bloomon BE Anmeldelser

4 765
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooi boeket, levering op datum waarop het “gereserveerd” was, helemaal oké, alleen had ik het wat groter verwacht voor het bedrag dat ik besteld had 😅. Helaas was de persoon niet thuis waarvoor d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik wilde vanuit Nederland iemand in België bloemen geven. Ik had er ook een mooie stijlvolle vaas bij gedaan. In de bezorging ging iets fout waardoor de bloemen dagen later bezorgd zouden worden. Het... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bloomon heeft unieke bloemen met een enorme keuze en heel mooi samengestelde boeketten. Het is betaalbaar voor ieders beurs is er wel wat te vinden. Ze worden stipt op tijd geleverd. Het allerbelangr... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De bloemen lijken totaal niet op wat jullie promoten op je website. Op jullie site staat een mooie gevuld boeket afgebeeld en in werkelijkheid krijg je een armieterig tuiltje afgeleverd. Ik ben al bli... Vis mer

Selskapet har svart

4. Blomsterbutikk
  5. Blomsterdekoratør
  6. Blomstermarked

Skrevet av virksomheten

"Van een speels boeket op tafel tot een statement in de hal: bloemen bestellen bij bloomon is altijd een goed idee. Laat je verrassen door floral design. De mooiste designs, gevuld met de allerbeste bloemen. We hebben een breed assortiment van verse en gedroogde bloemen om cadeau te geven. Laat een uniek boeket bloemen bezorgen bij iemand anders of bestel een boeket voor jezelf. Bij bloomon kan je eenmalig een boeket bloemen laten bezorgen of een flexibel bloemenabonnement afsluiten. Onze bloemstylisten ontwerpen keer op keer de mooiste designs. Hoe het boeket van je bloemenabonnement eruit ziet? Dat is elke keer weer een verrassing tot de deurbel gaat! Samen met onze kwekers selecteren we de beste bloemen van het seizoen. We besparen onze bloemen de omweg via de veiling en groothandel, zodat jij extra lang kan genieten van verse bloemen - tot wel 10 dagen lang! Flexibele bezorging: met ons bloemenabonnement bepaal je zelf hoe vaak en wanneer we je bloemen bezorgen en je zit nergens aan vast. bloomon België."

bloomon België

Skrevet av virksomheten

Bloemen laten bezorgen doe je met bloomon
Bloemen bestellen | Laat de mooiste bloemen bezorgen of trakteer jezelf op een bloemenabonnement en bepaal zelf hoe vaak je bloemen ontvangt.

Jouw boeket, altijd gratis bezorgd door bloomon.

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.

Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.
Vragen over je bezorging of over je bloemen? Ons serviceteam helpt je met plezier verder.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4 765)

1 992 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Alles volgens afspraak geleverd

Alles volgens afspraak geleverd. Mooie verse bloemen, zoals gekozen. Het kaartje dat erbij besteld was zat goed verstopt in de doos, en was door de ontvanger eerst niet gezien.

8. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer fijne ervaring ondanks dat post nl…

Zeer fijne ervaring ondanks dat post nl weer deed, wat post.nl doet: Niet leveren terwijl afgeleverd staat. ( wat wil je met zo een supermooie AMBER BEAM boeket...wou het zelf houden)

Ik heb zelfs 's avonds laat via WhatsApp de melding gedaan. En het was niet de bedoeling en zeker niet verwacht dat ze 's avonds laat nog zouden reageren. Maar dat deden ze. Super fijn.
Ik krijg een nieuwe boeket om toch naar de zieke patiënt te kunnen sturen en ik waardeer hun service heeel hard.
Post.nl zal nog wel een klacht krijgen.
En alhoewel bloomon er niks aan konden doen, hebben ze me heel fijn verder geholpen.
Nu maar hopen dat post nl de volgende wel levert

Een dikke vette 10 sterren waard!!!

9. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bloemen niet geleverd op het gevraagde adres

Wat er mis ging is dat blijkbaar volgens Post nl het pakket terug gestuurd werd naar Bloomon
Ik heb 2 maal gechat omdat het pakket blijkbaar moest afhehaald worden op het post nl punt in Gent ,en ik duidelijk 2 maal gevraagd heb om het op het adres te leveren dat ik ingevuld had
Graag zou i´kterugbetaling hebben van het pakket vermits het niet werd geleverd

1. juli 2026

Svar fra bloomon BE

Beste Julienne, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat de levering van je bloemen steeds misgaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

Zou je contact met ons willen opnemen met je ordernummer: (bloomon.be/klantenservice)/(bloomon.nl/klantenservice)?

We helpen je graag verder met een passende oplossing.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mooi boeket maar niet vers

Het was een snelle levering van een mooi boeket. Alleen stond het boeket al goed in bloei waardoor mijn bloemen na 5 dagen helemaal verwelkt in de vaas staan. Jammer voor die prijs.

