Jeg hadde bemerkelig samtale med selger. Selgeren også fikset bilen som ny også ny service . Alt jeg opplevert i salgs prosessen var overraskende. Jeg kan anbefale denne bilforhandler 100 prosent. Jeg... Vis mer
Dette var proffe greier , hadde mitt første kjøp og oppfølging rundt dette med kjøpe kontrakt osv virket meget proft Super tjeneste Om jeg skal si noe så koster det litt og kjøpe men samtidig så... Vis mer
Nettsiden fungerte bra. Autobud muligheten var super. Fikk bilen som avtalt med selger. Kjøpte bilen usett og er så langt jevnt over fornøyd med kjøpet og kjøpsprosessen. Litt irriterende at bilen had... Vis mer
Veldig fornøyd med hele opplevelsen hos Auksjonen.no! Salgsprosessen var enkel og ryddig, og da det oppsto noen utfordringer med kjøper i etterkant, fikk jeg rask og god hjelp fra kundeservice. D... Vis mer
Døvleveien 23, 3170, Sem, Norge
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Fikk hjelp til å lage profil og legge ut objektet. Alt gikk veldig greit fra start til slutt. Levering og oppgjør var ryddig og greit. Ingen problemer. Anbefaler denne måten å selge ting på.

Svar fra Auksjonen
Bilen ble solgt som en “brukbiltest” [Naf]. Det viste seg imidlertid at den har to svært alvorlige skjulte feil. Det er problemer med svinghjulet (dualmasse), og innsugningsmanifolden med spjeld er også defekt. Begge disse feilene medfører svært høye reparasjonskostnader, og de var angivelig ikke oppført i rapporten.
Dersom disse feilene hadde vært oppgitt i rapporten, ville jeg aldri ha lagt inn bud på bilen. Kostnadene er så høye at kjøpet i praksis ikke er lønnsomt, og det er lite sannsynlig at noen andre heller ville bydd på bilen dersom slike alvorlige mangler var kjent.
Jeg stiller også spørsmål ved kvaliteten på tilstandsrapporten. Mekanikeren som utarbeidet rapporten fremstår enten som inkompetent eller mangler grunnleggende kunnskap om bilens tekniske tilstand. Mekanikeren jeg leverte bilen til etter kjøpet, kunne umiddelbart – etter feilkodelesing – fastslå feil med spjeldene i innsugningsmanifolden. I rapporten ble det derimot antydet at problemet kunne skyldes en defekt innsprøytningsdyse eller lekkasje fra innsprøytningssystemet. I tillegg viste det seg at svinghjulet (dualmasse) er defekt, noe som heller ikke var korrekt beskrevet.
Kostnadene for utbedring kan sies å overstige halvparten av bilens verdi. Jeg er derfor svært skuffet og vil vurdere å gjøre saken kjent flere steder, da så alvorlige feil ikke ble opplyst om i forbindelse med auksjonen.

Svært skuffende opplevelse med Auksjon.no
Jeg la inn høyeste bud på 10stk 15 mm kryssfiner og vant auksjonen med 2000 kr, men selger nektet å selge fordi det finnes en skjult minstepris som ikke er tydelig oppgitt.
Dette er en misvisende praksis – man får inntrykk av at man kan vinne til en lav pris, men i virkeligheten blir varen ikke solgt hvis deres interne grense ikke nås.
I etterkant ble jeg tilbudt å kjøpe varene for 4000 kr + 1200 auksjon gebyr + mva, noe som gjør det dyrere enn å kjøpe direkte i butikk som jem&fix.
Jeg forstår heller ikke hvorfor det er mulig å starte bud fra 100 kr når varen uansett ikke blir solgt før budet når 4000 kr. Dette gir et helt feil inntrykk av hva man faktisk kan vinne til.
Selgeren holder til i Stokke-området og selger jevnlig både kryssfiner og OSB-plater, så vær oppmerksom.
Dette fremstår som en useriøs og lite transparent måte å drive på – mer som å villede kunder enn en reell auksjon.

Svar fra Auksjonen
Oppbrukte varer/søppel forkledd som varer i bedre stand en virkeligheten.

Svar fra Auksjonen
Det er en utmerket opplevelse med en høyere salgsrate.

Detta var smooth!
Fin budrunde, fikk det jeg var på jakt etter til en rimeligere pris enn det jeg greide å oppnå alle andre steder.
Betalingsløsning og utlevering gikk som smurt🤗
Alt var i orden samme dag som jeg betalte🤗
Ikke siste gang på Auksjonen😉

Svar fra Auksjonen
Jeg har enda ikke mottatt salgsmelding for omregistrering fra selger

Svar fra Auksjonen
skulle fulgt med lastejasse. Dette fulgte ikke med ifølge selger.