Honningsalven hjalp på mit eksem. Siden corona, hvor jeg pga hyppig håndvask/ afspritning, fik vandeksem og var hudløs på fingerspidser i mange år. Jeg prøvede alle creamer fra matas og apoteket, men... Vis mer
Se hva andre synes
Har handlet bivoksen 2 gange og begge gange meget hurtig levering. Samtidig er der helt fantastisk service 👍 Bivokscremen har givet mig rolige nætter, uden kradseri i mine sår, som skyldes hudlidels... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg får uren hud særligt på kinderne og hagen om vinteren når min hud bliver udtørret af kulden. Jeg har brugt både fede cremer og forskellige produkter mod uren hud, men uden rigtigt at se nogen effe... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har haft psoriasis i 56 år. Ikke voldsomt meget, men alligevel døjer jeg med konstant kløe. Indtil nu har jeg klaret mig med almindelige fugtighedscremer, der kun dulmer kløen kortvarigt. Så de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Leverandør av skjønnhetsprodukter
- Engrossalg av skjønnhetsprodukter
- Kles- og stoffprodusent
- Klesbutikk
- Kosmetikkprodusent
- Butikk for motetilbehør
Skrevet av virksomheten
Hos Skovnymfen.dk finder du håndlavede produkter, der er skabt med passion for en bæredygtig fremtid. Derfor er alle hudpleje produkter lavet af nordiske råvare eller genbrugs råvarer. Det samme gælder Skovnymfen som et Slowfashionbrand, der stiller spørgsmålstegn ved fastfashion og tilbyder dig et reelt alternativ. Et alternativ hvor du er sikret god samvittighed fra råvare valg til produktion. Skovnymfens hudpleje produkter er 100% naturlige uden kunstig skabte kemiske tilsætningsstoffer. Den Naturlige tilgang til nordiske råvarer skaber forrygende resultater på kundernes hudproblemer. Kunder med Eksem, psoriasis, tør hud, rødmen o.l. har med f.eks. bivokscremen langtidsholdbar første hjælp lige ved hånden, helt uden bivirkninger. Skovnymfens tøj og tilbehør er skabt udfra klassiske designelementer, som er funktionelle og stilrene. Tilføj så lidt genbrugstekstil og dansk håndværk, så har du dit nye unika ynglings tøj, som ingen andre har magen til. Oven i købet kan du roligt lade den gode samvittighed indfinde sig. Besøg Skovnymfen.dk og prøv selv vores Bæredygtige mode og hudplejeprodukter.
Kontaktopplysninger
Ørumvej 11, 7840, Højslev, Danmark
- info@skovnymfen.dk
- www.birkegaardenssaeberi.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De fem stjerner er velfortjente.
De fem stjerner er velfortjente.
Det er et MEGET lækkert produkt jeg har købt hos jer.
- det er en ansigtscreme, som jeg nyder at smøre på.
Lis
Kaffeskrub
Jeg har købt en kaffeskrub og den kom med Postnord indenfor 2-3 dage pga. påsken ;) Den er økologisk og jeg glæder mig til at prøve den ;)
Huden bliver helt blød
Dejligt naturligt produkt. Læbepomade og creme gør huden helt blød. Jeg har et job hvor jeg skal spritte og vaske hænder hele tiden.
Cremen blev leveret hurtigt
Cremen blev leveret hurtigt, selv om jeg bestilte midt i påsken. Har kun nået at bruge den i 2 dage, men kan allerede mærke god effekt.
Kløe på skinneben er væk efter jeg har…
Kløe på skinneben er væk efter jeg har har brugt cremen

Svar fra Skovnymfen.dk
Lækre produkter...super service og…
Lækre produkter...super service og hurtigt svar på mail...smuk og miljø venlig emballage...kælet for detaljerne....en lille hyggelig personlig hilsen med i pakken...
Jeg elsker det hele ❤️😊

Perfekt service
Meget god creme til mine hænder
Meget god creme til mine hænder. God service og hurtig levering.
God bivokscreme
God bivokscreme, som har hjulpet på mine børns kinder i vinterperioden.
Rigtig fint at få en lille hilsen og en gave med. Virkelig hurtig levering.
God creme hjælper hurtigt på sart hud
Hurtig levering med en sød lille hilsen fra sælger der takker for mit køb. Sæben og cremen som jeg har købt, er det for tidligt for mig at bedømme
Super hurtig service glæder mig til at…
Super hurtig service glæder mig til at prøve produkterne ;)
Hurtig levering og lækkert produkt
Hurtig levering og lækkert produkt. Jeg har købt bivoks creme og bruger den også som hårolie - den er super lækker.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.