Zdecydowanie odradzam zakupy w Lablana. Po rażącym przekroczeniu deklarowanego terminu dostawy (5–8 dni) odstąpiłem od umowy jeszcze przed doręczeniem. Mimo tego towar wysłano, a następnie od... Vis mer
Se hva andre synes
Nie wiem czy świetne,ponieważ nie otrzymałam jeszcze zamówionych butów
Zamówiony towar doszedł nie kompletny (brak 1 sukienki). Towar który otrzymałam słabej jakości. Chciałam zwrócić zamówiony towar ale nie dostałam adresu do zwrotu. Nie zamawiajcie towaru bo mate... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Lablana powstała z myślą o kobietach, które chcą podkreślać swoją indywidualność każdego dnia. Naszą misją jest łączenie ponadczasowej elegancji z nowoczesnym stylem, tak aby każda kolekcja inspirowała do wyrażania siebie. Nie jesteśmy kolejną masową marką – wybieramy unikalne fasony, dopracowane detale i wysoką jakość, abyś zawsze czuła się pewnie i wyjątkowo. Lablana to nie tylko ubrania, to sposób na życie, w którym moda staje się Twoją osobistą historią.
Kontaktopplysninger
Sonsbeeksingel 79-2, 6821 AC, Arnhem, Nederland
- +31 85 212 9672
- kontakt@lablana.pl
- lablana.pl
Har svart på 10 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zero kontaktu - odradzam.
Kompletny brak odzewu odnośnie zwrotu lub wymiany produktu na większy rozmiar.
Zdecydowanie odradzam zakupy w Lablana.
Zdecydowanie odradzam zakupy w Lablana.
Po rażącym przekroczeniu deklarowanego terminu dostawy (5–8 dni) odstąpiłem od umowy jeszcze przed doręczeniem. Mimo tego towar wysłano, a następnie odmówiono zwrotu, ignorując wcześniejsze odstąpienie.
W korespondencji przekazywano sprzeczne informacje, a procedura zwrotu była utrudniana. Ostatecznie wskazano adres zwrotu w Chinach (na koszt klienta) oraz zaproponowano jedynie 20% zwrotu wartości zamówienia.
Całość sprawia wrażenie modelowego zniechęcania klienta do skorzystania z przysługujących mu praw.
Nie polecam.
Kankana to oszustwo
Tak jak pan chwilę wcześniej - zamówiłem kurtkę za ok. 250 zł, opłaciłem 7 marca. Dzisiaj 31, towaru nie ma. Adres podają holenderski, ale info o wysyłce: z Chin przez UK... No i towaru nie mam, ale jeśli to będzie szmaciana jakość, to się wścieknę. Może jakaś kancelaria prawna zechce się wziąć za ten szemrany interes? Sądzę, że chętnie dorzucimy się do kosztów. No i coś jeszcze - tzw. mailing. Czy portal WP przyjrzy się temu oszustwu?
Firma jest oszustem
Firma jest oszustem. Zamówiona skórzana kurtka okazała się być zwykłą bluzą welurową wartą może 10% swojej ceny. W dodatku z firmą nie ma kontaktu, nie odpowiadają na maile, nie można dokonać zwrotu.
Uwaga firma LABLANA to oszuści
Zamówiony towar doszedł nie kompletny (brak 1 sukienki).
Nie zamawiajcie towaru bo materiały są niskiej jakości, a poziom obsługi to mniej niż "0".
Oszuści i złodzieje.
Oferowane towary przez LABLANA to najgorszej jakości chińszczyzna, której nie możesz zwrócić.
Nie ma możliwości zrealizowania ustawowego prawa zwrotu towaru do 14 dni.
Porażka, pieniądze wyrzucone w błoto.
Tanie chińskie podróbki
Zdecydowanie nie polecam zakupów na tej stronie internetowej. Produkt o fatalnej jakości dotarł później niż podawała mi strona (ok. 3 tygodni oczekiwania) pod blokiem bezdomni mają lepsze kurtki niż ta którą zamówiłem za ponad 300zl. Produkt nie oryginalny, bez metki, jakościowo chińskiej taniej produkcji, wygląda na taki jakby wart był maksymalnie 40 zł na rynku. Jakość beznadziejna, kontakt ze sklepem utrudniony, mimo licznych złych opinii miałem nadzieję że otrzymam dobry produkt i będzie wszystko ok, jednak negatywne opinie niestety się potwierdziły. Nie polecam sklepu i odradzam każdemu w 100% kupowania i oglądania tam ubrań.
Sklep widmo
Sklep widmo. Paczka najpierw jest w przygotowaniu przez 14dni a później w statusie w drodze. Śledząc paczkę poprzez ich stronę czytamy jakieś dziwne komunikaty w stylu "paczka w drodze do kolejnego punktu" cokolwiek to oznacza. A oznacza, z tego co można wyczytać w opiniach, że sklep (nie obrażając sklepu) kieruje nasze zamówienie do Chin gdzieś tam, z stamtąd jest wysyłka. Oni nawet dokładnej wiedzy nie mają gdzie jest paczka... OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.
Przyszła bluza w chińskim worku
Przyszła bluza w chińskim worku , która u chińczyka kosztuje 50 zł , nie polecam
Oszukali na pieniądze nic nie przyszło…
Oszukali na pieniądze nic nie przyszło przez kilka tygodni zero kontaktu
Towar nie doszedł i pewnie już nie…
Towar nie doszedł i pewnie już nie dojdzie,oszuści naciągacze i złodzieje
Lablana- omijajcie ten sklep.
Kupiłem kurtkę zimową w rozmiarze L jak zawsze. Tutaj się okazało, że to jakieś L chińskie. U nas byłoby to S. Zwrotów nie robią. Omijajcie ten sklep.
Nie otrzymałam jeszcze zamowienia
Miłe zaskoczenie
Miłe zaskoczenie – pierwsza dostawa przyszła szybko, a materiały są wysokiej jakości.
Bardzo udany pierwszy zakup
Bardzo udany pierwszy zakup, szybka wysyłka i solidne wykonanie ubrań.
do dzisiaj nie dostałam zamówionych 13…
do dzisiaj nie dostałam zamówionych 13 stycznia butów
Jakość produktów przerosła moje…
Jakość produktów przerosła moje oczekiwania, a pierwsza dostawa była ekspresowa.
Zamówienie dotarło bardzo szybko
Zamówienie dotarło bardzo szybko, pierwsza dostawa miło mnie zaskoczyła, a jakość ubrań jest naprawdę świetna.
Nie wiem czy świetne,ponieważ nie…
Nie wiem czy świetne,ponieważ nie otrzymałam jeszcze zamówionych butów
Paczka nie doszła
Paczka nie doszła, wysłana niby GLS jednak oni nie mają takiego zamówienia. Oczywiście sklep nie odbiera. Oszustwo
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.