2026

Hej Knut

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi er meget kede af fejlsorteringen af din pakke – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Trods hændelsen ønskes du en god dag.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Da jeg selv skal/skulle hente pakken…

Da jeg selv skal/skulle hente pakken kan i jo umuligt få 5 stjerner
Ellers en god dag til jer 👍👍👍👍

20. januar 2026

Hej Jan

Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg kan se, at din afsender har valgt at få denne pakke leveret direkte til udleveringsstedet. Desværre har vi ikke oplysninger om levering til din private adresse. Hvis du har spørgsmål til deres valg af levering, kan du kontakte din afsender.

Hav en god dag!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pakken var hullet, mast og bukket.

Pakken var hullet, bulet og bukket, så jeg modtog den.
Kommet et par enkelte skrammer på tingene.
Men klart når mange af chaufførene kyler sådan med tingene og smider tunge/store pakker, på små/tynde/skrøbelige pakker

14. januar 2026

Hej Majbritt,

Tusind tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at høre, at din pakke er blevet beskadiget under transporten, det er bestemt ikke den oplevelse, jeg ønsker for vores kunder.

Da du nævner, at indholdet har taget skade, vil jeg anbefale, at du hurtigst muligt kontakter afsenderen, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Jeg ønsker dig en fortsat god dag.

William / Bring Danmark

Hej Toril

Ønsker dig en god dag.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mistede min første pakke så derfor lav…

Mistede min første pakke så derfor lav bedømmelse, så burde faktisk være 0 stjerner men anden pakke kom frem

10. januar 2026

Hej Allan,

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Jeg er meget ked af at høre, at du har oplevet problemer med leveringen af din første pakke. Jeg kan desværre ikke genkende fejlen har været på det pakkenummer, som er vedhæftet.

Jeg vil derfor sætte stor pris på, hvis du kan opdatere din anmeldelse med yderligere oplysninger eller et andet pakkenummer, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Jeg beklager ulejligheden, det har medført, og ønsker dig en god dag.

William / Bring Danmark

Jeg mottok ikke pakken

Jeg mottok ikke pakken, avsenderen hentet den tilbake.

13. januar 2026

Hej Yulia

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg beklager, at leveringen af din pakke ikke gik som forventet.

Hvis du har spørgsmål til, hvorfor din pakke er blevet tilbagekaldt, vil jeg anbefale, at du kontakter din afsender, så I sammen kan finde en løsning.

Hav en god dag.

Yderst venlig chauffør

Yderst venlig chauffør, og pakken kom dagen før, den var lovet, men pakken var meget ødelagt som om nogle havde spillet fodbold med den. Men heldigvis var intet af indholdet ødelagt.....

12. januar 2026

Hej Sandi

Jeg er ked af og høre at din pakke er blevet beskadiget. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at din pakke når hurtigt og sikkert frem.

Du ønskes på trods af hændelsen, en god dag.

Kasper / Bring Danmark

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv