Blue Tomato Anmeldelser

8 634

3,7

Junioren i huset ble tenåring på lørdag, og et besøk på Blue Tomato i Trondheim med gavekort i hånd ble en svært hyggelig opplevelse! En flott butikk med et enormt utvalg klær og utstyr til ungdom (og... Vis mer

God kvalitet på varene, og hyggelig å få en håndskrevet hilsen fra Blue-Tomato teamet. Godt å se at kundeservicen online er like god som de flinke folka i Trondheimsbutikken😊 Var litt spent på om lev... Vis mer

Ryddig og fin nettbutikk. godt utvalg ! Rask levering! Gleder meg til å besøke fysisk butikk :) - 1 stjerne pga FedEx, forvirrende system før det plutselig var posten som ordnet leveransen... Vis mer

Bestilte en pakke med ekspresslevering via Fedex, men får beskjed om at de har forsøkt levering men at ingen var hjemme. Fedex hadde ikke engang forsøkt levering hos meg, så venter fremdeles på pakken... Vis mer

1. Vintersportsbutikk
  2. Butikk med treningstøy
  3. Skateboardbutikk
  4. Streetwearbutikk

Founded in 1988, Blue Tomato has become one of the most renowned shops for snowboard, freeski, surf, skate and streetstyle. The online shop is available in 14 languages and offers a selection of over 450.000 products from over 500 renowned brands. Blue Tomato counts also over 40 shops in Austria, Germany, Switzerland and the Netherlands.

Middels

9k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Alle anmeldelser

(8 634)

350 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Sendingen er på vei eller feil toll…

Sendingen er på vei eller feil toll deklarasjon... Det er det eneste jeg ser i tre uker. Post nord sier at det mangler dokumenter og dem sier at alt er levert. Alle peker bare på hverandre. Hvis du skal ha snowboard sendt til Norge i vinter ‘22 så bør du bestille nå. Jeg venter fremdeles og kanskje jeg får pakken en vakker dag. Aldri igjen Blue agurk eller tomato...

22. februar 2021

Hey

Can you please provide us with your order number so we can check teh customs situation?

Thank you in advance.

BT CS/Jernej

Gode priser og rimelig leveringstid

Gode priser og rimelig leveringstid. Fikk levert ca 1,5 uke etter å ha bestilt til Norge. For å få 5 stjerner må leveringstiden ned for min del, er fullt mulig å motta store pakker fra Kina på halvparten av denne tiden.

19. januar 2021

Hello Nicolay,

Roos / Blue Tomato

Kjempeflinke til å følge opp Mail og tilbakemeldinger

Takk for flott oppdatering og link til sendt pakke.

23. desember 2020

Hello Lene,

Thank you for your feedback.
You ordered at 14 December and your parcel was shipped on 15 December.
Unfortunately, DPD / PostNord has problems because of which your parcel is delayed.
Our apologies for this.
I hope that your parcel will be delivered soon!

Lang leveringstid

Lang leveringstid. Har ennå ikke sett snurten av buksen jeg bestilte

8. desember 2020

Hello Torgeir,

Thank you for your feedback and our apologies for the delay.
Unfortunately, since more people order online at the moment, parcel services cannot always handle the extra workload, which leads to delays.
According to the tracking information, your parcel will be delivered tomorrow.

👍👍

Ble en feil i bestillingen min, men etter flott service ble dette fikset, kjempe fornøyd 👌😁

1. februar 2020

Hello Stian,

Thank you very much for your feedback.

DC Travis Rice snowboard boots 2019

Leverte tilbake snowboard sko etter 1år pga fabrikasjonsfeil.
Sålen på hælen løsnet.
Fikk pengene tilbake minus frakt.

28. januar 2020

Hello Stig Erik,

Roos / Blue Tomato

Kun en ting som trekker ned

Kun en ting som trekker ned, og det er at varer blir sendt med Postnord...

15. november 2019

Hello Snorre,

Roos / Blue Tomato

Vis anmeldelser på alle språk. (8 634 anmeldelser)