Belisol - Ramen en Deuren - Aarschot Anmeldelser

Bytt filial

Gijmelsesteenweg 2, 3200 Aarschot, BE

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In het filiaal in Aarschot werden we uitstekend geholpen door Yannick. Hij stelde een creatief idee voor: een terrasraam gebruiken als deur tussen twee bureaus, wat zorgde voor een nog betere geluid... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afspraak opmeting heel goed verlopen met al de nodige uitleg. Nadien afspraak bij ons thuis voor de offerte was een eerlijke prijs. Vandaag langs geweest en we moesten nog een extra deur bijnemen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima plaatsing,weinig vuil gemaakt. Alles mooi afgewerkt. Steeds vlug antwoord op de vele vragen die ik had door Nicky Vanoppen. Goede begeleiding bij dossier verbouwpremie. Top team in Aarschot.

Informasjon om virksomheten

1. Vindusforhandler
  2. Dørutsalg
  3. Dørleverandør
  4. Leverandør av PVC-vinduer

Skrevet av virksomheten

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

231 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer onprofessionele werkwijze en zware schade bij raamrenovatie.

Voor onze renovatie kozen we dit bedrijf omdat ze beloofden de bestaande ramen in hun geheel en met minimale schade uit te breken. Na de bestelling werd hier telefonisch op teruggekomen. We kregen een keuze: óf schade aan het pleisterwerk, óf de ramen in stukken. We kozen voor minimale schade, maar in de praktijk zijn de ramen in stukken uitgebroken én de volledige dagkanten inclusief de hoekverstevigingen zijn vernield. Dit bedrijf komt gemaakte beloftes totaal niet na. Waar ze wel snel in zijn, is het laten tekenen van documenten om hun eigen verantwoordelijkheid te ontlopen. Geen aanrader.

4. mai 2026

Update 11/08/26.

Beste Nico, na herhaaldelijke pogingen hebben wij nog steeds geen bijkomende informatie van u ontvangen. Op deze manier is het voor ons ook onmogelijk om deze review inhoudelijk te controleren en u gegronde feedback te bezorgen. Zonder tegenbericht zien wij ons dus helaas genoodzaakt deze review te rapporteren. U kan nog steeds de nodige info aanleveren via onze showroom te Aarschot of via service@belisol.com. Mvg, Belisol klantendienst

Beste Nico,

Wat jammer om te lezen dat uw renovatie-ervaring bij ons zo negatief was. Vervelend om te lezen dat er schade is ontstaan en dat gemaakte verwachtingen niet werden nagekomen. We nemen uw feedback serieus en volgen dit intern op. Graag ontvangen we aanvullende informatie of foto's via uw contactpersoon bij Belisol Aarschot of telefonisch, zodat we dit verder kunnen bekijken.

Met vriendelijke groeten,
Belisol Aarschot

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super tevreden over de plaatsing en…

Super tevreden over de plaatsing en afwerking van onze nieuwe ramen en deuren. Bedankt aan de verkoper Nicky Vanoppen en zijn team!

4. desember 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Aarschot

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de plaatsing en afwerking van uw nieuwe ramen en deuren. Hartelijk dank voor de mooie woorden over ons team! Mvg, Belisol Aarschot

´prima service

22. januar 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Aarschot

Super! Fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Mvg Belisol Aarschot

Zeer tevreden!

In het filiaal in Aarschot werden we uitstekend geholpen door Yannick. Hij stelde een creatief idee voor: een terrasraam gebruiken als deur tussen twee bureaus, wat zorgde voor een nog betere geluidsisolatie.

Ook de plaatsing verliep vlot. De twee installateurs waren zeer vriendelijk, werkten zorgvuldig en lieten alles netjes achter.

23. mai 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Aarschot

Wat fijn te horen dat u zo goed geholpen bent met dit creatieve idee en de vlotte installatie. We zijn blij dat u tevreden bent over de vriendelijkheid en zorgvuldigheid van onze installateurs. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Aarschot

Eerst bij Nicky in Aarschot geweest

Eerst bij Nicky in Aarschot geweest, goede prijs gehad, en zeer tevreden over de installatie en afwerking, zeker een aanrader voor belisol Aarschot, doe zo verder en een complimentje voor het hele team, grts van davy

13. mai 2024

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Aarschot

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de installatie van onze producten. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw complimenten voor ons team in Aarschot worden met plezier gedeeld. Mvg

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Belisol Aarschot gestart met een vriendelijk gezicht.

Belisol Aarschot gestart met een vriendelijke verkoper die heel veel uitleg gaf over de verschillende mogelijkheden. De mannen die het raam zijn komen opmeten ook zeer vriendelijk, de opmetingen en de tekening hoe het ging worden werden ons via mail bezorgt. Heel overzichtelijk. Na een tijdje wachten, het was toen heel koud, werd de raam geplaatst, heel vakkundig en op een paar uurtjes. Nette afwerking, oude raam en bepleistering, werd opgeruimd en meegenomen en er werd zelfs gestofzuigd. Geen enkel minpuntje, zeer tevreden

10. februar 2025

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Aarschot

We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met de service die u heeft ontvangen bij Belisol Aarschot. Het is fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze medewerkers, van de verkoper tot de installateurs. Dank je wel voor het vertrouwen nogmaals. Mvg, Belisol Aarschot

Beste keuze !

Top !

Het hele proces (van het kiezen van de ramen/deuren tot de volledige afwerking) is elke keer prima verlopen. Dankzij dit topteam (met o.a. Nicky) blijven we kiezen voor Belisol Aarschot.

31. oktober 2024

Dank je wel! Mvg, Belisol Aarschot

Belisol Aarschot

Wij werden supergoed ontvangen door Hans Moons in de showroom in Aarschot.Wegens deze goede ontvangst en de professionele uitleg beslisten wij om met Belisol Aarschot samen te werken.

Rudi Verschueren en Kris Van den Balck.

3. april 2024

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Aarschot

Dank jullie wel voor de mooie feedback en het vertrouwen in Belisol Aarschot. Mvg

Afspraak opmeting en offerte

Afspraak opmeting heel goed verlopen met al de nodige uitleg.
Nadien afspraak bij ons thuis voor de offerte was een eerlijke prijs.
Vandaag langs geweest en we moesten nog een extra deur bijnemen , alles meteen in orde en zijn uitendelijk overéén gekomen over de prijs dat net binnen ons buget viel. Bedankt Nicky

13. desember 2023

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Aarschot

Dank je wel voor deze mooie feedback alsook het vertrouwen in Belisol Aarschot. Mvg

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Plaatsing ramen Belisol

Zwakke service, weinig kwalitatief materiaal, lange levertijd, weinig klantvriendelijkheid.

8. mars 2022

Svar fra Belisol - Ramen en Deuren - Aarschot

Bedankt voor uw review, jammer dat uw ervaring met Belisol niet wals zoals gehoopt. Als uw probleem nog niet opgelost is kan u ons nog steeds mailen: service@belisol.com

Perfekt

Perfekt,zeer tevreden.we wachtten op beloofde subsidering

15. februar 2022

Bedankt voor uw review!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv