Funny Garage AB

Många personer har inte fått sina pengar efter dom har sålt deras bilar. Kronofogden och polisen är inkopplade.så ni som har bilar där hämnta hem dom!!!

Spontan besök på Funny garage idag Möttes av mycket trevlig personal som visade oss några av alla de bilar som de hade till salu Hittade några intressanta objekt🤩 Kan varmt rekomendera ett be... Vis mer

1. Bruktbilforhandler
  2. Bilutsalg
  3. Bilforhandler
  4. Forhandler av kjøretøy

Funnygarage.se Importör av klassiska bilar från USA. Vi säljer amerikanska bilar som Chevrolet, Pontiac, Cadillac, Oldsmobile, Buick, Ford, Chrysler,Dodge, Bilar importeras även åt kunder efter önskemål. Vi har bra kontakter på shipping för en säker import även svenska kontakter som kan kontrollera en bil på plats i USA.

Varning har många betalningsanmärkningar

Vill varna alla som har sin bil på förmedling dom förskingrar dina pengar efter dom sålt din bil jag har väntat på betalning sedan nov 2025 och anmält till kronofogden och har även polisanmält för bedrägeri och avtalsbrott

9. februar 2026

VARNING

VARNING - sålt bil via deras förmedling i Augusti 2025 och fortfarande inte fått betalt. Varit det ena och det andra men inga pengar. Nu är bolaget polisanmält för bedrägeri samt anmält till kronofogden. Se upp ordentligt

9. februar 2026

Bra bil affär

Mycket bra och trevlig personal direkt när man kom in, mycket fina bilar till alla slags bil älskare
Rekommenderar starkt

1. desember 2025

Bilarna ser skapliga ut på bilder

Bilarna ser skapliga ut på bilder! Men synar man det ordentligt så är dom flesta inte ens polerade. Ska man köpa bilar i dom prisklasserna kan man väl polera bilarna bättre och även göra interiören finare. Min bil hade bättre polering än dom flesta bilarna där. Fin lokal men besöket var inte vad man trodde.

28. juli 2025

Otrolig dårlig service.

Otrolig dårlig service.
Beställte en liten grej till moped. Fick order bekräftelse och sen att den är skickat. Fast när man forsöka spåra den står "avväntar" har mailat dom 3 gångar men får absolut inget svar 👎👎👎

17. desember 2024

Super nöjd!!!

Jag har köpt bil här och nu fick jag hjälp att sälja en bil. Jag kan bara säga att med denna professionella hjälp jag fått så kan jag bara rekommendera Funny Garage till 100%. Bemötandet är fantastiskt och jag vill tacka all personal i allmänhet och Johan i synnerhet för all hjälp. MVH Mats Andersson, Mariestad

11. juli 2024

Besök på Fanny garage

Spontan besök på Funny garage idag
Möttes av mycket trevlig personal
som visade oss några av alla de bilar som de hade till salu
Hittade några intressanta objekt🤩
Kan varmt rekomendera ett besök på Funny garage om man letar USA bil. Eller vill ha hjälp med att förmedla försäljning av sin bil

3. august 2024

Sålde en bil via deras förmedling

Sålde en bil via deras förmedling. Försäljningen gick fort men sen började problemen. De försökte tvinga mig att dra av på priset i efterhand genom att hålla inne på betalningen och kom med olika ursäkter varje gång man hörde av sig. Det tog en månad och massor av påtryckningar att få betalt, trots att det skulle ske inom tio dagar enligt avtal. Ingen som helst kommunikation från deras sida.
Att utbetalningen sedan skedde på två olika dagar tyder på likviditetsproblem.

Lämna in din bil på egen risk, jag vågar inte göra det en gång till.

Fina lokaler.

26. juli 2024

Purchased sofa covers

Purchased sofa covers. When they arrived were wrong colour and inferior fabric paid £19 to return them by courier and tracking number a signed fir at funny fuzzy . They say they can't find them znd 5 months later no refund. Lost £100 . Gutted we are on a pension and alot of money

30. november 2023

Titta noga

Jag köpte en billigare bil , som de enligt försäljare hade använt som firmabil . Jag är helt okej med att bilen är en gör det själv bil för priset jag bet, men när man kört bilen i någon vecka förstår man att de lagt timmar på att "fixa" diverse lack och rostskador med att slipa och ful spraya bilen, så den ser okej ut för en liten stund . Man blir inte direkt sugen på att köpa deras till ytan sett mycket fina dyrare bilar , när man ser det beteendet.

22. desember 2022

Arrogance/not welcome

Arrogance/not welcome. Went there 5/7 and 6/7 to look at a vattenskoter. Both days we experienced no interest and arrogance from the owner (Mich.) and Kristian. Totally positiv experience with JOHAN on 6/7. Sorry, but truth. The ad shows the skoter on a trailer - vital, normal thing. The price was/is 99.900 Skr.(adjusted from 134.900(!!)) - no text about without trailer (that could happen - ok.). 5 mins. before closed deal the owner announced that 99.900 was WITHOUT the used trailer(!!!) - that would cost 20.000 Skr. - more than the price of a brand new. And for 120.000 you can buy a newer, more powerful skoter.(Tjek blocket.se) DOES`NT MAKE SENSE. And again, if you top it with the attitude from two out of three. (- Johan;++). We have no reason to believe that their cars is as bad as the behavior.

7. juli 2022