Bog & Mystik Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig skøn forretning med unikke varer. Bl.a. bredt udvalg af tarot og orakelkort. Smukke bøger, figurer, olier, røgelse, mv 💛 Meget serviceminded.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bestilte fra hjemmesiden. Intet om forlænget leveringstid eller at det først skulle komme til dem fra leverandør. Ordrebekræftelse står der 1-3 hverdages levering (altså kunne nå at komme i fredags),... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

fine produkter, fin side. havde problemer med både mobilepay betaling og almindelig dankort betaling. så kunne ikke købe noget. Måske er det bare serveren fra jeres betalings side som var nede da... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bokhandel
  2. Musikkforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

- Bøger, Musik og DVDére for krop - sind og ånd - Butikken er E-mærket - Køb online eller i vor butik - online salg af Bøger Musik og DVDére for krop - sind og ånd, Tarotkort, Englekort, Krystaller - Smykker - Køb Bestil

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Jeg ELSKER deres webshop

Jeg ELSKER deres webshop - har endnu ikke haft fornøjelsen af at besøge den fysiske butik, men næste gang jeg er på de kanter, er jeg nød til at tage derind.

Enormt hurtig levering, virkelig gode priser og et kæmpe udvalg. Jeg er FAN!

19. desember 2019

Jeg elsker butikken

Jeg elsker butikken! Ejeren dertil er simpelthen så vidunderlig, og er god til at tage sig tid til at hjælpe og rådgive om tingene. Handler ikke andre steder, hvis det kan undgåes.

18. november 2019
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min absolutte ynglings forretning at…

Min absolutte ynglings forretning at shoppe online hos! (jeg har ikke været nede i deres forretning endnu) Jeg elsker hele deres concept! De har simpelthen de skønneste varer! Jeg har aldrig været skuffet over nogen af varerne, eller deres service, det står altid snore lige, når man handler hos dem. Kan varmt anbefale Bog & mystik.

21. september 2019

Fantastisk service

Fantastisk service, og super fede spirituelle ting m.m.

En bog var sendt tilbage til dem, ved en fejl, da jeg ikke havde fået besked om, at den var på posthuset, og de sendte bogen straks igen, og den er nu hentet.

Så kan klart anbefale dem, de yder en servise ud over alle grænsen.

17. november 2018
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skrammel

Skrammel
Jeg købte et smykke, som på nettet så ganske pæn ud. Men da jeg modtog pakken, lå der et mikrosmykke som ikke fyldte mere end fingernegl.
Det eneste positive er leveringen

2. mai 2018
Logoen til Bog & Mystik

Svar fra Bog & Mystik

Hej Tony

Tak for din anmeldelse, vi er altid glade for at høre fra vores kunder.

Først og fremmest beklager vi at smykket ikke levede op til dine forventninger. Det er faktisk en rigtig populær vare i god kvalitet og i ægte sterlingsølv.

Vi håber smykket har bragt lykke alligevel, siden vi ikke har modtaget det retur – men du er stadig meget velkommen til at sende det til os, og få dine penge tilbage.

Rigtig skøn sommer

De varmeste hilsner
Lykke Olsen

Dejlig stemningsfuld butik

Rigtig behagelig betjening og skøn butik. Mange forskellige skønne ting. Smukke smykker, spændende bøger og tarotkort, sten, dufte og meget mere. Dejlig stemning i butikken.

16. februar 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig og god kvalitet! :-)

Jeg (forud)bestilte nogle englekort fra Bog & Mystik på dagen før udgivelse...
Og jeg modtog selve pakken på udgivelses dagen :-) Altså dagen efter...

Derudover har jeg været glad for at kunne kontakte kundeservice, som er utrolig søde og hjælpsomme med vejledning til de forskellige kort typer.

Kommer 100% til at handle der igen snart :-)

30. januar 2018

Altid en god oplevelse

Jeg har handlet en del gange både i den fysiske butik og netbutikken. Og der er bare altid en god, venlig stemning og indehaveren Lykke er altid smilende - og giver én lov til at snuse rundt i det kæmpe, kæmpe udvalg.

Priserne er meget fair og man får altid svar på de spørgsmål man måtte have.

På netbutikken er der hurtig ekspedition og i forsvarlig emballage. Har kun positivt at sige om Bog & Mystik.

13. november 2017

5 flotte stjerner til Bog & Mystik

Jeg har handlet en del gange hos Bog & Mystik gennem de sidste 4 år nu, både i selve butikken på Valby Langgade og via webshoppen.

Butikken har et flot samt stort udvalg i spændende ting samt en super god og venlig kundeservice.

Og de lovede leverings tider holder.

18. november 2015

Meget høj etik

Jeg har nok gennem årene handlet cirka fire gange hos Bog & Mystik, og jeg har indtryk af, at butikken drives udfra meget høje standarder.
Det er en virksomhed, man trygt kan handle med; man føler sig ovenikøbet forkælet ;)

7. januar 2015

Fantastisk service!!!

Jeg købte en tåring med 5 små diamanter. Jeg var så uheldig at én af diamanterne faldt af den første gang jeg havde den på.

Jeg skrev så ind til firmaet mht. på en evt. ombytning. Jeg var imponeret over at de ikke krævede dokumentation for skaden eller krævede tåringen tilbage. De sendte en ny samme dag - og så var det dét...

Tak Dennis - for fantastisk service <3

20. september 2014

Spændende, bredt udvalg

Bog-mystik havde en bog som jeg ikke havde kunnet finde på dansk andre steder, og da jeg så mig omkring på siden, fandt jeg andre gode sager som jeg også havde ledt efter, så her kunne jeg få det hele i en pakke - det blev til både bøger, et smykke, en cd og en dvd. Desuden blev min pakke leveret hurtigere end lynet ;) Her er noget for enhver smag inden for religion, spiritualitet, tro og mystik. Kan varmt anbefales.

30. mars 2013
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig, innovativ og professionel.

Stort vareudvalg og lynhurtig ekspedition. Varen bliver afsendt samme dag den er bestilt - om muligt. Firmaet kan klart anbefales. Har handlet der mange gange både på nettet og i den fysiske butik og er yderst tilfreds.

17. oktober 2012

Super Levering

En rigtig god side, som varmt kan anbefales! Man får ofte tingene dagen efter at de er bestilt. Man føler sig også rigtig sikker når man handler, og der er aldrig ubehagelige overraskelser. Meget professionel butik og god service når man træder ind i butikken.Alt i alt en virkelig god side!

30. mai 2012
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv