4,3

Enestående

Alles Super

Alles Super.
Habe mir einen Motorradhelm bestellt. Preis unschlagbar. Versand ging sehr schnell. Kann ich nur empfehlen. TOP!!!

13. juni 2025

Product and service as good as expected

I bought a Knox Urbane Pro mk3 jacket from them online, the price was as everywhere else on the internet, but the delivery was quite fast (3 days from the Netherlands to Portugal, within the expected lead time), the item was as expected and DHL's tracking info was accurate. My first purchase with Biker Outfit was very satisfying.

11. juni 2024

Fantastico

Giornata pazzesca. Staff preparato, competente, gentilissimo. Stef ci ha assistito in ogni fase della giornata. Ho girato con le Formula Renault 2000. Perfetto per i neofiti, e anche per chi come me ha già gareggiato in pista. Poche regole, chiare, sulla sicurezza. Poi sei libero di girare senza restrizioni. Auto ben curate, pista corta ma divertente.

16. juni 2023

Returnering.

Jeg skrev en mail til biker outfit angående returnering.
Jeg ville have bestilt en mc hjelm, men med fare for at den måske ikke ville passe, kunne det være rart hvis de havde gratis retur, som så mange andre webshops. Men den service leverer de ikke. Som en tidligere anmelder skriver, kostede det vedkommende 275kr for retur, og så ryger fidusen ligesom? Da virksomheder formentlig har bedre mulighed for at lave en god aftale med en pakke leverandør, betaler jeg da gerne 50- 100kr mere for en vare, når bare der er en returseddel med, hvis i mit tilfælde hjelmen ikke skulle passe mig, og skulle ombyttes. Jeg tror det afholder mange fra at bestille hos dem. Vær sød at få det fixet, så køber jeg gerne hos jer🙂

20. september 2022

Ja..alle er 5 stjernet anmeldelser på…

Ja..alle er 5 stjernet anmeldelser på trust hvilket jeg TVIVLER Kraftigt på, det må være stjerner der er købt på nettet.. min egen oplevelse på bikeroutfit. købte en mc jakke hvilket var for lille så den skal selvfølgelig byttes men. så kommer bøvlet. hvordan gør man så lige det ja der er ingen retur label med i forsendelsen så ind og læse på deres hjemmeside, der står så at man først skal sende en mail til bikeroutfit ang returnering af varer for de kan registrer det herefter står man selv for returnering af den købte varer og afholder selv returnerings omkostningerne.. ok så det ender med en masse bøvl i den lokale kiosk med udfyldelsen af label osv for at sende pakken retur på 3,2 kg til en pris på 275 kr....såååå køber jeg noget ved bikeroutfit igen, så nu venter jeg på at de sender mine penge retur efter denne oplevelse køber jeg ikke noget igen før der medsendes et retur label med i pakken,

19. september 2022

Største anbefalinger herfra

Største anbefalinger herfra. Jeg har købt meget hos dem og altid hurtig forsendelse.
2 gange har jeg måtte bytte varen, da jeg havde bestilt forkert størrelse. Intet problem, høflig svar og den nye vare kom hurtig retur.
Betaler med PayPal, som betaler retur porte.

12. mars 2021

Super god Motorcykel tilbehørs butik

Super god Motorcykel tilbehørs butik! Stort udvalg af tøj, hjelme, sko, handsker og en lille smule tilbehør som f.eks tasker. Jeg har både handlet online og personligt været i butikken i Schleswig flere gange, personalet er meget flinke og hjælpsomme (forvent dog ikke at der altid er nogen tilstede, som taler Dansk! ) og der er ingen problemer i at få lov at prøve de forskellige varer! Mine varmeste anbefalinger og kør gerne en tur derned, Schleswig er en hyggelig by, når man er færdig med at handle/kigge i Bikeroutfit 👍🏍️

28. juli 2018

Gode priser og hurtig levering

Gode priser, fint udvalg og hurtig levering fra Tyskland til Danmark. De glemte dog at sende en tracking kode, men leveringen kom så hurtigt at det ikke have nogen betydning. Alt i alt en god oplevelse og et sted der kan anbefales at handle..

1. mai 2018

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis