Een week geleden mijn extensions eruit laten halen in Den Haag. Het verwijderen werd met veel precisie en zorgvuldigheid gedaan en de kwaliteit van mijn eigen haar was beter dan dat ik had verwacht.... Vis mer
Selskapet har svart
Eindhoven Beauty by Roos Topsalon met leuk gezellige en kundige dames, vooral heel blij met Nina en haar haarkunsten. Wil jij ook mooi haar, een lekker kopje koffie en even me time ga dan vooral naar... Vis mer
Ik word altijd heel goed geholpen door Nina, en buiten dat is het ook altijd nog erg gezellig! Vandaag geholpen door Ellie voor de eerste keer, ze neemt haar tijd en gaat zorgvuldig te werk.
Wordt goed geholpen in Eindhoven, het is altijd gezellig, mijn haar is voller na veel haarverlies door stress. Het ziet er natuurlijk uit.
Selskapet har svart
Beauty by Roos is met 9 salons de grootste hairextensions specialist van Nederland. Kom langs voor een haarverlenging of volumebehandeling. Betaal extensions in termijnen | 100% Echt haar.
Algolweg 18 D, 3821 BH , Amersfoort, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Eindhoven, Nina.
Hier nu voor de 2e keer en goeie service. zeer tevreden!

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
27dec kwam ik voor het eerst hair extensions laten zetten bij beautybyroos. Toen ik daar aan kwam heb ik van 12:30 tot 18:00 daar in de kou gezeten omdat de kachel het niet deed. Het was 1 graad buiten. Na de behandeling zei ik al ik zie mijn eigen haarlijn door de lokken heen schijnen waarop de kapster zei dat hoort en na een paar wasbeurten mengt het haar beter met je eigen haar. Dus ik heb toen ik thuis was gelijk mijn haren gewassen en de dagen erna maar helaas zonder resultaat. Toen mocht ik 3 januari terug komen en daar was een uur voor ingepland om het te laten fixen en toen was het ineens een onaangekondigde advies gesprek en stond er na een kwartier weer buiten. Ze wilde me 10% korting geven en ging daar niet mee akkoord. Daarna over de app 20% en ook daar ging ik niet mee akkoord. Toen kreeg ik 50 hairextensions bij plaatsen kosteloos aangeboden dus daar ben ik akkoord mee gegaan. 16 januari kon ik dan pas terecht een maand later bijna. Vervolgens kijken er 2 kapsters naar mijn haar en zeggen ze dat er meerdere al verder uitgezakt waren en dat dit niet hoort omdat je maar 10% tijdens je draagtijd mocht verliezen en ik was er binnen 3 weken tijd al 5 verloren. Toen belde ze haar baas en die bood aan om ze eruit te halen en 125 opnieuw gratis maar dat ik dan 50/75 extensions zelf bij moest betalen met 20% korting waarop ik duidelijk nee heb gezegd en dat ik niks betaal meer en gezegd dat dit hun fout is en niet de mijne. Dat dit een kosteloze service moet zijn omdat ik daar recht op heb. Helaas bleef de bazin bij haar standpunt waarop ik dus gezegd heb dat ze de extensions eruit gehaald moesten worden dan. Tijdens het eruit halen en erna toen ik thuis kwam, kwamen hele plukken van mijn eigen haar mee met het kammen. Mijn haar is enorm dun geworden en gelukkig heb ik hier before and after foto’s van. Ik ben dus eigenlijk nergens mee geholpen dus raad deze salon ABSOLUUT NIET AAN. Alleen maar uit op geld en de tevredenheid van de klant telt niet daar.

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Heel blij met het eindresultaat. Er is echt geluisterd naar mijn wensen en zorgen omtrent het plaatsen van de extensions. Kyra heel erg bedankt!!!

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Naomi is zeer ervaren en vriendelijk

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Ik kom altijd in Eindhoven. Zeer tevreden ze geven goed advies en maken alles tot een mooi resultaat. Zeker een aanrader

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Super service! Heel gezellig met Naomi en me haar is echt fantastisch, heel blij mee! 🥰

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Vreselijk!!! Oke, de meisjes die er werken zijn aardig en doen wat ze moeten doen al is de ervaring puur gericht op het plaatsen van de extensions en weten de meesten weinig van haren, maar in eerste instantie was ik erg tevreden. Tot de extensions na 1 maand mega gingen verkleuren (en ja ik weet wat je wel en niet moet doen) en als je hun producten niet koopt of niet iedere keer opnieuw is de garantie nul. Een aantal kansen gegeven maar nog nooit zo'n slechte kwaliteit meegemaakt (zegt iemand met meer dan 10jaar extension ervaring).

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Zeer fijne salon, expertise in extensions die van goede kwaliteit zijn en blijven goed zitten zonder je haar te beschadigen. Altijd gezellig en professioneel geholpen.

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Ik ben bij Kyraaaaaá geweest. Ze is fantastisch zoas diamants in the sky van rihanna. Zij is echt echt een vonkelstar aan de Milkywayyyy of the Galaxyyyyyy.
Zo'n She is mine mine mine.. maar mijn krullenextensions heeft ze zo fantastisch gezet. Dat ik nu gevoel heb ik ben al jaren fan van Queen Beyonce cowboy carter. Ze mij nu omgetoverd heeft ..maar net beetje anderssss.
Dankjewel wel en Bianca!!!
Xoxo

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Vandaag extensions laten zetten en ik ben echt zo positief verrast.
Het meisje dat mijn haar deed was super vriendelijk, geduldig en echt mega professioneel. Ze legde elke stap uit, checkte constant of alles comfortabel zat en heeft super netjes gewerkt. Ze nam echt haar tijd en zorgde ervoor dat alles perfect geplaatst werd.
Prachtig resultaat.
Echt een topservice, ik kom sowieso terug!

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Voor de eerste keer extensions (volume) dus ik vond het best wel spannend. Yinthe heeft me heel goed geadviseerd en de extensions geplaatst met veel zorg. Het resultaat is prachtig, en de kleur is identiek aan mijn natuurlijk haar. Heel erg blij, heel fijne ervaring.

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Dankzij Eden en Yinthe, aka mijn fijne haardokters kan ik weer shinen. Ik ben blij het het natuurlijke resultaat en de goede adviezen op maat. De lange zit was ook nog heel gezellig. Tot de volgende! X

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Altijd geweldig bij elke bezoek! Lief, luisterend oor en echt passend advies!🫶🏻

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
SUPER blij met mijn volume extensions! Heel blij dat ik voor dit salon koos, want ik werd op voorhand enorm goed geïnformeerd en ook het zetten was een fijne ervaring!

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Elke keer weer erg tevreden over mijn haar. Leuk personeel en voornamelijk erg blij met Kyra. Ik kom hier elke keer terug!

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Ik kom al jaren bij Beauty By Roos. Vandaag weer geweest en weer zo fijn geholpen! Ben altijd een beetje zenuwachtig wanneer mijn extensions er uit gaan en ik mijn eigen dunne haar weer zie. Gelukkig is daar Suzanne in Den Bosch die me altijd gerust weet te stellen, adviezen en tips geeft en daarna mijn haar weer voorziet van een mooie bos extensions. Super tevreden, dank je wel 🙏

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Super vriendelijk ontvangen, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het is een prachtig eind resultaat geworden.
Bibi is echt een hele fijne stylist.
Dankjewel

Goede ervaring mee.
Altijd gewenst resultaat

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Ik ga sinds april naar Beauty by Roos voor hairextensions. De kwaliteit van het haar is fantastisch en de meiden die er werken zijn ontzettend vriendelijk en deskundig. Ze geven goed advies en hebben oog voor de perfecte kleuren. Ik heb zelf weinig en dun haar. Deze extensions zorgen voor een mooie natuurlijke look. Ik wil nooit meer anders.

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Super fijne salon. Altijd mooie haren

Svar fra Beauty by Roos Hairextensions
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.