Bestilt herfra tidligere også. Nokså kjapp levering med tanke på at det skal sendes gjennom noen landegrenser. Gode priser og annerkjente produkt/merker.

Ryddig og fin nettbutikk. godt utvalg ! Rask levering! Gleder meg til å besøke fysisk butikk :) - 1 stjerne pga FedEx, forvirrende system før det plutselig var posten som ordnet leveransen... Vis mer

God kvalitet på varene, og hyggelig å få en håndskrevet hilsen fra Blue-Tomato teamet. Godt å se at kundeservicen online er like god som de flinke folka i Trondheimsbutikken😊 Var litt spent på om lev... Vis mer

Bestilte en pakke med ekspresslevering via Fedex, men får beskjed om at de har forsøkt levering men at ingen var hjemme. Fedex hadde ikke engang forsøkt levering hos meg, så venter fremdeles på pakken... Vis mer

1. Vintersportsbutikk
  2. Butikk med treningstøy
  3. Skateboardbutikk
  4. Streetwearbutikk

Founded in 1988, Blue Tomato has become one of the most renowned shops for snowboard, freeski, surf, skate and streetstyle. The online shop is available in 14 languages and offers a selection of over 450.000 products from over 500 renowned brands. Blue Tomato counts also over 40 shops in Austria, Germany, Switzerland and the Netherlands.

3,7

Middels

9k anmeldelser

Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Ingen toll til Norge og gode priser

Ingen toll til Norge og gode priser! Tok ca 1 uke fra jeg bestilte til jeg mottok varene.

3. mai 2023

Hei!

Takk for din positive tilbakemelding. Vi er glade for at du er fornøyd med våre priser og raske leveringstid til Norge. Vi håper du vil fortsette å handle hos oss i fremtiden. Ha en fin dag videre!

hilsener fra Graz,
Beni / Blue Tomato

Så fornøyd!!

23. mars 2023

Hallo,

takk for hyggelig tilbakemelding. :)

hilsen fra Graz,
Beni / Blue Tomato

Måtte betale 46Euro i frakt for å få tilbake mine 140Euro

Kjøpte et longboard som ble skadet i frakt pga dårlig innpakning, brette hadde en tynn plastikk pose rund seg og var bare lagt opp i en pappeske uten polstring eller noe demping. Når brettet kom frem var det knekt på tuppen og hadde noen mindre skraper på seg. Jeg kontaktet kundeservicee deres som som sa at jeg skulle sende brettet tilbake hvor de ville dekke frakt og jeg skulle få pengene tilbake for brettet. Jeg fikk pengene tilbake for brettet men de dekket ikke frakt på 46 Euro. Ser at andre heller ikke har fått dekket frakt og synes det er helt vilt at jeg skal dekke frakt på 46 Euro på noe som bare koster 140Euro.

31. juli 2022

Hello,
We are very sorry your board arrived damanged, this obviously shouldn't happen and we will - as promised - refund you for the shipping costs. Can you please contact us again at info(at)blue-tomato.com so we can have a look at this with you and process the refund you are entitled to ?

Marie / Blue Tomato Customer Service

Ikke la deg gå i fella og tru du…

Ikke la deg gå i fella og tru du bestiller fra en norsk side, varene blir ganske dyre da det kommer toll. Men men jeg sjekka nok ikke godt nok, men sånn det pleier å være skal man ikke betale toll fra norske sider.

12. februar 2022

Hallo ,

Bedankt voor uw feedback.
We hebben enkele fysieke winkels in Noorwegen, maar niet alle online bestellingen kunnen vanuit die winkels worden afgehandeld, dus we moeten ze vanaf andere locaties verzenden.
We dekken alle douanekosten als de Currier de klant in rekening brengt.

Met vriendelijke groet,
Domen / Blauwe Tomaat

tenk deg om før du handler her.

ønsker du varer til vintersesongen? ta høyde for å bestille nå sånn at du får det til neste sesong. bestilte 2 sett med brett, bindinger og sko 15. desember 2021 med lovnader om at det skulle ta ca 1 uke. jeg var i den fysiske butikken i Oslo, men siden de ikke hadde varene der måtte jeg betale på nettsiden deres, mens jeg sto i butikken. alt virket greit, og jeg fikk sendelsesbekreftelse noen dager etter.
27.desember, altså 12(!) dager senere kan jeg se via tracking at varene er stoppet ved grensen i Tyskland, på vei inn i Danmark, her mangler det plutselig tolldeklarasjon, hvordan kom det inn i Tyskland med tollpapirer? etter 4-5 telefoner til kundeservice, 2 til postnord, 2 til DPD som står for sendingene fra Østerrike til Skandinavia, blir varene sendt tilbake til Østerrike, selv om Blue Tomato kundeservice sier at de har ordnet det, flere ganger. det går ett par dager så får jeg melding fra tracking-service DPD at varen er levert med bildebevis tilbake til avsender i Østerrike. jeg ringer kundeservice igjen for å få de til å få fortgang og sende meg pakkene med en gang. det viser seg at det ikke går fordi de har så mye å gjøre. etter 10 telefoner til kundeservice i løpet av 4 dager, med 10 forskjellige kundeservice-medarbeidere, hvor alle sammen kommer med forskjellige svar og unnskyldninger, blir endelig pakken sendt med DHL- ekspress, og bruker under ett døgn fra det ble plukket opp i Østerrike til det var levert i Oslo.

