Juul Karsten Automobiler Anmeldelser 40

4,8

Venlig og høflig mand. Tilfreds med handlen. Meget forstående og empatisk.Fik endda et lift videre efter handlen, så jeg kunne låne nå min aftale

Fantastisk kundeservice! Havde lige akkurat sat min Berlingo til salg på Bilbasen og 2 timer senere havde Karsten set, prøvekørt, betalt og læsset den til turen hjem. Hurtigt og fantastisk service -... Vis mer

Købte en High Up! af Martin hos Karsten Juul og udover en fantastisk service under købet, har de endnu en gang fortjent 5 stjerner! Da bilen hoppede når jeg bremsede, ringede jeg til Martin som strak... Vis mer

Fantastisk varm, imødekommende og ærlig bilforhandler👍 Vi var forbi et nabo bilhus, hvor man knap gad betjene os, og kørte så over til Karsten Juul Automobiler. Her handlede vi med Martin, vi fik en... Vis mer

4,8

Enestående

Venlig og høflig mand

30. mars 2026

Super god oplevelse

Jeg har netop solgt min fine Ford Fiesta til Karsten. helt igennem en god købsoplevelse jeg havde med Karsten.

Han er en fair reel forhandler, som i roligt kan bruge både til køb og salg af bil.

25. februar 2026

God handel

Rigtig venlig, ærlig og klar under hele handlen.
Mødte ikke den aggresivitet der ofte er i bilhandel, derimod fik jeg en god samtale.
Glad for at have solgt min bil her.
10/10

19. september 2025

5 stjerner Plus

5 stjerner Plus. Det var en superfin oplevelse at “bytte” bil hos Karsten. Alt gik som aftalt på forhånd og alle papirer plus service, syn afhentning gik helt efter bogen. En stor anbefaling herfra mht. at handle bil hos Karsten. Tak👍👏

20. september 2024

God indledende kontakt via mail

God indledende kontakt via mail, fik en fair pris for vores egen vogn i en bytte handel.
Karsten virker som en ærlig mand, der interesserer for kunden & går langt for at finde en løsning, der ender i en handel.
Stor anbefaling herfra !!

14. februar 2024

Super god service

Super god service
Var nede og kigge på en Opel Corsa OPC og fik den med hjem allerede på dagen.
Jeg siger 1000 tak for god salgs lyst og service.
MVH Tobias

18. august 2023

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Havde lige akkurat sat min Berlingo til salg på Bilbasen og 2 timer senere havde Karsten set, prøvekørt, betalt og læsset den til turen hjem. Hurtigt og fantastisk service - handlen var god og tryg, uden nogen form for tvivl eller hastvæk - kan absolut anbefale Karsten!

10. august 2023

Meget positiv salgsoplevelse

Har idag solgt vores 6 år gamle Mercedes A200 til Karsten Juul. Hurtig rektion på vores annonce. Hurtig aftale om besigtelse. Overholder indgåede aftaler. Ærlig og fair gennemgang af bilen. Hurtig prøvekørsel. Ikke noget urimeligt jyde-prangeri eller forhandler-ævl. Tjek på betaling og papirer og afmelding. Alt klaret indenfor kort tid. Supergod oplevelse.

21. april 2023

Autoforhandler nr. 1

Hos Karsten Juul får man god service og sublim behandling af såvel Karsten som Jan og mekanikere. Jeg har købt bil der flere gange, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

5. januar 2023

Ny bil - super service.

Super service, det er nu anden gang at vi køber ny bil ved Karsten, vi er altid 110% tilfredse, både Karsten og Jan og mekanikerne er alle søde og hjælpsomme. Dette er det ENESTE sted at købe/sælge servicerer din bil.. 👍🏻❤️

16. august 2021

God oplevelse 👍😊

Købte bilen på nettet 🤔 og Karsten lovede at at bilen var som ny og samtidig fik jeg service på bil og aircondition...og da jeg så bilen med mine egne øjne...var det præcist som lovede ❤️
Og selvom det var et mærkeligt køb her i pandemi tiden var det en god oplevelse
Tusind tak

5. februar 2021

Toyota Auris aut

så på den i søndags købt samme dag, fik en go bytte pris. Allerede næste dag kun jeg hente den nysynet og serviseret.Et super godt sted at handel bil kan anbefale Karsten Juul..Det har været den meget lange tur værd. kan nem give 5 stjerner

5. mars 2020

Top service!

Min første handel hos Karsten Juul Automobiler, men efter denne oplevelse er det bestemt ikke den sidste. Servicen er helt i top, gode fair priser, og en stor viden omkring det produkt de sælger.

12. juli 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis