Bog & Mystik Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig skøn forretning med unikke varer. Bl.a. bredt udvalg af tarot og orakelkort. Smukke bøger, figurer, olier, røgelse, mv 💛 Meget serviceminded.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bestilte fra hjemmesiden. Intet om forlænget leveringstid eller at det først skulle komme til dem fra leverandør. Ordrebekræftelse står der 1-3 hverdages levering (altså kunne nå at komme i fredags),... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

fine produkter, fin side. havde problemer med både mobilepay betaling og almindelig dankort betaling. så kunne ikke købe noget. Måske er det bare serveren fra jeres betalings side som var nede da... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min absolutte ynglings forretning at shoppe online hos! (jeg har ikke været nede i deres forretning endnu) Jeg elsker hele deres concept! De har simpelthen de skønneste varer! Jeg har aldrig været sku... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bokhandel
  2. Musikkforretning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

- Bøger, Musik og DVDére for krop - sind og ånd - Butikken er E-mærket - Køb online eller i vor butik - online salg af Bøger Musik og DVDére for krop - sind og ånd, Tarotkort, Englekort, Krystaller - Smykker - Køb Bestil

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Hurtig levering!

Bestilte min ordre i eftermiddags, og noterede at jeg gerne skulle bruge den snarest da jeg var sent ude med en gave. Pakken står til at blive leveret i morgen, selv i travl juletid - tak for rigtig god service!

12. desember 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg bestilte 2 x kort sæt igår…

Jeg bestilte 2 x kort sæt igår eftermiddags . Jeg sidder allerede med dem i hænderne nu under 24 timer efter jeg har bestilt dem . God kvalitet. Elsker kortene .
Tak for god service ! Jeg kommer helt sikkert til at bestille her igen .

14. juni 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Lydbogen kom i 10 separate MP3 filer

Hejsa. Jeg er lidt ked af at lydbogen jeg har købt kom i 10 mp3 filer og ikke en enkelt 😏 jeg afspiller lydfiler fra google drev, men her fortætter den næste fil ikke automatisk og jeg skal enten rode med det mår jeg køre bil eller ikke høre min lydbog i bilen…. Og det var egentligt det der var min mening 😔 det er der jeg har tiden til det.

Jeg har prøvet den i iTunes appen, men der er ikke noget lyd på filerne i den app 🤔 yderst besynderligt. Der var dog heller ikke noget lyd på jeres website når jeg klikkede “Lyd Prøve” under e-lydbogen - eller hvad den hed den knap 😔 …. Alt i alt en noget halvdårlig oplevelse…. Eller også gør jeg noget helt forkert…

…. Mon i kunne levere den i EN fil til mig i stedet? 🤔

KH
ASO

29. september 2021
Logoen til Bog & Mystik

Svar fra Bog & Mystik

Hej Stine

Tak for din henvendelse her på Trustpilot

Jeg beklager mange gange, at du har haft problemer med e-lydbogen

Jeg har sendt dig en mail – hvor der er et par løsninger på dit problem

Rigtig skøn dag

De varmeste hilsner

Bog & Mystik
Lykke Olsen

Fantastisk hurtig levering

De skriver, at levering tager 3 hverdage, men jeg bestilte mine varer torsdag og havde dem i pakkepost lørdag. Hurtigere kan det vist ikke gøres! Modtog fine varer, der levede helt op til mine forventninger, fint pakket i smykkeæsker.
Eneste ønske jeg kunne have, er en mulighed for fri fragt ved fx minimumskøb - men så er varerne til gengæld billige. :)

25. september 2021

Rigtig god kundeservice!

Fik et gavekort i fødselsdagsgave, men da jeg faktisk aldrig komme til Valby, hvor butikken ligger, kunne det ikke indløses... troede jeg 😉
Jeg skrev en mail til bog og musik og der var en løsning. Fik bestilt det jeg ønskede og pakken kom hurtigt.
Virkelig god kundeservice ! Kan klart anbefale!

25. september 2021

Fantastisk købs oplevelse 🙏🏼

Jeg stod og manglede min yndlings røgelse, som er Satya Sai Babas Nag Champa og White Sage, bestilte igår eftermiddag og fik en besked i morges om jeg kunne afhente det straks på mit posthus.
Fantastisk oplevelse at handle hos Lykke Olsen som jeg kan se ejer butikken.

Desuden kunne jeg se at røgelsen er fra 2021 serien, da jeg sætter utrolig meget pris på friske varer var det en fornøjelse at se.
Jeg har nu fundet mit faste sted og købe røgelse, så mange tak for det Bog & Mystik i får snart en ordre ind igen fra mig af. ☺️✌🏼

28. juli 2021

Frisk Røgelse

Har købt røgelse her i mange år og har altid fået helt friske pinde. Det er ret svært at få fat i sådan nogle friske da de hurtigt mister duften efter lidt tid på hylden, men hos Bog & Mystik lykkes det. Glæder mig til at de får udvidet deres sortiment men nye Nag Champa dufte.

11. juli 2021

Altid en succes !!

Altid en succes !!! Om det er et besøg i butikken eller en bestilling over shoppen , så er der altid god service og fine produkter. Denne butik ksn VARMT anbefales.

9. februar 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hej igen

Hej igen, selv min søn på 10 år blev skræmt af, hvordan du kom farende over til os, og han følte ubehag efter den situationen. Og hvorfor skulle vi spritte af?? Når du så, at jeg havde vare/poser i mine hænder, som jeg var ved at stille fra mig for at spritte fra. Du kom farende over til os og havde en bestemt tone. Hvor jeg siger til dig, at jeg skulle til at stille mine vare fra mig. Der efter siger jeg til min søn, at han bare kan vælge en krystal, som falder ham i øjne, han ryster på hovedet og siger nej, fordi han kunne mærke ubehaget i rummet, men han finder dog en lille lilla hjerte i en kurve som stod på gulvet. Og mærkeligt, at du siger, du ikke hørte den anden kundens kommentar til mig, fordi du var gået i baglokalet?? Du stod da lige foran mig og min søn, da kunden siger, at hun også følte sig “utryk”, på grund af din kommentar til mig, fordi jeg kun bar halstube, min søn siger endda, til jer begge, at - min mor er fritaget, det siger staten. Det er ikke et lovkrav, at man skal gå med fritaget skilt på? Synes, I skulle læse på reglerne for fritagelse. Og halstube dækker ligeså godt som en visir, så længe man bare er dækket til.

10. desember 2020

Jeg ELSKER den butik

Jeg ELSKER den butik! Man kommer ind i en dejlig atmosfære og går tur rundt mellem smukke ting og sager. Når man køber en bog, holder butikkens svagt røgelsesagtige skønne duft sig i den et par uger.
Kan anbefale at gå herind hvis du er i dyb sorg. Der er altid trøst og håb at hente i udvalget af spændende og interessante bøger.
Min absolutte yndlingsbutik!

1. september 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Godt køb og hurtig levering!

Super god og overskuelig hjemmeside med rigtig mange fine ting. Købte tre varer, som alle levede op til mine forventninger. Derudover var der virkelig hurtig levering.

Har også besøgt deres butik, hvor der også er mange fine varer og rigtig god service. :-)

23. juli 2020

LYNHURTIG levering

LYNHURTIG levering! Jeg har kun positive oplevelser ved at handle her ☺️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2. mai 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv