Auksjonen Anmeldelser

2 977

4,2

Vanskelig å få avklaringer om ansvarsforhold, når varene ikke har kvaliteten som er oppgitt, f.eks elektronikk som ikke fungerer... Har lært at utstyr på funksjonstestes ved utlevering, (uten unnta... Vis mer

Jeg hadde bemerkelig samtale med selger. Selgeren også fikset bilen som ny også ny service . Alt jeg opplevert i salgs prosessen var overraskende. Jeg kan anbefale denne bilforhandler 100 prosent. Jeg... Vis mer

Dette var proffe greier , hadde mitt første kjøp og oppfølging rundt dette med kjøpe kontrakt osv virket meget proft Super tjeneste Om jeg skal si noe så koster det litt og kjøpe men samtidig så... Vis mer

Nettsiden fungerte bra. Autobud muligheten var super. Fikk bilen som avtalt med selger. Kjøpte bilen usett og er så langt jevnt over fornøyd med kjøpet og kjøpsprosessen. Litt irriterende at bilen had... Vis mer

1. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Onlineauksjon
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Bilauksjon

Om Auksjonen

Auksjonen er Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr.

Vi er i dag en effektiv salgskanal for for næringslivet, privatpersoner, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Det siste året er mer enn : 57.900 salg gjennomført gjennom vår nettauksjon, det er registrert mer enn 3 millioner bud og vi har hatt 18.8 millioner besøk på vår nettside. Mer enn 5.700 firmaer og 9.600 privatpersoner har solgt gjennom Auksjonen.no.

Vi annonserer også de fleste auksjoner på FINN.no, og næringsobjekter på internasjonale markedsplasser. Vi benytter også annonsering av slike objekter på Google og Meta.

Auksjonen.no har 140 ansatte, og mer enn 40 auksjonsmeglere over hele landet som bistår bedrifter med salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr. Vi forenkler hele salgsprosessen for våre kunder, og har trygg betalingsløsning for både selger og kjøper.

Bra

3k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 977)

927 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fantastisk.

16. april 2026

Hei Jan-Tore,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Auksjonen.no

Jeg har enda ikke mottatt salgsmelding…

Jeg har enda ikke mottatt salgsmelding for omregistrering fra selger

18. april 2026

Hei Eivind,

Takk for tilbakemeldingen.

Beklager at du ikke har mottatt salgsmelding enda. Vi tar dette videre med selger og følger opp saken så fort som mulig.

Vi gir deg en oppdatering så snart vi har fått avklart dette.

skulle fulgt med lastejasse

skulle fulgt med lastejasse. Dette fulgte ikke med ifølge selger.

18. april 2026

Hei Steffen,

Takk for tilbakemeldingen din.

Det var leit å høre at lastekasse ikke fulgte med som forventet. Dette ønsker vi selvfølgelig å se nærmere på. Du må gjerne sende oss litt mer informasjon om saken, samt eventuell dokumentasjon, så vi kan undersøke hva som har skjedd og følge det opp videre.

Auksjonen

Svært dårlig opplevelse med Auksjonen

Svært dårlig opplevelse med Auksjonen. Jeg kjøpte en bil som ifølge informasjonen skulle være i orden, men med en gang jeg hentet bilen kom det feil og problemer. Det er tydelig at bilen ikke var slik den ble fremstilt ved salget. Det verste er at når jeg tok kontakt for hjelp, ville de ikke gjøre noe med saken eller ta ansvar. Føler meg lurt som kunde. Anbefales ikke.

11. april 2026

Hei Daniel,

Takk for tilbakemeldingen din.

Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse, og vi forstår at dette er frustrerende. Vårt mål er alltid at objektene skal være beskrevet så korrekt som mulig, men samtidig selges de som de står, og det kan forekomme avvik.

Når det er sagt, ønsker vi gjerne å se nærmere på saken din. Du må gjerne ta direkte kontakt med oss og sende over mer informasjon om feilene du har oppdaget, samt eventuell dokumentasjon, så vi kan vurdere dette videre.

Ikke

Kinesisk ikke tysk som dokk skrive på pris 2000kr ikke førnøyd heletatt

17. april 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager at produktet ikke svarte til forventningene dine. Beskrivelsen i annonsen er basert på informasjonen vi har mottatt, men vi forstår at dette oppleves som misvisende i ditt tilfelle.

Ta gjerne kontakt med oss direkte med litt mer informasjon og eventuelle bilder, så kan vi se nærmere på saken og finne en løsning.

Auksjonen

Veldig god info

Veldig god info under hele salgsprosessen

14. april 2026

Hei Hans,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med informasjonen og oppfølgingen gjennom hele salgsprosessen, det setter vi stor pris på.

Ønsker deg en fin dag videre!

Super

Ok , veldig greit

13. april 2026

Takk for tilbakemeldingen!

Så bra å høre at alt opplevdes som greit. Det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake!

bilen ble overlevert uten at noen var…

bilen ble overlevert uten at noen var der for å diskutere tilstanden og andre problemer

12. april 2026

Takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å høre om din opplevelse ved overlevering. Normalt avtales tidspunkt for henting og gjennomgang av objektet direkte med selger på forhånd, slik at man får muligheten til å ha selger til stede.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Selgeren var uærlig og nevnte ikke…

Selgeren var uærlig og nevnte ikke mange av bilens problemer.

11. april 2026

Takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å høre om din opplevelse. Vi ønsker at objekter skal være så godt beskrevet som mulig, slik at kjøper har et riktig grunnlag før bud legges inn.

Dersom du ønsker at vi skal se nærmere på saken, ber vi deg oppgi auksjonsnummer (objekt-ID) og sende oss en henvendelse til kundeservice@auksjonen.no

Spennende og gøy nettauksjon

Spennende og gøy nettauksjon. Handlet bil på Auksjonen. Rask, ryddig og løsningsorientert handel. Beskrivelsen av bilen stemte med opplevelsen når jeg hentet den. Hverken første eller siste gang jeg handler her 👍🏼

14. april 2026

Svar fra Auksjonen

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Det er veldig bra å høre at du opplevde handelen som ryddig og at objektet sto til forventningene. Vi jobber kontinuerlig for å gjøre prosessen så enkel og forutsigbar som mulig for både kjøpere og selgere.

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din, og håper å se deg igjen på Auksjonen.no.

Enkel måte å selge

Enkel registrering, enkel måte å selge på. Men, oppfølging i etterkant kunne vært bedre i forhold til hva som skal gjøres sammen med kjøper og når, kopi av salgskontrakt måtte jeg spørre om og når betaling kom. For utenom dette, anbefaler vi Auksjon.no

13. april 2026

Takk for tilbakemeldingen!

Veldig hyggelig å høre at du opplevde registrering og selve salgsprosessen som enkel. Beklagelig at oppfølgingen i etterkant ikke var tydelig nok, dette tar vi med oss videre.

Alt gikk bra

Alt gikk bra. Heldigvis Erik hjalp sjefen min meg med å finne ut av alt. Takk.

10. april 2026

Takk for tilbakemeldingen!

Så bra å høre at alt gikk fint til slutt, og at du fikk den hjelpen du trengte underveis.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på kundeservice@auksjonen.no
, eller ringe oss på tlf. +47 33 30 05 40 dersom du har spørsmål eller trenger hjelp ved en seinere anledning

Object id 569381

Litt skuffet over at det ikke fulgte med lader/power supply med PC-kjøpet.
At erfaringsoverføring foregår på engelsk og ikke på vårt morsmål, drar ned "totalen".

12. april 2026

Takk for tilbakemeldingen!

Det er beklagelig at du opplevde dette, men lader fulgte dessverre ikke med i dette kjøpet. Samtidig tar vi med oss innspillet ditt om språk i prosessen. Vi skal ha både norsk og engelsk tilgjengelig, og ønsker gjerne å forstå litt bedre hva du mener med «erfaringsoverføring», slik at vi kan undersøke dette nærmere.

Send oss gjerne en henvendelse til kundeservice@auksjonen.no
med litt mer informasjon, så ser vi nærmere på saken.

Rå gjeng som jobber der

Rå gjeng som jobber der. Mega bra service. Føler meg sett som kunde. Takk.

10. april 2026

Svar fra Auksjonen

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Det er veldig hyggelig å høre at du opplever både god service og at du blir sett som kunde , det betyr mye for oss.