Communicatie: In de voorafgemailde info stond dat de afhaler de doos bij zich zou hebben waarin de koffer zou komen: NEE dus. Bezorgdienst: Ik had duidelijk aangegeven dat ik wilde dat de koffer... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Een welkome oplossing voor twee zestig plussers die wel reizen willen maar niet sjouwen kunnen. Het was op een klein schoonheidsfoutje na een goede ervaring. Het bleek ondanks de telefonische afspraak... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
BagBooking biedt het gemak van reizen zonder bagage binnen de EU. Vergeet het gesleep met koffers, golf- of skispullen. Wij halen je bagage bij je thuis op en bezorgen het tot in je hotel of accommodatie en uiteraard ook weer bij je thuis. Zo kun je maximaal genieten van een zorgeloze reis!
Kontaktopplysninger
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Verbeterpunten
Bezorgdienst: Ik had duidelijk aangegeven dat ik wilde dat de koffer exact op 3 maart afgeleverd zou worden. Met een reden. Helaas gebeurde dat al op 2 maart. Ik had geluk dat de schoonmaakster aanwezig was en de koffer in ontvangst wilde nemen.
Boekingsproces: Doordat jullie in de tijd tussen het aanmaken van de opdracht tot aan het vertrek zijn jullie over gegaan op een andere applicatie. De oude en de nieuwe sloten niet naadloos op elkaar aan. Ik kon daardoor nergens iets terugzien in de portal.
Klantenservice: ik werd deskundig te woord gestaan. Antwoorden werden zo nodig uitgezocht en teruggekoppeld.
Resumé: in vergelijking met eerdere jaren ging er veel goed. Maar her in der in het proces zijn er verbeterpunten.
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze…
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze service. De heenreis ging heel vlot. Veel medewerking gehad van aardig personeel. De terugreis ging er bij het vliegveld wat fout. Dit is heel goed opgepakt en uiteindelijk hebben we onze bagage terug. Zonder aarzelen gaan wij hier weer gebruik van maken. Nogmaals onze dank voor de prettige samenwerking.
Op 5 januari zijn we weggegaan en 2 maart zijn we teruggekomen.
Fam.Kruizenga
Samenwerkingsverband met FedEx zorgt…
Samenwerkingsverband met FedEx zorgt voor vervelende situaties en onze koffer is al 6 weken zoek!’ Deze firma heeft geen AirTags en koffer is in een van de depots beland zonder tag!!
Ophalen koffer
Bij het ophalen van de koffer liep niet alles zoals gepland. Dit werd door de medewerkers van de klantenservice zeer adequaat opgelost, waardoorde koffer toch nog op tijd op de plaats van bestemming aan kwam.
Perfect
Ik boek al een paar jaar bij bagbooking voor mijn koffers en het bevalt mij uitstekend. Op tijd op de plaats van bestemming .
Zorgeloos op reis
Keurig volgens planning zijn onze koffers op de vakantiebestemming afgeleverd en na afloop van de vakantie weer thuis afgeleverd. Precies zoals beloofd!
Tijdstip van bezorging
Tijdstip van bezorging. Vreemd dat twee koffers van dezelde plek opgehaald, 24 uur na elkaar bezorgd worden, geen tijdstip.
Twee hele dagen rhuisblijven
Alles is goed verlopen en op…
Alles is goed verlopen en op tijd.alleen zou ik de doos iets steviger maken vooral bij de handgreep,die scheuren makkelijk stuk.
Was de eerste keer
Was de eerste keer.
Levering op aankomstadres een dag later als aangegeven. Was geen groot probleem.
Levering retour een dag eerder.
Totaal tevreden en voor eventuele herhaling vatbaar.
Je koffers in 2 dagen op je bestemming
Voor de zoveelste keer gebruik van ze gemaakt.
En weer waren ze op tijd met ophalen en afleveren.
Kortom, we zijn uiterst tevreden en de volgende keer gebruiken we ze weer.
Op tijd opgehaald en op tijd geleverd
Op tijd opgehaald en op tijd geleverd. Alles binnen 4 dagen. 👍🏻 goede service
Beetje onduidelijk wat de reistijd van…
Beetje onduidelijk wat de reistijd van de koffer is. En, heel belangrijk, vertel dat arriveren op een vrijdagmiddag in veel warme landen lastig is omdat Jan & Alleman om 12 h stopt met werken…
Duidelijk en accuraat
Gedaan wat is afgesproken op tiid en duidelijk. Alleen voor bagage terug rekening houden dat je geen bericht krijgt half uur voor brengen zoals met ophalen
Handige manier om bagage te verzenden
Er is bij ons 1 item (gitaar) niet meegenomen door de chauffeur omdat deze niet in een doos paste.
Dit was even vervelend omdat het vooraf goed was afgesproken met de klantenservice van Bagbooking/ FedEx.
De andere grote koffers zijn perfect vervoerd en op tijd op de plek van bestemming aangekomen.
Voor de gitaar heb ik extra kosten moeten maken (met DHL na gestuurd) Ik ben na telefonisch contact gecompenseerd met een tegoedbon (25% korting) voor een volgende verzending met Bagbooking.
Dus de afhandeling van de klacht was prima.
Levering in Portugal ging mis
Levering in Portugal ging mis en communicatie daarover schiet erg kort. Moest zelf achteraan en zelf golftas bij depot ophalen. Bij retour naar Nederland ging het weer mis en heb ik weer de tas opgehaald. Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam als je ze belt maar bellen helaas nooit terug zoals beloofd en je moet zelf achteraan.

Goede service!
De reservering ging eenvoudig. Onze aanvraag was iets anders dan gebruikelijk omdat de koffier niet van en naar een vakantieverblijf moest, maar naar huisadressen. Wij verbleven binnen NL en tussen ophalen en leveren van de koffer zat 1,5 dag. Wat voor ons prima was. En de medewerker aan de telefoon was ontzettend vriendelijk, servicegericht, dacht mee en was behulpzaam. Wij zouden zo weer gebruik maken van deze dienst bij een volgende trip. Een aanrader!

Onbezorgd op reis
Onbezorgd op reis, zonder gedoe met bagage bij luchthaven en trein! Perfekt te vertrouwen, aardige chaufeur die de bagage ophaalt. Ik maak nu 4 jaar gebruikvan Bagbooking. Geweldig, zeker als je wat ouder wordt.

Goed opgelost!
We hebben al eerder bagage laten verzenden en dat ging altijd prima. Dit jaar ging er helaas iets mis met de retourzending, er was een en ander kwijt. Uiteindelijk na vasthoudendheid van het team is nu alles weer terug. Als we een volgende keer weer bagage te verzenden hebben, wordt het weer Bagbooking.

Svar fra Bagbooking
Reken niet op deze service
Reken niet op deze service. Het ziet er allemaal makkelijk en luxe uit. Maar het is meer een uitzondering als regel dat je bagage op tijd op je bestemming is. Je kan er gewoon weg niet vanuit gaan dat je bagage op tijd op je adres is en bagbooking vergoed niks bij vertraging!! Nogmaals het klinkt echt beter dan het is.

Svar fra Bagbooking
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.