Bilhusetkolding Anmeldelser 28

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

skulle købe en ny bil kontaktede sælger(Søren) Super flink rar og hjælpsom mand. Alt gik efter planen.ønskede om ny service og engang ny polering+vinterhjul. Lovede alt skulle være som aftalt. Ti... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bilhuset Kolding Købte bil i februar 2026 hos Bilhuset Kolding af Michael Bjørn. På Trustpilot fik de gode karakterer og måtte erkende, at mange af argumenterne passede meget godt. Kort ti... Vis mer

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bilhuset Kolding

Bilhuset Kolding

Kort tid efter købet opstod der et mekanisk problem, som medførte en tur til Kolding fra Odense. Byttebil fik jeg, og dagen efter opstod der et mekanisk problem på byttebilen, hvor Bilhuset Kolding straks reagerede med en ny byttebil og bilturen til Odense.

Kutymen i dag ved køb af dit og dat er en mail med anmodning om et skriv på Trustpilot, hvilket oftest får den modsatte effekt på mig.

Om den manglende mail til Trustpilot er Bilhuset Koldings politik eller en forglemmelse, ved jeg ikke, men det virkede og synes samtidig, at de har fortjent den positive respons. Denne behandling og service jeg fik har medført, at jeg vidt og bredt fortæller historien om Bilhuset Kolding, især når der skal købes bil.

27. mars 2026

Koldings Bedste Service

Har netop købt brugt bil ved Bilhuset i Kolding, og kunne ikke ønske mig en bedre behandling. God og behagelig service og vejledning gennem hele forløbet, leveret af Michael. De bedste anbefalinger herfra.

4. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kundeservice udover det sædvanlige, og god dialog gennem handlen. De småting der har været undervejs er blevet ordnet uden nogen slinger. Mine varmeste anbefalinger.

4. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Behagelige sælgere som lige lod mig gå…

Behagelige sælgere som lige lod mig gå og kigge på bilerne, hvorefter at de henvendte sig.
Michael Bjørn var den person som blev den sælger som henvendte sig.
Vi havde en god snak om både min bil, og den bil som jeg var interesseret i.
Prøvetur blev arrangeret for begge parter. Og efter end prøvetur blev jeg endnu mere overrasket over Michael Bjørn som udtalte sig positivt om min bil, og stand/og dokumenteret vedligehold af bil.
Min prøvetur var der et par anmærkninger som blev accepteret, og ville blive udført.Slutseddel blev underskrevet.
Så jeg kan give Bilhuset Kolding mine bedste anbefalinger.

11. mars 2025

5 stjernet bilhus

Købte en bil hos bilhuset i August 2024. Fuld service hele vejen igennem. De småting der har været er blevet fikset uden besvær. Yderst kompetent personale, hvor dialogen er rigtig god. Mine varmeste anbefalinger herfra til en evt. bilhandel. Bh Morten

15. februar 2025

Super service på garantien

Købte en Mini Cooper i oktober. Få dage efter viste der sig nogle mislyde ved stop og start og der var nogle udfald på den elektriske servostyring. Det blev udbedret uden nogen diskussion og vi kan varmt anbefale Bilhuset Kolding. Tusind tak til Ejvind for god service. Vi kommer gerne igen fra Silkeborg til Kolding.

25. november 2023

Service til A klasse

Stedet hvor man føler sig set, hørt og imødekommet i ens ønsker og behov. Søren har af flere gange været behjælpelig med at finde bil til os. Intet er umuligt her indtil det modsatte er bevist - den rette indstilling til glade kunder. De bedste anbefalinger herfra

19. oktober 2023

Super service og garanti

Super handel i april, såvel Søren Meier som Ejvind Christensen er enormt imødekommende og service mindede. Turboslange sprang i tyskland på vej sydpå her i september. Ingen bøvl - en kopi af faktura og pengene på konto samme dag. Kan klart anbefale dette bilhus, hvor service er et must :-)

