Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Startede bare med et lille glas, som læbepromade.... Nu ca et år senere køber jeg det største glas og bruger det morgen og aften med min dag eller natcreme. Anbefaler til alle - og man støtter et mi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har handlet bivoksen 2 gange og begge gange meget hurtig levering. Samtidig er der helt fantastisk service 👍 Bivokscremen har givet mig rolige nætter, uden kradseri i mine sår, som skyldes hudlidels... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg får uren hud særligt på kinderne og hagen om vinteren når min hud bliver udtørret af kulden. Jeg har brugt både fede cremer og forskellige produkter mod uren hud, men uden rigtigt at se nogen effe... Vis mer

Selskapet har svart

4. Klesbutikk
  5. Kosmetikkprodusent
  6. Butikk for motetilbehør

Skrevet av virksomheten

Hos Skovnymfen.dk finder du håndlavede produkter, der er skabt med passion for en bæredygtig fremtid. Derfor er alle hudpleje produkter lavet af nordiske råvare eller genbrugs råvarer. Det samme gælder Skovnymfen som et Slowfashionbrand, der stiller spørgsmålstegn ved fastfashion og tilbyder dig et reelt alternativ. Et alternativ hvor du er sikret god samvittighed fra råvare valg til produktion. Skovnymfens hudpleje produkter er 100% naturlige uden kunstig skabte kemiske tilsætningsstoffer. Den Naturlige tilgang til nordiske råvarer skaber forrygende resultater på kundernes hudproblemer. Kunder med Eksem, psoriasis, tør hud, rødmen o.l. har med f.eks. bivokscremen langtidsholdbar første hjælp lige ved hånden, helt uden bivirkninger. Skovnymfens tøj og tilbehør er skabt udfra klassiske designelementer, som er funktionelle og stilrene. Tilføj så lidt genbrugstekstil og dansk håndværk, så har du dit nye unika ynglings tøj, som ingen andre har magen til. Oven i købet kan du roligt lade den gode samvittighed indfinde sig. Besøg Skovnymfen.dk og prøv selv vores Bæredygtige mode og hudplejeprodukter.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Anbefaler til alt og alle

Anbefaler til alle - og man støtter et mindre firma. 🐝💪 🌿

5. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig gode og naturlige cremer til…

Virkelig gode og naturlige cremer til tør hud og pletter af tør hud hos barnebarnet, man skal bare huske og varme den op i hænderne inden på smøring ❤️og denne bivoks creme er bedre end hormon creme så slut med den 😉

24. april 2026

Virkelig gode salver!

Købte for lang tid siden Honningsalven, og brugte den længe på min søns børneeksem, når eksemet var virkelig slemt. Salven beroliger huden og hjælper til mindre kløe. Valgte så (selvfølgelig), at tage salven med på sommerferie sidste år og opdagede så at salven er genial til, at lægge en barriere på huden inden vi skulle i saltvand. Vi har aldrig kunne få vores dreng i havet, fordi det svier i hans eksem. Men denne salve gjorde at han glad hoppede i. Jeg har derfor efterfølgende købt natursalven et par gange, for at få alle de gode ting fra Honningsalven, men derudover også at få fugten med som natursalven har. Og igen må jeg bare sige, at den virkelig VIRKELIG gør underværker på min søns eksemhud.
Begge salver bliver brugt hver dag - i små eller store mængder og vi kan ikke leve uden dem.

18. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har købt både natursalven og…

Jeg har købt både natursalven og honningsalven for at bedre min psoreasis i ansigt og bag ørerne. Det klarer den perfekt og hurtigt. Har for nyligt opdaget at den også er mega effektiv mod svampeangreb under brystet og maven. Fantastisk!!! Tak for jer…..

16. februar 2026

Vidundermiddel

Jeg har kæmpet med neglesvamp i flere år. Piller og salve fra lægen har ikke hjulpet. Startede op med bivokscreme i slut oktober og har kunne se forbedring efter en måneds brug. Her lidt over et halvt år senere er min neglesvamp væk.
Min mand, der er fodterapeut anbefaler nu cremen til alle hans patienter (med neglesvamp) :)

23. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bivokslys der oser.

Jeg har fået en pakke fyrfadslys af bivoks i som gave, de oser, selvom de bare står på en tallerken og kan de ikke bruges.
Vægen i lysene er meget kraftig, lysene har heller ikke den samme farve som andre lys lavet af bi

24. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alle burde have en krukke med Honningsalve som fast inventar i toilettasken

Super fantastisk oplevelse med hjemmesiden, som jeg fik nys om af en veninde der har brugt Honningsalve i mange år. Hun påstår hun ikke har rynker pga den creme ;-) Så nu har jeg købt den til min mor, min anden veninde og mig selv. Vi er alle helt på rumpetten over hvor lækker den er, den mætter huden så enormt meget, samtidig med den er super drøj i brug.
Så vi er klart tre nye faste kunder <3
Jeg vil også have købt en krukke mere, som skal bruges som pote-pleje til min labrador, som nemt får tørre trædepoter :-)

19. april 2025

5 🌟 intet mindre❤️ Fantastisk creme

5 🌟 intet mindre❤️ Fantastisk creme. Til hæle/fødder, tørre pletter, Litchen Schlerosus er den fuldstændig uundværlig og jeg glæder mig til igen at modtage min bestilling. Honningsalven ok, men den med lanolin slår det hele. Og det bedste: Rene naturlige ingredienser. Ingen E numre mm.
Så tak for dig/ jer❤️

16. april 2025

Fantastisk læbepomade med skøn

Fantastisk læbepomade med skøn, varm duft!

Jeg er virkelig imponeret over læbepomaden med mentol fra Skovnymfen.dk. Den føles både plejende og beskyttende på læberne, og allerede ved første påføring kunne jeg mærke, hvor blødgørende den er. Det, jeg især elsker, er duften – den er simpelthen fantastisk! Frisk og naturlig, men samtidig med en varmende fornemmelse, der føles virkelig behagelig.

Det er tydeligt, at produktet er lavet med omtanke og gode ingredienser. Jeg har brugt den dagligt, og mine læber har aldrig haft det bedre. Jeg kan varmt anbefale den til alle, der leder efter en naturlig og effektiv læbepomade med en dejlig duft og en let varmende effekt.

En ny favorit i tasken – tak, Skovnymfen!

14. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mirakelsalver. Natursalven og honningsalven er det…

Natursalven og honningsalven er det eneste, der kan holde min håndeksem nede. De har også en utrolig lindrende effekt på eksemen. Mine neglebånd og negle nyder også rigtig godt af salverne. De har aldrig været flottere. Bruger dem også til hælene, som bliver utrolig bløde helt uden revner. Min fodterapeut er meget imponeret, fordi jeg tidligere havde meget tørre og sprukne hælrevner, som efter brug af salverne er helt forsvundet. Anbefaler derfor salverne til alle jeg kender:)
Får altid en super fin service og meget hurtig levering hos Skovnymfen. Mine varmeste anbefalinger herfra.

15. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uden natursalven ville jeg have langt større hudproblemer

Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke havde natursalven i mit beredskab.

Jeg bruger den til min autoimmune hudsygdom, som bliver holdt helt i ro ved dagligt brug af salven.

Den bliver også brugt til småsår og rifter, til tørre læber, til at mildne brandsår eller myggestik.

Jeg er stor fan af at kunne bruge et så naturligt produkt i stedet for binyrebarkcreme og andre produkter med ugennemskuelig kemi i.

Og servicen er altid i top! Tak!!

19. mars 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den bedste creme jeg nogensinde har…

Den bedste creme jeg nogensinde har haft 🐝

Jeg fik første gang bivokscremen i gave for 2 år siden, og har brugt den lige siden, der er nu flere i min familie og flere veninder der også bruger den.
Den har hjulpet med mit forkølelsessår og generelt er min hud blevet meget bedre efter brug af dette naturlige produkt.
Jeg er derfor meget kede af at høre at bivokscremen nu er udgået, grundet den hjælpende effekt på folks diverse hud problemer.
Lægemiddelstyrelsen mener nu grundet den hjælpe effekt cremen hr haft på folk, at det er et lægemiddel, og det har skovnymfen ikke lov til at sælge.
Jeg ligger i øjeblikket syg, og har drukket kogende vand med citroner og honning, til at hjælpe på min hoste, hvilket jeg også anser som et lægemiddel, så det er nok kun et spørgsmål om tid før det kræver et recept for at få fingerende i den slags.

Håber at skovnymfen finder en måde at komme igennem det på ❤️

2. februar 2025

Bivokscreme

Har købt bivoks cremen som et forsøg på at finde et produkt som kan dæmpe min søns atopiske eksem. Er meget begejstret. Efter en dag kunne vi se en tydelig forskel og efter en uge er meget af eksemen gået i sig selv. Dejligt😁

2. februar 2025

Den hjælper virkelig…

Købte bivokscremen for ca 2 måneder siden, og har nu for første gang i mit liv fået bugt med vinter eksemen i ansigtet. Ekstra bonus er, at min røde rosacea hud i ansigtet nu ikke er nær så rød mere. Jeg er kæmpe fan. Tak for jer.

29. desember 2024

Mange tak, for at du deler din erfaring. Mvh Christina

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Osende fyrfadslys

Sammen med min ordre modtog jeg et fyrfadslys, det var en kedelig oplevelse, det oste så meget at der bagefter var en sort stribe på vinduet bag lyset.

26. desember 2024

Svar fra Skovnymfen.dk

Vi beklager hvis der har været en fejl i den gratis gave du har fået. Jeg håber resten af din ordre har været tilfreds stillende. Mvh Christina

Mirakelcreme!

Jeg blev nødt til at købe bivokscremen til min veninde, da jeg nægtede at dele min. Men hun skulle jo også nyde godt af mirakelcremen mod mangt og meget.

13. desember 2024

Mange tak for den fine anmeldelse. Mvh Christina

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv