AutoMester - Autopunkt.dk A/S Anmeldelser 30

4,3

Beliggenhet

Bytt filial

Tjelevej 24, 7400 Herning, DK

Vi har netop købt bil hos Autopunkt i Herning, og vi har fået en super god betjening,og vejledning på alle fronter. Sælgeren Frederik Engelbrektsen, som vi har talt med igennem hele forløbet, er en... Vis mer

hej jeg var oppe og se 8 mrd. gammel bil og vil lige tænke over det ringede og købte bilen plus lidt extraudstyr betalte over nettet og hentede den til aftalte tid det er super hilsen en glad køber

1. Bilverksted
  2. Bilreparasjon og -vedlikehold
  3. Mekaniker

AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.

AutoMester - enkelt og lokalt

Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.

• Tjelevej 24, 7400, Herning, Danmark

• 32169747

4,3

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Bil glas

Jeg skriver vedrørende køb af Tesla Model Y Long Range 2024, som vi besigtigede i Herning og efterfølgende afhentede og betalte.

Ved fremvisningen var bilen dækket af sne, hvilket gjorde det umuligt at inspicere bilen grundigt – herunder forruden. Vi blev i den forbindelse oplyst, at bilen ikke havde skader, og vi indgik herefter aftale om køb til den aftalte pris.

Ved afhentning/efter betaling konstaterede vi, at der er en stor revne i forruden. Denne skade blev ikke oplyst forud for handlen.

Vi betragter dette som en mangel, da:
• Skaden ikke blev oplyst
• Bilen ikke kunne inspiceres forsvarligt ved fremvisning
• Vi blev oplyst, at bilen var uden skader

Vi anmoder derfor om, at forruden bliver udbedret/udskiftet uden omkostning for os.

24. februar 2026
Logoen til AutoMester - Autopunkt.dk A/S

Svar fra AutoMester - Autopunkt.dk A/S

Svar fra værkstedet d. 26-02-2026:

Hej Alin

Tak for handlen på den fine Tesla Model Y.

Vi er kede af, at du føler, at bilen ikke har levet op til dine forventninger.
Vi føler dog, at det ikke er helt berettiget, det som du skriver.

Der er ikke tale om en stor revne, som du skriver.
Bilen har et stenslag i forruden.
Det er nederst i hjørnet, ved passagersiden.
Det er derfor uden effekt for udsyn.
En mindre kosmetisk ting.
Stenslaget er også blevet udbedret, og det skulle derfor ikke udvikle sig mere.

I er blevet oplyst ved køb, at der forekommer stenslag på fronten af bilen, samt mindre skrammer på plastkapsler på alufælge.
Derudover generelle mindre brugsspor, som er at forvente på en bil, som ikke er fabriksny.

Du er også velkommen til at tage forbi en bilglasspecialist, og de vil formentlig sige det samme.
Nemlig, at ruden er blevet udbedret, som du netop forespørger der gøres.

Vi ser det derfor som en ærgerlig ting, at alt det vi har gjort her fra, ikke har haft betydning for dig.
Netop, at bilen er blevet gjort klar på særdeles kort tid.
Vi har bestilt helårsdæk hjem, og givet dig en særdeles god pris på dem, samt sat dem på med det samme de blev leveret her.

Du mener, at et stensalg nederst i hjørnet på forruden betyder, at vi kun skal have en 1-stjernet anmeldelse.

Vi håber meget, at der er mulighed for, at du vil rette denne anmeldelse, Alin.

Du ønskes en god dag.

Med venlig hilsen

Autopunkt.dk samt AutoMester Herning

Kundeservice ifm køb af bil - helt i top

Sælgeren Frederik Engelbrektsen, som vi har talt med igennem hele forløbet, er en mega dygtig og kompetent medarbejder, som stort ved alt om biler,
Vi har været meget tilfredse med den behandling, vi har fået, og kan varmt anbefale Autopunkt.

11. september 2025

We were able to purchase a car from abroad

We found the car we wanted through Autopunkt in Herning. Furthermore, Autopunkt was able to handle our request despite us living abroad and without immediately having a CPR. They also counseled us on a car insurance that would be able to recognize our driving time abroad.

10. juni 2024