Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben op een mooie dag bij Autoroel’s een mooie Suzuki Vitara gekocht en zijn zeer tevreden over de service en behulpzaamheid van dit bedrijf. Altijd vriendelijk en met goed advies. De volgend... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Moet toch mijn mening kwijt na paar maanden.Koop je auto hier niet!! Roel dacht even de auto’s te verkopen van zijn ‘overleden vader’ als erfenis zeer slechte auto’s als je keek na het autobedrijf a... Vis mer

4,2

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Geweldige service!

Onwijs blij met de auto die ik bij Autoroels heb gekocht. Op vrijdagavond zag ik de auto online staan, zaterdagochtend kon ik gelijk langskomen en zaterdagmiddag reed ik in mijn nieuwe auto!! Super bedankt voor de hele fijne en snelle service :)

21. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De Picanto automaat die ik gekocht heb…

De Picanto automaat die ik gekocht heb was ondanks de 80.000km niet van nieuw te onderscheiden. Dank voor het prettige zaken doen. Helaas koop ik niet elke dag een auto maar mijn vrienden zal ik het wel vertellen dat ze je in de gaten houden voor als zij een auto gaan kopen.

2. april 2026

Goeie ervaring!

Ik heb hier mijn eerste autootje gekocht! De meneer die ons hielp, was erg vriendelijk en verkoopt zijn auto’s eerlijk. Voordat ik de deur uitreed, had hij er een mooie strik omheen gedaan. Het was een erg prettige ervaring en ik ben al enige tijd heel erg blij met mijn auto!

16. januar 2026

Excellent service

Reliable seller with excellent customer service.
We had an issue with airco after buying and they repaired it free of charge.

31. juli 2025

Suzuki vitara gekocht bij Autoroels

Suzuki vitara gekocht bij Autoroels. , perfect afgeleverd ( gepoets en alle sapjes nagekeken ) na alle tevredenheid 6 maanden gereden en vele kilometers gemaakt een klein probleem , deze is door Roel perfect kosteloos opgelost , wat in principe niet nodig was om dat het sluitage was . Moet zeggen perfecte service . Vijf sterren omdat je er niet meer kan geven . Kom hier zeker terug voor mijn volgende auto.

13. november 2025

Top ervaring bij Roel’s Auto’s

Top ervaring bij Roel’s Auto’s! Mijn tante moest een andere auto. We kwamen bij Roel’s auto’s terecht en ze werd goed geholpen. Eerlijk advies en er werd meegedacht over haar budget en wensen die ze had. Ze rijdt nog steeds met veel plezier in haar auto.

6. mars 2026

Superblij met mijn nieuwe Volvo XC40

Superblij met mijn nieuwe Volvo XC40! 🚗
Aangekomen in de showroom namen ze ook echt de tijd voor je om een goed en eerlijk advies te geven over de auto waarin we geïntreseerd waren.
Na de gemaakte proefrit proefrit zijn we het samen eens geworden over de prijs. Echt zeer fijne auto waar ik elke rit weer van geniet.
Absoluut een topaankoop!
Bedankt Roel!

10. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Moet toch mijn mening kwijt na paar…

Moet toch mijn mening kwijt na paar maanden.Koop je auto hier niet!!
Roel dacht even de auto’s te verkopen van zijn ‘overleden vader’ als erfenis zeer slechte auto’s als je keek na het autobedrijf allemaal reacties van mensen oplichting.Heeft een heleboel mooie praatjes als verkoper uiteindelijk van afkoop afgezien aangezien niks klopt wat die zegt en auto is niet goed. Uiteindelijk €450,- voor niks betaald bedoeld als afkoopsom zogenaamd. Kan je een tip meegeven je kan beter een goeie naam hebben dan gedragen als geldwolf dan komen de klanten van zelf naar je toe….
Voor de rest mensen gewaarschuwd mens telt voor 2!!!!!!!! Kijk goed uit waar je auto koopt bij dit bedrijf zeker niet..

9. februar 2026

⭐️ 1 ster

⭐️ 1 ster – absoluut geen aanrader
Wat een slechte ervaring met deze autoverkoper. In het begin lijkt alles prima, maar zodra er iets speelt of vragen zijn, verandert de houding compleet. Service en verantwoordelijkheid zijn dan ver te zoeken.

Communicatie was frustrerend en afspraken werden niet serieus genomen. In plaats van mee te denken met de klant, werd het vooral moeilijk gemaakt.

Het voelt helaas alsof de service stopt zodra de auto verkocht is.

Een auto kopen hoort een prettige en betrouwbare ervaring te zijn, maar dat was dit absoluut niet. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je hier een auto koopt.

7. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

In april 2025 een auto gekocht bij…

In april 2025 een auto gekocht bij roel. Mooie praatjes had meneer toen, alles kon en zou geregeld kunnen worden.
Na een proefrit en nog meer mooie praatjes toch maar de knoop doorgehakt en de auto gekocht.
Na een week konden we de auto ophalen.
Daar aan gekomen om de auto op te halen, stond de auto met een mooie strik er omheen maar dat was ook het enige positieve.
Na 3 weken rijden begon de ellende maar meneer "de babbellaar" was nergens meer voor te benaderen.
Na vele telefoontjes en mailtjes konden we de wagen brengen voor reparatie.
"De auto rijdt weer perfect" zei die, maar het mocht nie baten.
De wagen is er in 8 maanden 5 keer geweest zonder dat ze er iets aan deden.
Vandaag zijn we eindelijk verlost van "bananensplit" de auto is ingeleverd en we hebben bij een top bedrijf een andere aangeschaft.
Ons zie je er NOOIT meer terug.

7. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv