Banner for Bilka

63 878
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Det var klar da vi kom, gode rundstykker, alt var som det skulle være, det var dog træls at deres nummer system ikke virkede og folk var dårlig til at holde køen så man endt med at venter længer end n... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nem bestilling og afhentning Dog lidt ærgerligt at vi via tlf. var lovet 2 tarteletter pr person, men der var "kun" 30 tarteletter til 25 personer rigeligt med "fyld". Heldig vis har vi en Rema og... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Jeg bestilte 40 sliders, og kvaliteten var virkelig fin. Syntes dog ikke det er ok, at jeg skulle betale 15 kr. stykket, når jeg kunne købe dem i butikken til 12 kr. stykket. Jeg forudbestilte for... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Både leverandører og service er helt fantastiske. Og ogås sikkert nethandle. Det er jo fremragende levering og især når det er hjemmelevering der gøre det let nemmere. Jeg ville helt klar handle i onl... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Supermarked

Om Bilka

Skrevet av virksomheten

Du ka' finde alt, hvad du behøver til familien, huset og haven i Bilka. Vi har et stort udvalg til lave priser og hver uge nye skarpe tilbud. Bilka Live arrangerer masser af events i hypermarkederne. Besøg din lokale Bilka eller besøg os på Bilka.dk, hvor dine valgmuligheder er endnu flere.

Du ka’ anmelde såvel dit butiksbesøg som din handel på bilka.dk her på Trustpilot.

Skrevet av virksomheten

Returner i butik og online

Du kan altid returnere dine køb både i butik og online

Ligegyldigt hvor du køber, kan du altid returnere din vare i vores butikker eller sende den til os.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

64k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

(63 878)

8 411 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Både leverandører og service er helt…

Både leverandører og service er helt fantastiske. Og ogås sikkert nethandle. Det er jo fremragende levering og især når det er hjemmelevering der gøre det let nemmere. Jeg ville helt klar handle i online igen.

18. juni 2025

Hej Thea

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft sådan en god oplevelse med at handle på Bilka.dk.

Vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du i fremtiden vil få samme gode oplevelse, når du handler på vores hjemmeside.

Pernille

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi kan kun anbefale det at få god mad…

Vi kan kun anbefale det at få god mad fra Bilka ud af huset lækkert og der er rigeligt og det smager godt

14. juni 2025

Hej Bella

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er så glade for, at maden smagte dejligt, og at det var en passende mængde mad til jer og jeres selskab.

Derudover varmer det vores madhjerte, at I kan anbefale os til andre - mange tak for det.

Hej Palle

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at leveringen levede op til dine forventninger og kom til tiden. Det er lige præcis det, vi stræber efter.

Vi håber at se dig igen snart!

Hej Espen

Det er godt at høre, at fik en effektiv ekspedering og at du fandt lige det, du stod og manglede hos os - og så til en rigtig skarp pris.

Helt som forventet 😊.

Helt som forventet 😊.

Hurtig levering - godt emballeret - korrekt og fin varer som bestilt.

6 naturfarvet flekstider med Vip

1. mai 2025

Hej Hanne.

Hvor er det bare skønt at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger, og vi håber på at se dig igen en anden gang.

Hej Tina

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle på Bilka.dk.

Hej Kamal.

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vi leverede din ordre hurtigt.

Vi håber, du bliver glad for varen, og så glæder vi os til at tage imod dig igen på Bilka.dk.

Hej Vagn

Det er godt at høre, at du fandt lige det, du stod og manglede hos os - og så endda til en super skarp pris og hurtig levering.

Hej Hans Ove

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Elendig service på Bilka kafé

Elendig service på kafé. Vi har ett barn med cøliaki og de hadde absolutt ingenting å tilby. Vi spurte om det var greit å kjøpe med noe fra butikken og spise der, men nei. Enda det var fra Bilkas egen butikk! Så da sto vi der med tre sultne unger, der to kunne få spise, men ikke det med cøliaki. Forresten elendig tilbud for de med cøliaki i Danmark generelt. Har de ikke folk med cøliaki der nede??

24. februar 2025

Hej Marina

Vi er rigtig ærgerlige over at høre om din oplevelse.

Vi vil utrolig gerne tage et kig på din sag, så vi kan få undersøgt det hele nærmere. Vi har derfor sendt dig en mail via Trustpilot for at få flere oplysninger, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er sket.

Vi håber på at høre fra dig.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin kommunikaton og helt korrekt…

Fin kommunikaton og helt korrekt levering

23. februar 2025

Hej Erik,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Godt produkt og fin info.

Godt produkt. Gode priser og fin levering.

10. februar 2025

Hej Jakob,

Hvor er det godt at høre, at alt gik som det skulle i forbindelse med din ordre.

Vi håber, at du bliver glad for varen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Butikken har en ufleksibel…

Butikken har en ufleksibel leveringsordning, og da buddet kom med mine varer, bad han mig om at komme ned og hente dem i bilen.

21. januar 2025

Hej Benner

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende og ufleksibel oplevelse med vores leveringsservice. Jeg har taget et kig på din ordre og kan se den bestilte vare, kan leveres med 4 forskellige leveringsmetoder, som både indebærer hjemmelevering, levering til en pakkeboks eller levering til en af vores butikker. Dette er for at sikre så fleksible leveringsmuligheder for vores kunder.

Jeg kan se at du har valgt levering til pakkeboks, men ud fra denne anmeldelse forstår jeg det som at den er blevet leveret til din hjemme adresse. Dette er selvfølgelig ikke optimalt og vi ønsker selvfølgelig ikke at give vores kunder en oplevelse som denne. Derfor følger vi naturligvis også op på denne levering med vores fragtfirma.

Vi sætter pris på din forståelse og håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang. Hvis du har yderligere spørgsmål eller undren, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Cyklen blev levert før tiden

Cyklen blev levert før tiden

3. januar 2025

Hej Janicke.

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vi leverede din ordre hurtigere end forventet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det der var mest forvirrende var den…

Det der var mest forvirrende var den stander der stod ved indkørslen den virkede ikke , så rigtig godt i havde godt styr på det inde hos jer

31. desember 2024

Hej Elsebeth

Det er dejligt at høre at alting lykkedes med afhentningen, selvom vi havde lidt tekniske problemer med standeren.

Vi håber, vi snart ses igen.

Malene

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Det fungere jo ganske fint at bestille…

Det fungere jo ganske fint at bestille click og collect, men….. det er virkelig dårlig stil at man skal betale 35kr for selv at komme og hente sin vare. Det har jeg ikke oplevet nogen andre steder med click og collect.

24. desember 2024

Hej Thomas

Vi er naturligvis ærgerlige over at høre, at du ikke er tilfreds med vores Click & Collect gebyr.

Click & Collect er en ekstra service uanset hvor stor eller lille ens ordre er, da vi herved kan sikre, at vores kollegaer har varen pakket og klar inden for blot to timer, så vores kære kunder ikke skal køre forgæves. Ydermere er betalingen ordnet på forhånd, så man ikke skal tage turen igennem butikken eller hive dankortet frem ved kassen.

Det er ment som en service, som gør det hele hurtigere, nemmere og smartere, og gebyret dækker over de ekstra hænder, der skal bruges for at det hele kan stå klappet og klart.

Vores webshops og Click & Collect-konceptet er i konstant udvikling og vi sætter stor pris på din feedback.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God service og varene var som forventet, men leveringstiden fra Bilka var lang. (med forbehold for at det er julemåneden)

18. desember 2024

Hej Pia,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os til trods for, at dine varer ikke nåede frem så hurtigt, som du kunne have ønsket dig.

Både vores lagermedarbejdere og fragtfirmaer arbejder selvfølgelig så hårdt de kan, for at få sendt alle pakkerne ud til vores kunder hurtigst muligt, ligesom vi altid har fokus på at optimere vores lager, så vi kan gøre det endnu bedre. Der er dog begrænsninger på, hvor mange pakker der kan pakkes og sendes på en dag, og derfor oplyser vi altid om en forventet leveringsdato i forbindelse med bestillingen, så vores kære kunder ved, hvad de kan forvente.

Vi håber, du alligevel bliver glad for varerne.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Let at bestille fra hjemmesiden. God information fra bestilling til levering. Samlet set en virkelig god service.

17. desember 2024

Hej du

Det er dejligt at høre, at alt gik som smurt fra bestilling til levering, og at du følte dig godt informeret hele vejen igennem processen. Sådan skal det jo bare være.

Vi håber, du bliver glad for varen, og at vi kan tage godt imod dig igen en anden gang.

Pernille

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har betalt for det hele, fik kun det halve

Har betalt for en kjole og jakke - kjolen var ikke med i pakken.
Har selvfølgelig kontaktet kundeservice

12. desember 2024

Hej Dortte.

Det ærgrer os rigtig meget, at der har været problemer med din ordre.

Vi kan se, at der i samarbejde med kundeservice nu er fundet en løsning, og vi håber derfor, at alt er, som det skal være.

Du må endelig ikke tøve med at række ud til kundeservice, hvis der skulle være andet.

Emma

Nem bestilling og afhentning

Nem bestilling og afhentning
Dog lidt ærgerligt at vi via tlf. var lovet 2 tarteletter pr
person, men der var "kun" 30 tarteletter til 25 personer
rigeligt med "fyld".
Heldig vis har vi en Rema og Netto i nærheden, så det blev reddet.

10. desember 2024

Hej Ole,

Hvor er det bare godt at høre, at vi kunne sørge for god mad til jeres selskab.

Men det ærgrer os, at I ikke fik nok tarteletter udleveret. Sådan skal det selvfølgelig ikke være, når man lader os stå for maden.

Du må hjertens gerne tage et smut ud forbi vores kære kollegaer i butikken, som altid står klar til at tage en snak med dig. På den måde kan I sammen finde en god afslutning på din oplevelse.

Hav en rigtig god dag.

Bilka

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv