Årsaken til at det tok for lang tid er at det var brukt feil postnummer. Jeg måtte også betale 100 norske kroner i gebyr til Posten Norge på grunn av dette. Mitt postnummer er 4608, men ble sendt til... Vis mer
Når lampenankom var den knust. Har forsøkt å skrive mail, skrive på siden og kontakte i kontaktformular/chat.... Enda ingen svar.
Bestillingen gikk smertefritt, men forsendelsen ble det noen problemer med. Det er viktig at ved flere kolli til Norge at det merkes med flerkolli, kolli uten referanse til fakturabeløp stopper i toll... Vis mer
Vi har enda ikke mottatt sendingen. Vennligst sjekk hvor pakken kan befinne seg!
Om BelysningsDesign.se
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Taklampor
- +4610-551 70 30
- support@belysningsdesign.se
- www.belysningsdesign.se
Veldig hyggelig kundeservice
Veldig hyggelig kundeservice, og god info., till tross av liten forsinkelse. Bare positiv erfaring
Superfin nettbutikk!
Nydelig lampe og veldig hurtig og trygg levering!
Fornøyd
Meget bra, raskt og effektivt. rette hjem uten problem, meget fornøyd. Kan anefales
Knust lampe
Når lampenankom var den knust.
Lampa er som på YouTube , bilde og beskrivelse.
Raskt , god service og blir levert på døra ;) fornøyd !
Meget rask leveranse
Pakken var på døren få dager etter bestillingen. Meget rask behandling av ordren.
Meget bra service
Rast levering, ingen problemer med moms eller toll. Veldig enkelt å komme i kontakt med kundeservice. Et firma å stole på. Takk så mye.
Bra helt fram til leveringen hjemme
God nettside, godt vareutvalg, grei bestillingsprosedyre, god sporingstjeneste og rask leveranse. Men en distribusjonspartner som bare leverer på dagtid når folk er på jobb og er lite fleksible på endringer i tidspunkt i forhold til det de selv har satt opp, gjør det hele nokså irriterende. Prøv å få inn en mulighet til å merke av levering dag eller kveld, i det minste.
Informere andre kunder
Kjappt og ryddig, godt utvalg.
Flott service
Kjempegod service ved forespørsel til deres. Kundebehandler Kristina har vært uvanlig serviceinstilt til med spørsmål.
Flotte varer, trygg handel og en service du aldri har opplevd før,helt topp
Jeg er kjempe fornøyd med bestilling, levering og varen. Selv om jeg mottok feil vare var servicen etter på ubeskrivelig. Det ble satt igang full undersøkelse på hvor feilen lå og jeg ble oppdatert hele tiden. Så alt ordnet seg tilslutt. Jeg kunne ikke ha fått bedre service og har heller ikke opplevd slik service før. Så jeg kan trygt anbefale handel her ,så ta en titt for de har så mye flotte varer.
Godt fornøyd
Fine lamper og god service. Handlet flere ganger
Fantasisk bra service !Adam het han som svarte på alle mine spørsmål. Dette var første gang jeg handlet på nettet, og det gjør jeg igjen
Full score på alt fra bestilling til levering direkte på døren. Kan ikke bli bedre!
Veldig hyggelig firma med god service og fine varer.
Jeg takker på denne måten for en veldig hyggelig handel. De utviste stor grad av service og hjelpsomhet, jeg fikk varen med det samme og jeg fikk veldig god hjelp til det jeg spurte om. De har et helt annet vareutvalg enn i Norge, så jeg vil gjerne komme tilbake med flere innkjøp. Den julelysestaken jeg kjøpte (My Dekoration) har jeg aldri sett noe annet sted, den var utrolig søt med små veldig forseggjorte figurer. Jeg er veldig glad jeg fant dette firmaet, og kan trygt anbefale det videre.
Perfekt!
Jeg skriver på norsk. Forsendelsen kom etter få dager og lampene var kjempefine. Jeg søkte gjennom mange butikker, men fant ingen like bra. Lampene er fine å se på og man kan ha opptil 60W lyspærer, så det er skikkelig arbeidslys når man har behov for det.
Halvfabrikata
Tiden det tok å få leveransen var litt lang, noe som trolig skyldtes at den ble sendt med Tollpost og ikke Posten. Men det som var mest forbausende og irriterende var at bare halve pæreholderen fulgte med. Jeg må derfor kjøpe nye pæreholdere til nye lamper!

Svar fra BelysningsDesign.se
Etterlyser sending nr. 030150358356307