8. juli 2026

Svar fra bloomon BE

Beste Ashley, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat de bloemen na 5 dagen al dood waren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.
We hebben je een mail gestuurd, we kijken daarin graag met je mee voor een passende oplossing.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ik was verbaasd dat de bloemen uit…

Ik was verbaasd dat de bloemen uit Amstelveen verstuurd werden, dat wist ik vooraf niet en zal ik dus niet meer doen. De bloemen zijn wel van goede kwaliteit waarvoor dank

2. juli 2026

Svar fra bloomon BE

Beste Linda, bedankt voor je review.

Ik waardeer je opmerkingen en begrijp dat je verrast was om te horen dat je bloemen vanuit Amstelveen werden verzonden. Het spijt me dat dit niet vooraf duidelijk was en dat dit je ervaring met ons heeft beïnvloed.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik bestelde bloemen om af te geven als huwelijkskado

Ik bestelde bloemen om af te geven als huwelijkskado. Maar uiteindelijk kwamen ze een dag later aan, nadat ze naar een ophaalpunt werden geleverd. De bedoeling was om een ecologisch verandwoord kado te laten afgeven, met seizoensgebonden bloemen. Maar dat draaide dus anders uit.

Svar fra bloomon BE

Beste Jill, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen! Ik zie dat het ondertussen afgehandeld zou moeten zijn, neem zeker contact met ons op als dit niet het geval is. (bloomon.be/klantenservice)

Levering niet in orde

Update: Bloomon heeft mij een oplossing aangeboden. Toch blijf ik teleurgesteld want ik wou iemand blij maken tijdens ziekte.
PostNL is niet tot bij de ontvanger geweest omdat er werken in de straat waren. De bloemen zijn geleverd in een pakketpunt. De track and trace was heel onduidelijk. Tegen dat ik de bloemen kon halen waren ze compleet verwelkt dus was het weggegooid geld.

30. juni 2026

Svar fra bloomon BE

Beste AB, bedankt voor je review.

Het spijt me zo te horen over je ervaring. Ik begrijp volkomen hoe teleurstellend dit moet zijn geweest, vooral omdat je iemands dag wilde opvrolijken terwijl diegene ziek was.. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

Zou je contact met ons willen opnemen met je ordernummer en eventuele foto's via: (bloomon.be/klantenservice)/(bloomon.nl/klantenservice)?

We helpen je graag verder met een passende oplossing.

Levering zonder aanbellen

Levering zonder aanbellen, doos met bloemen heeft heel de dag aan de poort gestaan in de zon terwijl we gewoon thuis waren…

Svar fra bloomon BE

Beste Tine, bedankt voor je review.

Het spijt me zo te horen over je levering. Ik begrijp volkomen hoe teleurstellend het moet zijn geweest om je bloemen de hele dag bij de poort in de zon te vinden, vooral als er iemand thuis was en beschikbaar was om ze in ontvangst te nemen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

Groeten namens Bloomon

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Een deel van de stelen die ik heb…

Een deel van de stelen die ik heb ontvangen zagen er al niet meer vrolijk uit. S morgen al een deel van de blaadjes naast de vaas. Het zag er geen mooi, fleurig en vers boeket uit. Na 5 dagen weggedaan.

2. juli 2026

Svar fra bloomon BE

Beste Liesbeth, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat de bloemen niet meer mooi waren na 5 dagen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

bloemen voor vriendin

ik verwachte telefoon van mijn vriendin ivm gestuurde bloemen maar ik kreeg gn reactie! Zekreeg wel onlangs problemen met de ogen maar had het bijhorend kaartje nt gevonden, van wie kwamen de bloemen???Zit het kaartje verstopt of zo? Deze voorm. zelf gebeld en eens nagevraagd. Doos stond al bij oud papier en helemaal onderaan kaartje gevonden. De bloemen werden a.d. garagepoort gezet ipv aan te bellen en af te geven, niet zo fijn!!vooral met deze temperatuur! Buurman moest hen op de hoogte brengen, dat er bloemen a.d. poort stonden.

1. juli 2026

Svar fra bloomon BE

Beste Monique, bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat de bloemen op deze manier geleverd zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

De bloemen zijn nooit bezorgd

De bloemen zijn nooit bezorgd, tot twee x toe. Ik moet eerlijk zeggen, ik heb wel mijn geld terug gekregen. Maar was wel teleurgesteld, de bloemen waren voor iemand die ziek was ....

7. juli 2026

Hi,

Thank you for taking the time to leave your review.

I am so sorry to hear that both deliveries never arrived for this special occasion.

So we can take a further look into this, please can you pop us an email to service@bloomon.be? If you could please include reference number 5218089, order ID, and the delivery postcode, this will help us locate the order in our system.

We absolutely want to help so hope to hear from you soon.

Best regards from bloomon

Makkelijke bestelling

Makkelijke bestelling, matige prijzen en extra 10€ voor levering. Directe korting, ook op eerste bestelling m. En bloemen blijven lang vers. Levering was correct uitgevoerd zoals aangegeven op de tracker

4. juli 2026

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv