Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Aanrader Baum occasions

Auto gekocht bij Baum gevonden via Marktplaats, ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben, alles volgens afspraak en tot in de detail verwerkt inclusief een uitstaande beurt, volle tank en een witte kenteken plaat :) Dank je wel Leon voor je goede zorgen !!!!

14. februar 2026

Audi A3

Vandaag een Audi A3 afgehaald bij Baum Waalwijk.
Ben zeer tevreden over de communicatie en Service.
Ik moest tenslotte toch 1.5 uur rijden.
En dan staat er een prachtige auto (zoals ze ook aangaven)
komen afspraken na 👍🏽
Zal zeker niet de laatste auto zijn.
Goed bezig 👍🏽👍🏽

6. februar 2026

Peugeot 208 geocht.

Een Peugeot 208 geocht bij autobedrijf Baum te Waalwijk. Toen we naar huis reden trok de auto naar 1 kant. Dus hij moest uitlijnt worden.
Dat was wel jammer dat hij zo afgeleverd is geworden.
Maar toen ik met het bedrijf contact opnam waren ze vriendelijk en ze hebben dit en nog een aantal kleine dingen meteen opgelost. Al met al zeer tevreden over de service van dit bedrijf.

9. oktober 2025

Doe geen zaken met Baum

Zeer teleurgesteld in P. Baum Top Occasions in Waalwijk.
Ongeveer een maand geleden heb ik hier een auto gekocht van 18.000 euro. Bij de koop is mij uitdrukkelijk verteld dat de distributieriem vervangen was en dat ik er nog ca. 80.000 km mee kon rijden.

Na een maand kreeg de auto storing (rood + oranje lampje, motorstoring). De ANWB heeft vastgesteld dat de distributieriem vervangen moest worden. Dit was voor mij een grote verrassing, juist omdat mij was verzekerd dat deze riem al vervangen was.

De verkoper zei: “Breng de auto maar, dat gaan we maken, komt goed.” Er is toen geen woord gezegd over kosten. Vervolgens kreeg ik een rekening van € 1.343,10 voor het vervangen van de distributieriem, oliepomp, olie, filters en bougies. Toen ik mij beriep op de 6 maanden garantie, werd dit afgedaan als “slijtage” en dus niet gedekt.

Wat mij erg stoorde:

* Afspraak over de distributieriem wordt achteraf ontkend.

* Reparatie uitgevoerd zonder vooraf te communiceren over dat de reparatie moet worden betaald.

* Auto werd niet meegegeven zolang ik niet betaalde, waardoor ik mij gedwongen voelde om te betalen.

* Eerst werd zelfs een lagere factuur zonder btw voorgesteld, met omschrijving “zoals afgesproken”, terwijl er geen afspraak over deze kosten was gemaakt.

* Tijdens het gesprek zaten er drie mannen in de kantine met de armen over elkaar naar ons te kijken. Dit kwam op mij over als bewust intimiderend, met de duidelijke boodschap: eerst betalen, anders krijg je je auto niet mee.

Ik heb de factuur betaald onder protest om mijn auto terug te krijgen. Op basis van mijn ervaring zou ik hier nooit geen auto meer kopen en kan ik anderen alleen adviseren om extreem voorzichtig te zijn en alles letterlijk zwart-op-wit op papier te laten zetten.

5. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mankementen aan de auto mondeling…

Mankementen aan de auto mondeling besproken. Prijs van afgegaan natuurlijk (1 week met de auto gereden, koelvloeistof lekkage op de achterzijde van het blok, contactslot wat ineens kapot is.(2e week) Homokineet die gescheurd + en de verkeerde klem op zit. Contact proberen te zoeken, niet gekregen, niet teruggebeld. Heb het geluk dat ik dit zelf kan repareren anders waren deze extra kosten na meer +-600 tot 900 euro opgelopen. Totaal niet netjes.

3. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne wagen voor een goede prijs

Al een tijd op zoek naar een jonge occasion Ford Kuga. Baum had er meerdere staan dus konden goed vergelijken. Fijn gesprek gehad, proefrit gemaakt en
gekocht. Altijd spannend, een gebruikte auto kopen. Er stond een terugroepactie open. Baum heeft het geregeld via de Forddealer en meteen ook daar een beurt laten geven. We rijden nu in een schitterende auto en zijn zeer tevreden.

18. juni 2025

Koop hier geen auto

Koop hier geen auto, er klopte verschillende zaken niet aan onze auto, reageerde niet op mail, 2 weken later, kom over 2 weken maar keer langs. Wil de kosten niet vergoeden. Ondertussen heb ik de eerste 2000 al gemaakt op een jonge occasion. Vertellen bij verkoop niet het eerlijke verhaal!

1. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bedrijf met slechte service.

Bedrijf met slechte service.
De auto waarvoor ik kwam kijken zou zijn onderhouden door een officiële VW dealer. Zodra er gevraagd werd of de ketting gedaan was, werd daar vaag op geantwoord en zou te veel moeite zijn om op te vragen.
Ik zou de auto kopen als mij verteld kon worden of de ketting gedaan was. Heb ik vervolgens een aantal dagen voor achteraan gebeld en kreeg telkens het antwoord dat ik teruggebeld zou worden, omdat de onderhoudshistorie nog niet bekend was.
Keek vandaag nog even op de site om er achter te moeten komen dat de auto al verkocht was aan een ander. Ik ben geen enkele keer teruggebeld. Denk maar niet dat dit bedrijf bereid is om mee te denken of om contact op te nemen zodra ze de auto toch aan een ander verkopen.

8. mai 2025

Fijn bedrijf

Onze dochter heeft een machtige auto gekocht en kan niet anders zeggen , top service en absoluut kennis van zaken. Geholpen door de zoon en is zeker een topgozer . Natuurlijk lees je de revieuws van te voren en lees je negatieve dingen, maar als er iets is word het opgelost door gewoon met elkaar te praten. Na de zomer ga ik ook eens kijken want er staan zat mooie auto’s. Een aanrader ? Ja zeker

1. mai 2025

Komt afspraken goed na

7 maanden geleden had ik een leuke BMW 1 serie bij Baum gekocht. Er bleken een paar zaken vervangen te moeten worden en dat is geheel volgens afspraak met Baum deze week geregeld. Een aantal maanden geleden was er toegezegd dat dit verholpen zou worden voor de apk keuring en dat is ook gedaan. Naar mijn ervaring een man van zijn woord en komt zijn afspraken na, ik zou er zo weer een auto kopen.

9. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super tevreden met onze koop!

In september een Peugot 208 gekocht uit 2023. De auto was geïmporteerd wat ons in eerste instantie deed twijfelen. Dit hebben we besproken, waarna de auto door Dekra gekeurd is, hier kwamen gelukkig verder geen bijzonderheden uit. Meer dan 5000km mee gereden en nog steeds super tevreden mee! Mooie prijs voor een mooi occasion!

9. april 2025

Eerste auto gekocht

Mijn dochter haar eerste auto hier gekocht. Ze is er super blij mee!
We zijn heel erg tevreden over de eerlijkheid van de verkoper. Als er nog eens een auto nodig is ga ik zeker terug!

20. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, snel app contact. Kon mijn auto inruilen voor een mooie prijs. Had gezien dat bij de bestuurders stoel een scheur in de leren bekleding zat, deze hebben ze vakkundig laten maken zonder extra kosten. Verder was de verkoper ook erg vriendelijk.

31. august 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Deze een ster zijn ze zelfs nie5 waard…

Deze een ster zijn ze zelfs nie5 waard bahbah wat een vreselijke zaak testritje in een auto gedaan was een fijne auto er mankeerde hier wat dinge mee maar dat maakte voor sonny van bauman auto niet uit alles werd netjes gerepareerd zei sonny jaja niks is van waar na 5 x terug komen nog niks aan de auto gedaan telkens bij de garage geweest maarja he zogezegd werd er alles gedaan aan de auto de auto blokkeerd de remmen bij noodremmen zelfs zacht remmen een flinke olie plas op de grond telkens versnellingsbak keering kapot motorsteunen kapot zelfs de binnenverlichting werkt niet naar behoren klapt met 10km per uur soms 15 km per uur over een middelmatige lage drempel door de vering heen handrem kabel is kapot nou nou sorry maar bij een auto van 3700 euro verwacht je dit niet bij meer info graag contact opnemen geloof me dit word opgelost via meneer de rechter

11. august 2023

Pas op voor misleiding

Heb dit jaar een Nissan Qashqai bij Baum Dealer Occasions in Waalwijk van het type N-Connecta gekocht. Na het tekenen van het aankoopcontract kwam ik, omdat het chassisnummer op de factuur stond, na onderzoek er achter dat de auto van het lagere type Visia was. Ik wilde van de aankoop af maar dat werd geweigerd door Baum Auto. Ik had een proefrit gemaakt en had het kunnen weten werd gezegd. Omdat de webadvertentie van de website was verwijderd en op de factuur geen type aanduiding stond had ik geen verhaal. Pure misleiding dus. De punten uit het Dekra keuringsrapport zouden worden aangepakt (staan helaas niet op papier), maar dat blijkt niet te zijn gebeurd waardoor ik na een paar maanden kosten heb. Pas dus op! Koop er geen auto.

6. november 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv