Når lampenankom var den knust. Har forsøkt å skrive mail, skrive på siden og kontakte i kontaktformular/chat.... Enda ingen svar.
Vi har enda ikke mottatt sendingen. Vennligst sjekk hvor pakken kan befinne seg!
Om BelysningsDesign.se
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Taklampor
Kungsparksvägen 35, 434 39, Kungsbacka, Sverige
- +4610-551 70 30
- support@belysningsdesign.se
- www.belysningsdesign.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Kjempefine adventssaker som nå lyser opp i vårt kjøkkenvindu :)
Helt supert å kunne bestiile direkte fra BelysningsDesign.se Kjempefin service! Terningkast 6:)) Tusen Takk:))
Flott service
Jeg er meget fornøyd både når det gjelder service og oppfølging av pakken.
stor 5 fra meg. Vennlig hilse Bjørg Ingolfsrud
Adventsstaker
Rask levering, fonøyd med produktet, litt svak lyspæreholdere.
flott!
Jeg er veldig fornøyd med hvordan dere har behandlet meg som kunde, varene er flotte! + leveringen gikk jo ganske så fort !
jeg blir DEFINITIVT å bestille mine varer hos dere!
Pålidelig og enkel handel
Handel, levering og pålidelighed virker rimelig, har dog kun handlet en gang på denne side, så vurdering med forbehold
Kjempeservice!
Lampen jeg bestilte ble litt forsinket, men jeg fikk kjempebra oppfølging av Kristina. Handler gjerne hos dere igjen :-)
Kjøper gjerne igjen
Meget fornøyd. Lampene unike og vakre.
BRA!
Eneste frustrasjon er ventetiden på den ene lampen. Men fikk SUPER service!!!!!!! Helt upåklagelig :) :) :)
Flott lysekrone
Veldig bra oppfølging av reklamasjon. Tim har både mailet og ringt underveis, slik at vi har følt oss godt ivaretatt. Ser ikke bort ifra at vi kommer til å handle herfra flere ganger.
Perfekt og rask levering.
Bestilt den 17/12 ankom den 23/12 fikk de montert samme kveld. DET BLE LYS TIL JUL !
1/2-2012 Har oppdatert min bedømning til riktig verdi. Eneste ankepunkt jeg nå har er at det ikke var oppgitt at tollavgift kommer i tillegg for norske kunder. Mvh. Hans Torbergsen
Presisering av min recension. Produktene vi har kjøpt svarer til 6 stjerner.
Belysningsdesign har forholdt seg til mine anmerkninger med største alvor og søkt en positiv løsning. Som tidligere nevnt er jeg svært fornøyd med produktene og måten Belysningsdesign har fulgt opp mine ordrer. Har bare positive erfaringer med hvordan ting er håndtert og vil av den grunn ikke ha noen motforestillinger til å bestille nye produkter eller anbefale dette til andre

Svar fra BelysningsDesign.se
Forsendelse til Norge
Bestillingen gikk smertefritt, men forsendelsen ble det noen problemer med. Det er viktig at ved flere kolli til Norge at det merkes med flerkolli, kolli uten referanse til fakturabeløp stopper i tollen, noe som gjør at ting tar tid. Hadde også vært fint at det blir opplyst at posten påregner seg tollgebyr og at norsk moms tilkommer.
Bra kvalitet og pris!
det eneste jeg har å utsette, er at det tok litt tid ( ca 2 uker)før jeg fikk estillingen. Jeg ble i midlertid oppringt da en av lampene jeg hadde bestilt ikke lenger var på lager. Jeg ble spurt om jeg ville de skulle sende resten av bestillingen, eller om jeg ville vente slik at jeg fikk alt på en gang- God service rett og slett!
Meget bra, - Perfekt
Enkel navigering på nettstedet.
Alt virket slik det skulle.
Rask levering.
Riktig vare.
Kort sagt: 10 av 10 poeng!
Toppen!
Rask og fin service! Og lampen var like flott som det så ut som på bildet :)
Ufattelig utsmykking til min fine steinmur
Prikken over i - en. Nær lampene kom på plass :)
Varene fortsatt ikke motatt da varene har blitt stoppet av tollvesenet grunnet manglende personnr. Dette fikk jeg vite i ferien i brev fra posten
Varene er ikke mottat, stoppet hos tollvesenet grunnet manglende personnr.
Produkt bra, men tok for lang tid grunnet feil postnummer
Årsaken til at det tok for lang tid er at det var brukt feil postnummer. Jeg måtte også betale 100 norske kroner i gebyr til Posten Norge på grunn av dette. Mitt postnummer er 4608, men ble sendt til 4606. Har skjekket at jeg oppgav riktig postnummer i bestillingen.