Det tok altså 29 dager å få levert pakkene!

som et patetisk plaster på såret sendte en av kundebehandlerne meg 2 vouchers på 20euro som jeg ikke egentlig kunne bruke til noe. jeg bestilte 2 par sokker bare for å bruke opp kupongene. jeg bestilte med klikk og hent i butikken i Oslo, men når man skal gå inn for å spore pakken er ikke det mulig,sporingslinken sender deg bare tilbake til start, og det står at pakken er i Oslo. jeg var innom butikken i Oslo og spurte etter pakken som tilsynelatende skulle være der, men det visste de ikke noe om. jeg ringte kundeservice som skulle sjekke det opp, men ringte aldri opp igjen, og jeg ringte opp igjen 4 dager senere for å spørre igjen, da får jeg beskjed om at det har skjedd noe rart, og at det kanskje kommer i løpet av denne uken,( jeg ringte en mandag), eller kanskje neste. det tok 11 dager å få sendt meg 2 par sokker, som skulle være plaster på såret for for det at det nettopp tok så lang tid å få pakkene. fullstendig talentløst. jeg valgte å handle her fordi jeg hadde en fantastisk opplevelse for ca 15 år siden i deres butikk i Schladming, selv om jeg kunne fått alle varene på dagen, og billigere i andre butikker i Oslo. dette er et firma som driver større enn de er kapable til.

26. januar 2022

Hello Andreas,

Thank you for your feedback and our apologies for the problems.
Unfortunately, there are sometimes problems with deliveries to Norway because of which parcels take longer than estimated.
We`re very sorry, that you had to experience that twice.
We're working hard to optimise shipping to Norway and hope it these long shipping times will not happen again in future.
Our apologies for the inconvenience.

Good Quality!

Fast shipping! 5/5

11. januar 2022

Hello Rxc,

Thank you very much for your feedback!

Meget bra

Bra produktutvalg til bra pris og kjapp leveranse. Min go to nettbutikk for alt av alpin/snowboard utstyr 👍🏼

31. oktober 2021

Hi Kristian,

Thank you for your review!

Jose / Blue Tomato

Tilsynelatende norsk butikk

Tilsynelatende norsk butikk. De har til og med utsalg i Oslo. Jeg fikk varer i helt feil størrelse. Retur må jeg dekke selv, til Østerrike. I tillegg får man fortolling og fortollingsgebyr. Anbefaler over hodet ikke denne butikken.

27. oktober 2021

Hi Tor,

We are sorry that your experience was not great, we are unfortunately though as advertised an Austrian company, based out of Schladming. We will indeed be opening a store in Oslo, as we also like to have presence in various countries, but we are clear in our conditions and on our payment and shipping pages that we ship to Norway without VAT and that we unfortunately cannot cover import taxes or return costs. We are sorry if that caused you inconveniences, but that is unfortunately out of our hands.

Jose / Blue Tomato

Nooooope

Varene kom ca. 1 uke forsent, jeg blir fortolla sammen med en 25% moms. Anbefales ikke, heller kjøp et annet sted

23. september 2021

Hello Abani,

Thank you for your feedback.
Our apologies for the delay of your parcel.
If you order from our website from Norway, you order without paying VAT.
This means that when the parcel arrives in Norway, that you will have to pay VAT and/or customes duties.
This is stated on our website with the shipping information.

Roos / Blue Tomato

NB her kommer det fort 25 % toll på toppen av salgs prisen + moms på toppen av det +++

Ikke finn på å handle her!
Du må betale toll, så varene blir totalt sett dyrere enn til vanlig. Det fremkommer ikke når du bestiller, så du tror sikkert du kjøper noe som er mer rimelig. Det er det ikke for etter et par uker kommer det regning fra posten både på toll og faktureringsgebyr. Kjøpte en sekk til 1200 kr og etter 3 uker kom regning i form av toll på 400 kr

Jeg trodde sekken var billigere, det ble til slutt mye dyrere. Ikke kjøp noe fra denne nettsiden!

22. august 2021

Hello Monica,

Thank you for your feedback.
Yes, if you order on our website from Norway or another country outside of the EU, you will see the prices without VAT.
When the parcel then arrives in your country, you will have to pay VAT and/or customs duties.
After the prices on the product page, in your basket and during the ordering process you see written excl VAT (or eks. Mva. on the Norwegian site).

Elendig

Elendig! Så veldig greit ut ved bestilling, men når varen kom i feil størrelse og en solid ekstraregning fra Postnord, ville de ikke hjelpe på kundeservice. Først gjennom tlf så ikke svar på epost. Så første og siste gang med svindelfirmaet.

9. juli 2021

Hello Anders,

Thank you for your feedback and our apologies for the problems.
Could you please send your order number and some pictures of the wrong-sized item to roose.frinking(at)blue-tomato.com?
Thank you in advance.

Tok 14 dager å få ett skateboard

Tok 14 dager å få ett skateboard. Og så kommer regning på toll og frakt i etterkant. Så kunne bare kjøpt i norsk butikk og spart penger. Heller støtte norsk næringsliv.

5. juli 2021

Hello Tomas,

Thank you for your feedback. If you order from Norway you order without paying VAT. When the order arrives in Norway, you will have to pay customs/import duties.

Glimrende levert

Glimrende levert. Tok ikke lang tid og produkter var som ventet. Fulgte med returlapp.
Handler mer på Blue Tomato

1. juli 2021

Hello Rune,

Thank you very much for your feedback.

Roos / Blue Tomato

Ikke finn på å handle her!

20. juni 2021

Svar fra Blue Tomato

Hello Sveinung, thank you for your feedback. If you order to Norway the prices shown online are without VAT. Depending on the worth of the order the customer also receives a bill for all related charges, also customs. This is stated online. We hope for understanding and that you will order again from us. Best Regards, Boris, BT CUSTOMER SERVICE

IKKE handle her!!!

IKKE handle her. Ikke la deg ikke villede av billige priser og kort leveringstid. Jeg bestillte en Thrasher hoodie til min sønns burdag, og de greide ikke å levere innenfor de 4-6 dager som de lover. I tillegg så fikk jeg en regning fra Postnord 10 dager etter levering med toll og diverse utlegg, så genseren ble dobbel så dyr til slut. Jeg hadde faktisk spart penger på å kjøpe den i en Norsk butikk! Støtt Norsk næringsliv, IKKE "Rotten" Tomato!

19. mai 2021

Svar fra Blue Tomato

Hello Jon and thank you for your feedback. We shipped the order the next day after your ordered. Since you ordered to Norway the delivery service can charge customs in this case, this is also stated online. We still hope that you will order again from Blue Tomato. Best Regards, Boris

Elendig!!!!😡 Aldri mer Blue Tomato

Elendig!!!!😡 Aldri mer Blue Tomato !
Får automatsvar på engelsk ved henvendelse - tull med toll på et par skatesko som enda ikke er kommet etter 3 ukers venting .

5. mai 2021

Hello Kari,
Thank you for your feedback and our apologies for the long shipping time.
The shoes are through customs and have arrived in Oslo, so they should normally be delivered as soon as the customs fees are paid.

LURERI

Går ikke an å få kontakt med kundeservice engang, og dem hjelper deg ikke når du endelig har kommet i kontakt med dem. Så får du en hyggelig faktura to uker etterpå i posten av postnord som skal ha 500kr i fortollingkostnader. Så ikke kom her å si at dette er billige varer. EN stakkars skateboard plate tok over en mnd å få levert, plata kosta 350kr dvs 850kr for en billigplate fra blue tomato. Null stjerner.

Oppdatering: Står ingenting på websiden om noe som helst VAT(mest sannsynlig har dem endra det slik at det står informert nå). Det er salgstriks og lureri slik at du skal tro du handler billig men egt så går du fem på.

23. april 2021

Hello AAL,

Thank you for your feedback and our apologies for being hard to reach.
Unfortunately, we have been very busy lately, because of which it could have happened that customers could not come through.
If you order on our webshop from Norway, then you order without paying VAT. When the parcel then arrives in Norway, you have to pay import duties and taxes.
This should be mentioned on the website.

Roos / Blue Tomato

Bestilte alpin hjelm og briller som…

Bestilte alpin hjelm og briller som passet beskrivelsen og bildet. Ble godt informert om pakkestatus.

Synes det tok noe lang tid å få pakken da jeg måtte vente nesten 2 uker på en pakke fra Østerrike til Norge. Ikke vet jeg, mulig det er vanlig at det tar lang tid, og skal ikke kritisere Blue-tomato for dette.

Velger å gi 5- stjerner da jeg var fornøyd med kjøpet og for den gode informasjonen om forsendingen.

30. mars 2021

Hello Youssef,

Thank you very much for your feedback.
Unfortunately, shipping to Norway can take a long time. Our apologies for that.

Roos / Blue Tomato

Sendingen er på vei eller feil toll…

Sendingen er på vei eller feil toll deklarasjon... Det er det eneste jeg ser i tre uker. Post nord sier at det mangler dokumenter og dem sier at alt er levert. Alle peker bare på hverandre. Hvis du skal ha snowboard sendt til Norge i vinter ‘22 så bør du bestille nå. Jeg venter fremdeles og kanskje jeg får pakken en vakker dag. Aldri igjen Blue agurk eller tomato...

22. februar 2021

Hey

Can you please provide us with your order number so we can check teh customs situation?

Thank you in advance.

BT CS/Jernej