1. Onlinemarked

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Blocket startade 1996 i Fjälkinge av Henrik Nordström och var då främst en regional prylmarknad för Skåne. Efter några år expanderade Blocket till att erbjuda köp- och säljannonser över hela landet. Idag är Blocket en marknadsplats där du kan hitta i stort sett allt du behöver - allt från designmöbler och barnvagnar till bilar och jobb. - Blocket har 5 miljoner besökare per vecka. - 98 % av Sveriges befolkning känner till Blocket.* - Drygt 7 av 10 svenskar har köpt eller sålt något på Blocket.* - En fjärdedel av allt som privatpersoner annonserar ut på Blocket säljs i snitt redan inom ett dygn. 6 av 10 saker säljs inom inom en vecka.* - Det totala värdet på det som annonserades ut 2016 var 616 miljarder kr. Det motsvarar 14 % av Sveriges BNP. - Svenska folkets begagnathandel sparar potentiellt 0,8 miljoner ton växthusgas årligen. Det kan liknas vid om Stockholms vägtrafik stod still i ett år. - Blocketkonceptet har exporterats till mer än 40 andra länder. * Källa Ipsos 2016

1,0

Dårlig

3k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Som norsk får jeg ikke handle på…

Som norsk får jeg ikke handle på Blocket lengre. Må ha svensk bank-id. Det får man ikke uten svenskid-nummer / statsborger. Veldig dårlig at Blocket-eier ikke kan samordne norske Finn med Blocket, da de har samme eier. SÅ DERFOR: IKKE ANNONSERE PÅ BLOCKET!!!

15. august 2025

Bank-Id

Hvorfor trenger man Bank-Id for å kunne skrive til en selger på Blocket.se? Vil dere bevisst utestenge nordmenn fra å kjøpe noe der?

20. februar 2025

Blocket.se har bare blitt en dårligere…

Blocket.se har bare blitt en dårligere og dårligere salgs plattform.
Merkelig at den kan være så dårlig når de til og med har samme eier som den norske finn.no som er flere lysår bedre.

Som Norsk/nordmann har jeg brukt blocket til å kjøpe biler, bildeler og annet utstyr i en årrekke. Hel uproblematisk har det vert, nå skulle jeg kjøpe sende melding på en bil i Stockholm for mulig kjøp. Men selv om jeg var innlogget med personlig bruker på Schibsted var det ikke mulig å sende melding til selger. Måtte verifisere med bank ID app og det har jeg men pga at jeg er norsk gikk det ikke.
Hvordan er dette å få til mulig i 2024… det er jo helt håpløst å ha en slik tjeneste.
De som selger der går jo glipp av en masse potensielle kjøpere også med en slik løsning, selv har jeg kjøpt fire biler de siste 10 år på blocket og hentet de inn til Norge og registrert dem her alt uten å møte problemer.

Nei her er det skjerpings Blocket… ring deres norske kollegaer og få noen tips for online nettsted for kjøp og salg.

Øyvind

5. juni 2024

BLOKET!!!!!!

jeg ville spille blocket med min klasse men så kom dette lørt op og hvad f#ck laver min farmor i vinduet nå men ud over det hvorfor er det at hvis jeg søger på blocket så kommer dette lørt frem jeg vil bare spille med min klasse og ikke være inde på dette lørt

26. april 2024

Vanskelig å finne frem

Vanskelig å finne frem, sortere og filtrere til det du skal finne.
Når det er Schibsted, så forstår jeg ikke hvorfor de ikke bare kopierer systemet til finn.no som er 100 ganger bedre 🙈

23. mars 2023

sidan är skit efter dem gjort om den

sidan är skít efter dem gjort om den

26. november 2019
Logoen til Blocket

Svar fra Blocket

Hej Kevin!

Tack för att du tar dit tid att kommentera detta. Mycket tråkigt att du tycker det!

Blocket har funnits sedan 1996, och precis som hemma behöver man göra om och uppdatera inredningen då och då! Mest har vi ändrat saker ”under huven”, sånt som kanske inte syns så mycket men som behövde göras för att Blocket ska kunna fortsätta fungera bra.
Du kan läsa mer om allt det nya här: https://blocket.se/artikel/nywebb

Kundservice tar gärna del av vad du upplever som fel så att saker kan förbättras.

Vis anmeldelser på alle språk. (3 461 anmeldelser)