Jeg føler mig 100% tryg v/Jeres ekspertise & dygtighed - vi får den bedste behandling og kærlig pleje og omsorg hver gang👌👌- Jeg kan ikke andet end give Bella Dyreklinik min aller største anbefal... Vis mer
Se hva andre synes
Min kat døde af hjerte stop i morges og de var super søde at snakke med da jeg afleverede hende til kremering.
Super proffessionelle dyrlæger. Med et fantastisk og kærligt tag på dyr. Kærlige, venlige, rolige og taler ikke "hen over hovedet" på dig, når de skal beskrive dit dyrs tilstand og behandling. Jeg fly... Vis mer
Vi har en lille hund med noget allergi. Første problem var at den ene dyrlæge anbefaler os noget allergivenligt foder, derfor køber vi en stor pose, næste gang vi kommer siger den anden dyrlæge at... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Vi er en specialiseret smådyrsklinik beliggende på Fredrikssundsvej 127 i Brønshøj.
Kontaktopplysninger
Frederikssundsvej 127, 2700, Brønshøj, Danmark
- www.belladyreklinik.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Brønshøjs bedste dyrlæge(r)
Som ejer af en efterhånden særdeles gammel kat (20+), er det rart at vide at ens dyrlæge bekymrer sig om ens kæledyr og aldrig tager nogen chancer. Prismæssigt ligger klinikken måske ikke i den billige ende (har ikke så meget at sammenligne med), men de er super søde at besøge og ved en imponerende mængde om dyr. Annette kan kun anbefales på det kraftigste (den eneste af dyrlægerne jeg har erfaring med) i forbindelse med katte i alle aldre, endda selvom hendes ekspertise så vidt jeg husker ligger indenfor krybdyr. Susan i receptionen er altid flink, den sidste dyrlæge har jeg ingen erfaring med, men han virker også som en flink fyr.
Under alle omstændigheder er det et sted jeg gerne lægger mine penge, når jeg ved hvor dygtige og venlige de er på klinikken.
Jeg savner måske nogle længere åbningstider, men det kan man jo ikke altid bestemme over.
Kort opsumeret en dyrlæge praksis jeg aldrig har tvivl omkring og som altid kan hjælpe. :)
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.