bloomon BE Anmeldelser

4 765
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooi boeket, levering op datum waarop het “gereserveerd” was, helemaal oké, alleen had ik het wat groter verwacht voor het bedrag dat ik besteld had 😅. Helaas was de persoon niet thuis waarvoor d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik wilde vanuit Nederland iemand in België bloemen geven. Ik had er ook een mooie stijlvolle vaas bij gedaan. In de bezorging ging iets fout waardoor de bloemen dagen later bezorgd zouden worden. Het... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bloomon heeft unieke bloemen met een enorme keuze en heel mooi samengestelde boeketten. Het is betaalbaar voor ieders beurs is er wel wat te vinden. Ze worden stipt op tijd geleverd. Het allerbelangr... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De bloemen lijken totaal niet op wat jullie promoten op je website. Op jullie site staat een mooie gevuld boeket afgebeeld en in werkelijkheid krijg je een armieterig tuiltje afgeleverd. Ik ben al bli... Vis mer

Selskapet har svart

4. Blomsterbutikk
  5. Blomsterdekoratør
  6. Blomstermarked

Skrevet av virksomheten

"Van een speels boeket op tafel tot een statement in de hal: bloemen bestellen bij bloomon is altijd een goed idee. Laat je verrassen door floral design. De mooiste designs, gevuld met de allerbeste bloemen. We hebben een breed assortiment van verse en gedroogde bloemen om cadeau te geven. Laat een uniek boeket bloemen bezorgen bij iemand anders of bestel een boeket voor jezelf. Bij bloomon kan je eenmalig een boeket bloemen laten bezorgen of een flexibel bloemenabonnement afsluiten. Onze bloemstylisten ontwerpen keer op keer de mooiste designs. Hoe het boeket van je bloemenabonnement eruit ziet? Dat is elke keer weer een verrassing tot de deurbel gaat! Samen met onze kwekers selecteren we de beste bloemen van het seizoen. We besparen onze bloemen de omweg via de veiling en groothandel, zodat jij extra lang kan genieten van verse bloemen - tot wel 10 dagen lang! Flexibele bezorging: met ons bloemenabonnement bepaal je zelf hoe vaak en wanneer we je bloemen bezorgen en je zit nergens aan vast. bloomon België."

bloomon België

Skrevet av virksomheten

Bloemen laten bezorgen doe je met bloomon
Bloemen bestellen | Laat de mooiste bloemen bezorgen of trakteer jezelf op een bloemenabonnement en bepaal zelf hoe vaak je bloemen ontvangt.

Jouw boeket, altijd gratis bezorgd door bloomon.

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.
Vragen over je bezorging of over je bloemen? Ons serviceteam helpt je met plezier verder.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4 765)

1 996 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Het boeket zag er de helft kleiner uit…

Het boeket zag er de helft kleiner uit dan op de website.

Svar fra bloomon BE

Beste Vicky, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat het boeket er kleiner uitzag dan op de website. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.
We hebben je een mail gestuurd, we kijken daarin graag met je mee voor een passende oplossing.

mooie bloemen

mooie bloemen. Volgende dag afgegeven (tussenin in emmer met wat water gezet en zakje met "blubber" voor mijn vertrek terug rond de stelen gedaan. Zagen er nog even fris uit.
Ik heb wel een vraag : kan ik de punten die ik verdiende ook schenken aan degene waaraan ik de bloemen schonk ? (Als dit niet zou kunnen, zou ik eigenlijk een ster minder willen geven)

30. juni 2026

versluierde bloemen???

De bloemen werden woensdag geleverd en ikzelf zag ze vandaag. Er bleef niet veel meer van over. Misschien speelde het warme weer hier wel een rol in maar ik vond het in vergelijking met de vorige ervaringen eerder een ontgoocheling

5. juli 2026

Svar fra bloomon BE

Beste Patricia, bedankt voor je review.

Het spijt me echt te horen over je teleurstelling met de geleverde bloemen, zeker omdat ze bedoeld waren om hun dag op te fleuren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

Zou je contact met ons willen opnemen met je ordernummer en eventuele foto's via: (bloomon.be/klantenservice)?

Slechte kwaliteit…

De bloemen zijn echt niet van goede kwaliteit. Ik heb nog al bloemen van Bloomon besteld en toen was dit niet het geval. Met het uitpakken vielen er al bloemblaadjes af en nu 4 dagen later zijn ze eigenlijk al op weg te gooien.
De bloemen werden ook gewoon voor de deur gezet zonder aan te bellen.

Svar fra bloomon BE

Beste Britt, bedankt voor je review.

Het spijt me echt te horen over je teleurstelling met de geleverde bloemen, zeker omdat het de bedoeling was om hun dag op te fleuren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

slechte bezorging

Bloemen waren mooi, maar door de bezorging gewoon over de omheining gegooid. Hierdoor is er een deel kapot gegaan.

Svar fra bloomon BE

Beste Annabelle, bedankt voor je review.

Het spijt me echt te horen over je teleurstelling met deze levering. We kunnen helaas niet direct beïnvloeden hoe de levering zal plaatsvinden en moeten de bezorgers vertrouwen om onze instructies op te volgen en veilig, betrouwbaar en professioneel te leveren.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Op dag 2 hingen mijn Gerbera's al…

Op dag 2 hingen mijn Gerbera's al helemaal met de bloem omlaag heb gestuurd maar werd gezegd dat ze zich herpakken helaas niks ook al 1 roos op dag 3 verwelkt .Sorry maar voor dat geld ga ik terug naar de bloemist.Helemaal niet content .gr

Svar fra bloomon BE

Beste Christel, bedankt voor je review.

Het spijt me heel erg te horen dat je bloemen de dagen erna niet verbeterden.

Ik begrijp je teleurstelling volkomen, zeker nadat je te horen kreeg dat de Gerbera's zouden herstellen. Het is erg jammer om te horen dat ze bleven hangen en dat een van de rozen op dag drie al verwelkt was. Dit is zeker niet de kwaliteit die we onze klanten willen leveren, en ik snap dat je je in de steek gelaten voelt.

Groeten namens Bloomon

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Te vroeg geleverd in de hitte

1 dag te vroeg geleverd. Er was niemand thuis, bloemen stonden in de warmte met als gevolg dat mojn boeket nu al niet meer mooi staat.
In het verleden steeds tevreden geweest. Jammer van deze keer.

25. juni 2026

Svar fra bloomon BE

Lieve Barbara, bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat je bloemen geleden hebben door de warmte. Dat is zeker niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.
We hebben je een e-mail gestuurd en kijken graag samen met jou naar een passende oplossing.

Groetjes van bloomon
(sent via mail)

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv