Avant Denmark - biludstyr.dk Anmeldelser 98

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

DBU har alt og de leverer dagen efter. aldrig har jeg oplevet fejl ved levering. når man bestiller fra DBU behøver man ikke være nervøs for indholdet. Et udadvendt salgs team med stor Professionalism... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har købt tagbøjler til bilen gennem FDM. Levering fra biludstyr.dk. Bøjlerne var forkerte, men ingen problemer med at få dem byttet. Fik god vejledning fra biludstyr.dk, og har nu fået de rigtige mont... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget imødekommende telefonisk betjening, nemt at køre forbi og købe autostole, og de havde endda tid til at installere sædet i min bil, da jeg ikke havde prøvet isofix tidligere. Nu sidder sædet i... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg var lidt skeptisk over de mange blandede anmeldelser herinde, og modtog også en mystisk ordrebekræftelse. Efter henvendelse til kundeservice fik jeg dog hurtigt svar og den rigtige ordrebekræftel... Vis mer

Selskapet har svart

4. Bilstereoforhandler
  5. Hjulkapselleverandør
  6. Forhandler av bobilutstyr

Skrevet av virksomheten

Avant Denmark - biludstyr.dk er Danmarks førende leverandør af autoudstyr og relaterede produkter. Vi har altid ”fingeren på pulsen” og tilpasser konstant eksisterende vareudbud i forhold til det markedet efterspørger. Vi bestræber os på at tilbyde vores kunder produkter i den allerbedste kvalitet til de rigtige priser. Vi er således stolte af at have en lang række af kendte og velrenommerede mærker i vores sortiment. Vores store udvalg rummer dog også alternativer til den kunde, for hvem den billigste pris er det afgørende. Vi har som mål at være totalleverandør til hele den danske autobranche. Vi er Danmarks største importør af udstyr til biler og vi gør vores bedste for at være #1 på dette varesortiment i Danmark. Alle vores medarbejdere har stor kendskab og ekspertise i biltilbehør. Vi brænder alle for netop dette felt. Kun der ved kan vi sikre vores kunder det bedste af det bedste.

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Meget god service

Nu sidder sædet i bilen - og det er bare lækkert. Det var dyrt, bedst i test, men så rart, at man ved, at det er sikkert.

6. august 2025

Hej Hanne
Tusind tak for din positive feedback. Den sætter vi stor pris på.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du havde en god oplevelse både med betjeningen og installationen af autostolen. Vi er glade for at kunne hjælpe dig i gang med at bruge isofix-systemet. Der er ikke noget, der er vigtigere end vores børns sikkerhed, så det er rigtig godt at høre, at du er tryg ved dit valg.

Vi håber, I får stor glæde af autostolen fremover.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Det var desværre ikke det jeg regnede med.

12. desember 2024

Hej Liliane

Vi er kede af at høre, at det, du har bestilt, ikke levede op til forventningerne.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis der er et problem med kvaliteten, du har brug for vejledning, ombytning eller der er andre udfordringer, vi kan hjælpe dig med at få løst.

Kundeservice kan kontaktes på salg@biludstyr.dk

Du ønskes en god dag.

Venligst

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nem hurtig bestilling og derefter…

Nem hurtig bestilling og derefter hurtig levering

28. februar 2025

Hej Rene

Mange tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition. Vi sætter stor pris på din feedback 😊

Stor forbedring af lydkvalitet

Stor forbedring af lydkvalitet. Enkel installation.

19. mars 2025

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er virkelig godt at høre, at du har opnået en bedre lydkvalitet, og vi sætter stor pris på, at du også har lyst til at dele det.

Jeg håber, du har mange gode lydoplevelser foran dig.

Rigtig god weekend 🌻

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service af Mads!

Fantastisk service af Mads!
Vores eRange IQ (2 år og 9 mdr gammel) stoppede pludseligt med at virke, og det var desværre ikke muligt at klare problemet pr telefon (Mads er DEFA eksperten men desværre meget ofte væk fra skrivebordet).
Da det virkede som om opladeren var stoppet med at virke, foreslog han, at Claus (en superdygtig elektriker fra MultiTech) blev koblet på opgaven, og for en sikkerheds skyld sendte Mads en nyere generation biloplader til os til en vanvittig god pris.
De to herrer fik laderen “på benene” igen og erstatningsladeren blev taget retur.
Jeg kan kun anbefale Avant Danmark, selvom det ville være rigtig dejligt, hvis det var lidt lettere at fange Mads på mobilen ;0)

20. mars 2025

Hej Carsten

Tusind tak for de fine ord. Vi bestræber os altid på at finde frem til den bedst mulige løsning og få løst eventuelle problemer. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet. Der kan til tider være travlt, og derfor lidt længere svartid. Tak for din tålmodighed.

Mads // biludstyr.dk

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse
Kan klare anbefales

7. mars 2025

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Fantastisk at høre, at du havde en fin købsoplevelse, og vi sætter stor pris på, at du giver din anbefaling videre. Tak.

Rigtig god weekend 🌻

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vil handle her igen.

Har haft en rigtig god oplevelse med Avant.
Fik hurtig og god vejledning inden køb. Levering på kort tid og produkterne levede op til forventningerne.

15. januar 2025

Svar fra Avant Denmark - biludstyr.dk

Det er rigtig godt at høre, Jonas.
Tak fordi du delte din oplevelse.

👍👍👍👍

Nemt og hurtig

30. september 2024

Svar fra Avant Denmark - biludstyr.dk

Dejligt at høre, Keld. Tak for din tilbagemelding og god dag!

Beskyttelse til bildøre

Beskyttelse til bildøre faldt af efter 2 dage selvom emnet var rengjort efter forskrifterne

21. oktober 2024

Hej Else
Mange tak for din tilbagemelding.
Det er meget beklageligt, at du har haft så dårlig en oplevelse med det sæt dørbeskyttere, vi har leveret.

Vi har normalt ikke problemer med produktet, som vi har solgt tusindvis af til krævende kunder i autobranchen, men det jo kan være en smutter, og vi krediterer selvfølgelig beløbet med det samme.

Mangler du stadig en dørkantbeskytter, kan du på biludstyr.dk evt. finde en forhandler nær dig, som kan hjælpe med den rette vejledning. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp på tlf. 8678 5200.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

p.gr af et dårligt/misvisende billede…

p.gr af et dårligt/misvisende billede i annoncen fik jeg købt et forkert hunstik til cigartænder. min fejl.
jeg fik pengene tilbage minus fragt.
Har nu fået fragten retur. Fornemt!

12. september 2024

Hej Peter
Tak for din anmeldelse, kan jeg lokke dig til at koble dit ordrenummer på anmeldelsen så jeg kan finde din ordre?
Hvis der er et forkert billede på varen skal vi have den rettet til.
Har du haft fat i vores kundeservice omkring krediteringen?
Avant Denmarks A/S - Biludstyr.dk

------------
Opdateret 26-09-2024

Hej Peter
Du vendte ikke tilbage, men med lidt detektivarbejde fandt vi din ordre, og du har rigtig nok ved en fejl ikke fået fragten retur som du var berettiget til.
De 49,- skulle nu også være krediteret til din konto.

Ang. billedet, så skulle det dog være det korrekte, Vi har forsøgt at optimere beskrivelsen så der ikke længere skulle være nogen tvivl om hvad der lægger bag varenummeret.

Beklager meget ulejligheden.

Vi ønsker altid at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Hvis du oplever flere udfordringer eller har spørgsmål, så kontakt endelig vores kundeservice – vi er her for at hjælpe!

Defekt forlygtepære efter 1,5 måned

Købte to Xenon forlygte pærer midt juni. Nu er den ene allerede defekt. Hvad vil I gøre ved det?

15. juni 2024

Hej Erik
Det var da uheldigt, specielt da den vare du har købt ikke normalt er en vi har reklamationer på!
Jeg tænker at vi nok bytter den til en ny :-)
Har du oprettet en reklamationssag på den?

-----
Opdatering den 30/7

Hej Erik

Har talt med vores reklamationsafdeling i dag, og de har nu modtaget din reklamationsformular.
Der bliver sendt en ny pære til dig i dag.

Beklager meget ulejligheden.

LAAAAAANNNNGGGGGGG reparations tid

Sendt en Sony bilradio ind til reparation d. 29/5. Den blev sendt videre til Sony. Hvilket jeg først fik besked om, da jeg selv rykkede for at høre nyt efter en uge. Har siden da rykket flere gange, men er blevet spist af med at bolden ligger hos SONY, hvilket det også kan være den gør, men nu er der gået 6 uger siden jeg sendte den. Tager på ferie på torsdag, UDEN en radio i bilen, og uden at vide hvornår den kommer tilbage.
Mon jeg har den inden JUL for det er ÅBENBART ikke nogen bagkant!!!

Opdatering d. 30/7:
Er kommet hjem fra ferie, og der er sjovt nok sket nul og en skid i den periode. Så nu er vi på vej ind i den tiende uge, uden nogen form for svar på hvor længe det videre kommer til at tage!

Svar til biludstyr:
Der må være mange klager på den samme type Radio og mange med LANGE reparationstider, hvis I ikke kan finde sagen! Har nu sat mit navn på profilen, så tænker jeg I kan finde den!

30. mai 2024

Hej "Gæst".
Vi har desværre ikke kunne finde nogen kunde/ordre der passer til det du skriver.
Undersøgelsen hos TrustPilot har heller ikke til veje bragt nogen informationer.
Kan du hjælpe med dit fulde navn, eller ordre nummer?
Så burde vi kunne finde din ordre og finde ud af hvad der er sket med din ordre/reklamation.

--------

Opdatering 31/7

Hej Peter
Tak for din tålmodighed og for at dele dit navn, hvilket har hjulpet mig med at identificere din sag.

Jeg har været din sag igennem, og du har jo tydeligvis været særdeles tålmodig!

Sagen er blevet besværliggjort helt fra start, da forhandleren du har købt varen hos ikke selv har håndteret reklamationen som han skulle, men i stedet bedt dig om at gøre det direkte med os i stedet for at lave en korrekt reklamation direkte. Det er normalt ikke muligt for os at lave disse reklamationer direkte, da du som kundes kunde ikke har de data vi skal bruge for at håndtere reklamationen korrekt, og det har gjort håndteringen mere besværligt for både dig og os, og givet dig en masse unødigt bøvl.
Vi tager fat i den pågældende forhandler så dette ikke sker igen.

Jeg kan også se at varen nu er blevet sat til kreditering hos servicepartneren af Sony til ombytning.
Jeg har også fået at vide af en kollega at du i forgårs pr. telefon skulle være blevet informeret om dette af en anden kollega, men ikke hvad udfaldet blev i forhold til krediteringen, og jeg kan desværre ikke lige spørge kollegaen da vedkommende stadig er på ferie, men det kan du måske afklare?

Det ser ud til at vi har gjort alt hvad vi kunne for at indhente opdateringer, men ferieperioden har desværre betydet, at det har taget længere tid end normalt at få svar.
Vi beklager dybt den uheldige oplevelse, du har haft med reparationen af din Sony bilradio og den lange ventetid, der har været forbundet med sagen. Vi forstår fuldt ud din frustration.

Du er mere end velkommen til at ringe på 86785200 og spørge efter mig hvis der er brug for yderligere information, eller handling!

Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv