Jeg er dybt chokeret over en oplevelse med gule kiwier, hvor jeg forventer de er gule indeni. Da jeg ville spise de gule kiwier, så kommer det som en ubehagelig overraskelse, at to kiwier i bakken... Vis mer
Netto i Hornslet og Rønde har generelt slagtilbud til ca. 1 time. Det må være en lang uge for de ansatte. Det undrer mig, at man er så dårlige til at forsyne butikkerne - gsng på gang.
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Netto på nettet
Mimersvej 1, 4600, Køge, Danmark
- www.netto.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
To gule kiwier var grønne!
Da jeg ville spise de gule kiwier, så kommer det som en ubehagelig overraskelse, at to kiwier i bakken var grønne!!!11
Netto i Nivå øv øv
Netto i Nivå. Fy for pokker. Butikken er ulækker beskidt og det hele ser ud som om, at man har andre normer for renholdelse af butikken. Urent ved kassen hvor man lægger indkøb fra kurv til bånd. Et personale der ikke tager fat og gør rent. De virker ligeglade. Øv og føj :-(
Netto i Trylleskoven ☠️👎🏻
Netto Solrød: Underbemandet & underuddannet. Flaskemaskine er beskidt, opfyldt eller defekt - og uden service og information.
Netto i Hornslet og Rønde har generelt…
God bakeoff
Perfekt bakeoff og der er også en dude ved navn Silas som klippede mine tånegle bag netto for en tier meget nice og billig
Netto Viborg,lørdag formiddag 🙁den…
Netto Viborg,lørdag formiddag 🙁den ansatte sitter å skriver på sin mobiltelefon når han sitter kassen .Dårlig kundeservice
Netto jels
Netto jels. Lederen er uhøflig sur og ikke særlig rar. . Frugt og grønt er meget ring. Det er meget tit muggen. Butikken roder. Vare mangler alle steder. Personelt flygter fra butikken. Butikken. Burde være lukket
Varer der først er på tilbud onsdag og…
Varer der først er på tilbud onsdag og er solgt tirsdag dårligt
De gider ikke at f*cking komme når jeg…
De gider ikke at f*cking komme når jeg trykker på den skide f*cking service klokke nu må i stramme op netto
Dagens NETTO-snyd: 60 Kr!
Dagens snyd:
60,-kr betalte jeg for meget ifht skiltningen.
"Flot Netto" :((
Ubehøvlet personale i netto i jels hold…
Ubehøvlet personale i netto i jels hold jer langt væk!! :(
God købmand med gode varer
God købmand med gode varer. Forstår virkelig ikke hvorfor de har så dårlig rating. Jeg er meget glad for dem
Netto er det supermarket jeg handler…
Netto er det supermarket jeg handler mest i, Dog syntes jeg tit der problemer med priserne
For nok 20.gang var de topvarer ikke i…
For nok 20.gang var de topvarer ikke i butikken på den dag varerne var på tilbud. pizza 10 kr og makrel i tomat 5 kr. Butik i hedehusene. "vi har desværre ikke modtaget varerne"
Netto hele vejen ik handl i Rema 100”
Elsker papressen
Elsker stedet
Netto er jo bare perfekt?
Alt ved Netto er perfekt, langt bedre end alle de andre butikker - de kan intet. Netto kan alt!
Fantastisk sted med gode tilbud
Elsker papresseren