10. oktober 2023

Reparation indenfor garantien

Har fået foretaget en reparation indenfor garantiperioden uden bemærkninger af nogen art fra Bilhuset Koldings side. Kommunikationen med Søren Meier har været tip top, så jeg kan igen ligesom ved købet af bilen klart anbefale Bilhuset Kolding.
Mvh Klaus W
Svendborg

12. april 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg blevet ringet op af forhandleren Ejvind, som var den højeste bydende til min, Ford focus st Line 2020. Jeg var interesseret i hans Toyota Aygo i bytte. Handlen gik hurtigt og glidende. Efter handlen og nogen uger vendte jeg tilbage til Ejvind, jeg fortalte ham at jeg egentlig ikke var tilfreds med vaskehal ridserne på aygoen. Han tilbød mig at jeg kunne komme forbi og få bilen poleret. Det fik jeg, og endda lånebil oveni. Dagen efter var aygoen klar. Rigtig sød herre, vil hel klart anbefale bilhuset Kolding.

2. februar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde set en skøn bil hos Bilhuset…

Vi havde set en skøn bil hos Bilhuset Kolding.
Fra første besøg til afhentning af bilen er alt gjort med stor empati og fornemmelse for vores behov. Der var én (1!!!) lille ting der skulle justeres og det blev gjort med det samme. Vi har handlet mange biler, og denne handel er uden tvivl den med den bedste fornemmelse. Vi vil anbefale ALLE at handle i Bilhuset Kolding.

8. februar 2023

Anbefaler Bilhuset Kolding

Jeg vil gerne rose Bilhuset for at levere en bil der fuldt ud lever op til beskrivelse. Efterfølgende tog de bilen ind, som beskrevet i garantien, gennemgik bilen og stillede en lånebil gratis til rådighed.
Det er en anstændig og ærlig virksomhed.
Mvh Carlos
Svendborg

24. november 2022

Købte en VW UP

Købte en VW UP.

Efterfølgende opdagede jeg at ruden havde en lang stribe ridser fra tidligere vinduesviskere(troede da jeg købte den det var snavs)
Samt udrykker leje raslede.

De fiksede den uden nogle problemer, og stillede lånebil til rådighed.

Helt sikker jeg vil kigge der forbi når jeg engang skal have en anden bil igen🙂👍🏼

27. oktober 2022

Verdensklasses service!

Vi har fået den mest fantastiske, imødekommende og serviceminded behandling hos Bilhuset. Vi købte en bil der desværre gik i stykker i udlandet - en fejl ingen kunne have forudset - og måtte få den transporteret tilbage til Danmark. Bilhuset var til meget stor hjælp og de købte bilen tilbage. De hjalp os oven i købet med at finde en ny af samme slags. Vi kan varmt anbefale Bilhuset og vi kører gerne fra København til Kolding næste gang vi skal købe bil.

29. september 2022

Super handel!

Super handel!!
Jeg kontaktede Søren vedr. en Opel Insignia, og vi fik en meget behagelig og reel samtale omkring bilen. Da jeg havde 3 timers transporttid, var jeg interesseret i at få en ærlig beskrivelse af bilen, det fik jeg! Bilen levede fuldt ud op til Sørens beskrivelse, så tak for det..!
Alle tre ejere virkede meget imødekommende og snakkesalige, så det var en yderst behagelig oplevelse at træde ind ad døren i deres butik.
Søren og Co. får mine varmeste anbefalinger!
Mvh. Søren Løth

22. mars 2022

Service i topklasse

Kan varmt anbefale Bilhuset Kolding. De yder rigtig god service efter en bilhandel. Jeg har 2 gange indenfor garantien haft en fejlmelding på systemet og begge gange er det hurtigt blevet udbedret og lånebil er stillet til rådighed.

15. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi købte en 5 år gammel Volvo for 1 år…

Vi købte en 5 år gammel Volvo for 1 år siden, og vi er så glade for vores køb ved Bilhuset Kolding. Der var lidt problemer med den i starten bla keyless der ikke fungerede, men de tog det hele på garantien uden problemer. Dygtige og serviceminded sælger. Et forhandler der klart kan anbefales

14. november 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv