Belisol - Ramen en Deuren - Geel Anmeldelser

Bytt filial

Winkelom 81, 2440 Geel, BE

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hadden een afspraak met adviseur Jef Van Den Eynde (tel.: 0475 79 22 82) die vol passie uitleg heeft gegeven en waar geen enkele vraag of aanpassing enige moeite is. Geeft heel goede uitleg en is... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Adviseur Jef gaf ons een duidelijke uitleg en was bereid om met details aan de slag te gaan. Een eerlijke mening die ons overtuigd heeft om te kopen. We kijken uit naar de uiteindelijke plaatsing.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tijdens ons bezoek zijn wij door Jan Verachtert (0495570245) zeer goed geholpen geweest. Hij had aandacht voor wat wij voor ogen hadden, maar wist op meerdere punten betere en functionelere mogelij... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na het invullen van het contactformulier werd ik snel gebeld door Jan Verachtert (0495/57.02.45) om langs te komen in de toonzaal. Daar kon ik op een grote simulator enkele opties bekijken, die Jan v... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Vindusforhandler
  2. Dørutsalg
  3. Dørleverandør
  4. Leverandør av PVC-vinduer

Skrevet av virksomheten

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

229 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Jef Van Den Eynde,oor tel 0475/792282

Goede communicatie. Direct antwoord op bijkomende vragen. Correcte en duidelijke offerte. Mijn beslissing was rap gemaakt. Topservice!

16. juli 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat onze communicatie, snelle antwoorden en duidelijke offerte zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor de positieve feedback en de topservice beoordeling! Mvg, Belisol Geel

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een zeer duidelijke uitleg en snel…

Een zeer duidelijke uitleg en snel verder geholpen, geen lange levertermijnen.

12. juli 2025

Hi Myrthe,

Wat fijn dat onze duidelijke uitleg en snelle service zo goed bevallen zijn. Dank voor uw positieve feedback! Mvg, Belisol Geel

Positieve ervaring bij Belisol Geel

Bij een onaangekondigd bezoek aan de toonzaal in Geel werden we vriendelijk ontvangen door Jan Verachtert (0495 570 245). Hij nam de tijd om onze vragen te beantwoorden en alle opties van ramen samen in de toonzaal te bekijken. Binnen de week volgde nog een bezoek aan huis en werd de volledige offerte aan ons bezorgd. We zijn zeer tevreden over het advies van Jan Verachtert. Hopelijk is het eindresultaat even goed.

1. juli 2025

Dag Carine,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over het advies. We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had in de showroom en met het bezoek aan huis. Bedankt voor de feedback en we hopen op een even goed eindresultaat! Mvg, Belisol Geel

Rolluiken

Snelle service. Duidelijke uitleg. Goeie prijs!

8. juli 2025

Top, dank je wel Anke. Mvg

Nieuwe voordeur!

Aangename ervaring.
Vriendelijk en duidelijk en eerlijke uitleg!!! Kopje koffie erbij, Hij nam zijn tijd!!!
Geholpen door Jan Verachtert tel 0495/570245

25. juni 2025

Dag Lidy,

Wat fijn dat u een aangename ervaring had. We zijn blij te horen dat u de uitleg duidelijk en eerlijk vond en dat er tijd voor u genomen werd. Bedankt voor uw feedback! Mvg, Belisol Geel

Jef van den eynde

We hebben een goede uitleg gekregen van de mogelijkheden en de produkten zowel van de ramen en de deuren

Persoon was jef van den eynde

25. juni 2025

Dank je wel Jimmy! Dat doet ons enorm plezier. Mvg Belisol Geel

Renovatie ramen

Goed opgevolgd,vlot bezoek voor opmeting van ramen,goede uitleg en vriendelijk. Bij bezoek aan showroom voor keuze materiaal,deftige uitleg.
Mijn dank aan J. Van Den eynde hiervoor

18. juni 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Dank je wel Brigitte, fijn om te horen dat alles vlot is verlopen. Mvg, Belisol Geel

Snel en goed geholpen

Meteen langsgekomen, duidelijke uitleg/advies gegeven. Ik had plots een vraag over mijn dak (ivm raam plaatsen) en is meteen te hulp geschoten en kwam met oplossingen. Zeer tevreden over Jan Verachtert.
0495/570245

9. juni 2025

Dag Lotte,

Dank je wel voor de uitstekende feedback.

Mvg,
Belisol Geel

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, goed onthaal.
met dank aan Jan Verachtert 0495/57.02.45.

E verstappen

28. april 2025

Hi Erwin,

Fijn dat onze uitleg en ontvangst zo helder en prettig waren. We waarderen uw positieve feedback enorm en danken u hartelijk!

Mvg,
Belisol Geel

Ramen en deuren

Zeer duidelijke technische uitleg. Vriendelijke en goede service.

26. mai 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Fijn dat onze duidelijke uitleg en service zo gewaardeerd worden! Bedankt! Mvg, Belisol Geel

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Belisol is het merk voor elk

Voor ons is belisol een merk dat al heel lang bestaat, we hebben een goede uitleg gehad van Jef van den Eynde.
Hij was zeer vriendelijk en antwoorden op al onze vragen!
We zullen zeker reclame maken voor deze firma.

26. mai 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Wat fijn dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan met onze uitleg en vriendelijkheid. We waarderen uw aanbeveling enorm! Mvg, Belisol Geel

vriendelijk en goed advies

Jef Van Den Eynde (0475792282) heeft mij vriendelijk geholpen bij het kiezen van nieuwe ramen en deuren voor mijn woning.

16. mai 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze medewerker. Hij is toegewijd aan het helpen van klanten met het vinden van de perfecte ramen en deuren voor hun woning. Mvg, Belisol Geel

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen door Jef (0475792282) bij Belisol Geel. Hij dacht mee na over het eindresultaat zonder zijn mening door te duwen. Wij zijn tevreden!

28. mars 2025

Super Nore, mooie beoordeling waarvoor dank! Mvg

Zeer duidelijk uitleg

Zeer duidelijk uitleg door Jef Van Den Eynde

18. mars 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Het is fijn om te horen dat u tevreden was met de uitleg die u heeft ontvangen. We zijn blij dat u een positieve ervaring heeft gehad. Mvg, Belisol Geel

Vlotte service

Vlotte service, persoonlijk advies aan huis, denkt mee na over de beste oplossing op maat kan je ook vakmensen aanbevelen voor het aanpassen van raamopeningen.

@jefvandeneynde

15. mars 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, het persoonlijke advies en de vakmensen die we aanbevelen. Mvg, Belisol Geel

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De afspraak was snel geregeld

De afspraak was snel geregeld. We hebben een goede uitleg gekregen van Jef Van Den Eynde en hij heeft al onze vragen beantwoord. Mooie showroom.
Wij hebben de ramen en deuren besteld.
We gaan met een goed gevoel naar huis.

14. mars 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Bedankt voor uw positieve review! We wensen u veel plezier met uw nieuwe ramen en deuren. Mvg, Belisol Geel

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldig goed geholpen met duidelijke…

Geweldig goed geholpen met duidelijke uitleg door Jef

13. mars 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

Het is fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door Jef. We zijn blij dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. Mvg, Belisol Geel

Review Belisol Geel

We zijn vriendelijk ontvangen door Jef bij Belisol Geel, hij heeft ons bijgestaan met onze keuze om voor ons de ideale ramen en deuren te vinden. Zeer flexibel met afspraken en transparant met opties en mogelijkheden. kortom, een aangenaam en eerlijk gesprek waarbij we snel verder werden geholpen.

7. februar 2025

Dank je wel Frederik! Mvg, Belisol Geel

Duidelijk

Duidelijk, vriendelijk geholpen door Jef 0475/ 79 22 82

5. mars 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Geel

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met Jef. Dank nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten. Mvg, Belisol Geel

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv