1. Kosmetikkbutikk
  2. Leverandør av kosmetikk og parfyme

Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.

4,4

Enestående

Har svart på 37 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Gick snabbt og bra 👍🏼

Gick snabbt og bra 👍🏼

10. januar 2025
Logoen til BEAUTYCOS.se

Svar fra BEAUTYCOS.se

Hej Ann,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at din ordre kom hurtigt frem og at du er tilfreds med din oplevelse.

Tak fordi du handlede hos os.
Vi håber på at se dig igen og ønsker dig en rigtig dejlig dag
Mvh Malene

Rask forsendelse

Rask forsendelse. Men skal man hente varer iSverige er det ikke nok med førerkort, det trengs pass. For nordmenn halv pris på frakt ved å sende til Sverige i stedet for til Norge.

16. juli 2024
Logoen til BEAUTYCOS.se

Svar fra BEAUTYCOS.se

Hej Øyvind,
Tak for din anmeldelse.
Fragtpriserne er sat efter hvad det koster at sende varen til det pågældende land. Desværre er fragt fra Danmark til Norge dyrere end til Sverige, men vi forsøger altid at gøre det så billigt som muligt og kigge efter alternativer.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Mvh. Malene

Vis anmeldelser på alle språk. (190 anmeldelser)