1. Helse- og velværebutikk

Skönhetsprodukter på nätet! Vi har ett brett och högkvalitativt sortiment av produkter för ögonfransförlängning, Lashlift, kosmetisk tatuering, bb glow, tandblekning, microneedling och spaytan. Kontakta oss för mer information.

1,5

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Ikke mottatt pakke etter 2 måneder

Bestilte en pakke tidlig i juni. Fremdeles ikke mottatt denne i slutten av august. Pakken ble sendt tilbake til avsender uten beskjed om at den var ankommet hentested. Helt siden starten av juli har jeg mailet frem og tilbake med Bellestore. På det lengste har det tatt 1,5 uke før de har besvart meg, selv om jeg svarer de ila kort tid etter deres respons. I de siste mailene har de etterspurt ordrenummer, deretter sporingsnummer, så ordrenummer igjen. Det virker som de haler ut tiden for en pakke som ikke finnes. Dette er utrolig frustrerende etter å ha ventet snart tre måneder og null hjelp å få fra kundeservice. Er nesten helt sikker på at denne pakken ikke finnes en gang.

16. juni 2025

Gråa plastiga fransar som delar på sig…

Gråa plastiga fransar som delar på sig ! Känns som folie !!!👎

20. november 2019
Logoen til Bellestore

Svar fra Bellestore

Hej
Har du mailat vår kundservice om detta. När du skriver här ser inte de på kundservice detta så se till att maila till help@bellestore.se så hjälper dom dig.

Ser du köpt utgående fransar i modell flat och de ska absolut inte vara gråa, då är något fel på dom.

Jeg er alltid like fornøyd med…

Jeg er alltid like fornøyd med produktene og kundeservicen! Det er alltid like koselig å få pakke fra bellestore fordi du ser de legger det lille ekstra i å pakke produktene fint inn og legge noe godt oppi♡

23. mai 2019

Vi er utrolig fornøyd med produkter og…

Vi er utrolig fornøyd med produkter og service🥰 Kunne ikke vært bedre. Kommer aldri til å bytte. Vi synes også at pakkene er så søte med silkepapir, hjerteklistremerke og noe godteri🤩 Her får man virkelig det lille ekstra og mer til❤️

28. november 2018

Helt suverent!

Fantastiske produkter. rask leveringstid. og bra utvalg!

10. februar 2018
Logoen til Bellestore

Svar fra Bellestore

tusen tack marianne

Vis anmeldelser på alle språk. (918 anmeldelser)