Snabb leverans, fick min NordicFit Skulptera efter 4 dgr inkl helgen. Jättenöjd, var snabb med att packa upp den o använda den när den anlände idag... kändes helt underbar med härliga vibrationer på... Vis mer

Jag har använt produkten i ett par månader nu och måste säga att jag verkligen känner skillnad, framför allt på huden. Det är en så härlig känsla efter att man har kört några minuter, huden blir varm... Vis mer

Started of with no pads as they were missing, just received them and looking forward to try and see what results can be made.

1. Helse- og velværebutikk

På NORDIC FIT tror vi att alla förtjänar effektiva och innovativa kroppsvårdsprodukter – utan dyra klinikbesök. Vår vision är att göra avancerad teknologi, som tidigare endast funnits hos specialister, tillgänglig för hemmabruk. Med fokus på hög kvalitet, säkerhet och bevisade resultat, utvecklar vi produkter som hjälper dig att forma, tona och strama upp din kropp på ett enkelt och bekvämt sätt. NORDIC FIT Skulptera är resultatet av noggrant utvecklad teknologi som kombinerar vetenskap och innovation för att leverera synliga förbättringar – snabbt och effektivt. Vi är stolta över att ha hjälpt över 100 000 nöjda kunder att uppnå sina kroppsmål och fortsätter att sträva efter att erbjuda de bästa lösningarna för en starkare, fastare och mer självsäker version av dig själv.

4,4

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Fått min beställning och har inte…

Fått min beställning och har inte hunnit använda den så mkt ännu men den verkar bra. Saknar däremot 12 veckors programmet?

10. mars 2026
Logoen til Nordic Fit

Svar fra Nordic Fit

Tack för din feedback och vad roligt att höra att första intrycket känns bra!

12-veckorsprogrammet skickas digitalt i ett separat mejl efter leveransen. Ibland kan det tyvärr hamna i skräpposten.

Om du inte hittar det där heller är du varmt välkommen att mejla oss på kundservice@nordic-fit.se, så skickar vi programmet direkt till dig.

Vi hoppas att du kommer trivas med din Nordic Fit Skulptera och ser fram emot att höra hur det går!

Hej.

Hej.
Fick inte hela beställning

30. januar 2026
Logoen til Nordic Fit

Svar fra Nordic Fit

Hej!
Tack för att du hör av dig.

I de allra flesta fall gäller detta 12-veckorsprogrammet, som levereras digitalt via e-post efter köpet. Ibland kan mejlet tyvärr hamna i skräpposten, så kika gärna där också.

Om det istället gäller innehållet i paketet, vill vi självklart nämna att alla våra beställningar och paket går igenom noggranna kvalitetskontroller innan de skickas. Skulle något ändå saknas i din box hjälper vi dig givetvis direkt.

Kontakta oss gärna på kundservice@nordic-fit.se, så ser vi till att lösa detta så snabbt som möjligt.

Vänliga hälsningar
Nordic Fit-teamet

Den fungerar verkligen

Den fungerar verkligen, ger den topp tio. Jag har gått på skönhetsklinik och betalat mycket pengar för att få mina ben fina, vilket inte lyckats. Jag köpte denna maskinen men hade inga förhoppningar. Efter att ha använt den i 1,5 månad då jag använt den lite mer än rekommendationerna och 10 minuter varje gång har den gett fantastiska resultat. Är nu på semester och kan visa mig i shorts utan att jag skäms. Det är en fantastisk maskin som är värd varenda krona.

14. desember 2025

Bra massage och lena ben.

Apparaten är skön att använda. Har inte sett så mycket resultat ännu. Men har bara hållit på ett par veckor. Det enda negativa är att den inte är sladdlös.

1. februar 2026

Känns att NordicFit Skulptera kommer att göra underverk

Snabb leverans, fick min NordicFit Skulptera efter 4 dgr inkl helgen.
Jättenöjd, var snabb med att packa upp den o använda den när den anlände idag... kändes helt underbar med härliga vibrationer på mina lår och "gäddhäng" på överarmarna.Det känns att den kommer att göra underverk... rekommenderar verkligen.

26. januar 2026