BR Anmeldelser 17 515

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fungerede helt perfekt med at hente pakkerne i pakkeboksen. Bortset fra at man alligevel skulle ind ved kassen for at få mærker. Men det var jo en mindre detalje.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vi var glade for at handle på nettet BR. Men da vi skulle modtage pakke var det problemer ned at vi kunne nå at modtaget pakken til vores barnebarn. Vi modtog den ført om lørdagen den 110426 men ha... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

For lang leveringstid. Jeg bestilte tre pakker om fredagen. Den første ankom søndag, den næste kom mandag. BRs pakke ankom torsdag. Ganske vidst som lovet, men stadig meget sent. Ellers fungerede alt... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klart det billigeste på markedet og vover det nye produkt i stedet for Bestway. Super produkt til en god pris👌🏻

Informasjon om virksomheten

1. Leketøysbutikk

Om BR

Skrevet av virksomheten

Hos BR har vi et bredt sortiment af legetøj til børn i alderen fra 0-12 år. Vores mål er at få smilet frem hos børnene, ligesom vi ønsker at alle forældre skal være trygge ved at lade deres børn lege med vores legetøj. Derfor stræber vi altid efter at kunne tilbyde et bredt udvalg af legetøj af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, hver gang du køber legetøj hos BR, og vi tilbyder derfor en omfattende kundeservice i vores webshop og i alle vores lokale BR butikker.

Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.

Kontaktopplysninger

• Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, Danmark

• www.br.dk

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

18k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super

God betjening og rimelige returregler

11. desember 2020

Jubii, det er da bare en dejlig anmeldelse.

Vi elsker glade gæster, og vil gøre vores bedste for, at du altid har en god oplevelse hos os.

Rigtig glædelig jul.

Hej Randi

Vi arbejder på højtryk på julepakkeriet, så vi kan nå at få sendt en masse julegaver sendt afsted inden juleaften.

Der har været fuld fart på til Black Friday og jul i BR, og det betyder desværre, at nogle varer har ekstra lang leveringstid – simpelthen fordi vores lagerkapacitet er max’et ud. Vi pakker altid jeres bestillinger i den rækkefølge, de er kommet ind, og har allerede sendt rigtig mange Black Friday pakker af sted.

Så snart din pakke er sendt afsted, vil vi sende dig en mail.

Sofie

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Den 5/12-20 kunne BR ikke sikre…

Den 5/12-20 kunne BR ikke sikre leveringer før jul...

Hej

Der har været fuld fart på til Black Friday og jul i BR, og det betyder desværre ekstra lang leveringstid. Vi arbejder på højtryk på julepakkeriet, så vi forhåbentligt kan indhente noget tid og have en masse julegaver sendt afsted inden juleaften.

Din ordre skulle meget gerne leveres inden jul, så du kan få pakkerne under juletræet.
Så snart pakkerne er sendt afsted, vil du modtage en mail fra os.

Sofie

God og hurtig levering

Glædelig jul.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pakken er ankommet som forventet

Pakken er ankommet som forventet, det er super.

Rigtig glædelig jul.

Alt var bare iorden 👌

Glædelig jul.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Egentlig en meget fin oplevelser og…

Egentlig en meget fin oplevelser og bestille Online, meeeeeen det burde være gratis, at afhente i butikken, når man bestiller til levering i butikken.

23. november 2020

Hej Dan,

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle på BR.dk. Når du handler på BR.dk, betaler vi fragten med Send&Hent på ordrer over 300 kr. Bestiller du varer for under 300 kr. med Send&Hent, koster leveringen 39 kr.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pakken kom som forventet til pakkepost

Pakken kom som forventet til pakkepost, ingen problemer

21. november 2020

Hej,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig retur service

Hej

Vi er rigtig ærgerlige over at høre om din oplevelse med vores retur service.

Vi vil selvfølgelig tage din henvendelse in mente, og gøre vores bedste for at sikre, at du i fremtiden vil få en bedre oplevelse, når du handler på vores hjemmeside.

Julegaver

Handlet julegaver til mitt barnebarn i København, fant alt han ønsket seg. På grunn av Covid 19 kan vi ikke møtes til jul da jeg bor i Norge. Hilsen mormor i Norge.

Hej Berit.

Vi kan simpelthen ikke vente med, at få dig på besøg igen.

Ha’ en fantastisk dag og rigtig god jul, når vi når så langt.

Synes den er god

2. november 2020

Hej!

Ha’ en fantastisk dag.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God service og hurtig levering

19. oktober 2020

Hej Grethe

Dejligt at høre, at vi leverede din ordre hurtigt.

Jeg håber, du bliver glad for varen, og så glæder vi os til at tage imod dig igen på BR.dk.

Ingen problemer

Jeg er så tilfreds at jeg ikke ved hva jeg skal skrive. Man ved det bedre når man ikke er tilfreds. Underligt nok

6. september 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Sabina

Det glæder os at høre, at alt har været som det skulle være - det er lige sådan vi gerne vil have at det skal være.

Jeg håber, at du har lyst til at handle hos os igen en anden gang.

Stina
BR.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv