Auksjonen Anmeldelser

2 952

4,2

Jeg hadde bemerkelig samtale med selger. Selgeren også fikset bilen som ny også ny service . Alt jeg opplevert i salgs prosessen var overraskende. Jeg kan anbefale denne bilforhandler 100 prosent. Jeg... Vis mer

Dette var proffe greier , hadde mitt første kjøp og oppfølging rundt dette med kjøpe kontrakt osv virket meget proft Super tjeneste Om jeg skal si noe så koster det litt og kjøpe men samtidig så... Vis mer

Auksjonen tar ikke økonomisk ansvar for sletting/innløsing av heftelser ved bilsalg. De svarer kjøper med at de bare formidler bilen. Advarsel til alle: hvis heftelsene overstiger salgspris, så fortel... Vis mer

Veldig fornøyd med hele opplevelsen hos Auksjonen.no! Salgsprosessen var enkel og ryddig, og da det oppsto noen utfordringer med kjøper i etterkant, fikk jeg rask og god hjelp fra kundeservice. D... Vis mer

1. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Onlineauksjon
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Bilauksjon

Om Auksjonen

Auksjonen er Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr.

Vi er i dag en effektiv salgskanal for for næringslivet, privatpersoner, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Det siste året er mer enn : 57.900 salg gjennomført gjennom vår nettauksjon, det er registrert mer enn 3 millioner bud og vi har hatt 18.8 millioner besøk på vår nettside. Mer enn 5.700 firmaer og 9.600 privatpersoner har solgt gjennom Auksjonen.no.

Vi annonserer også de fleste auksjoner på FINN.no, og næringsobjekter på internasjonale markedsplasser. Vi benytter også annonsering av slike objekter på Google og Meta.

Auksjonen.no har 140 ansatte, og mer enn 40 auksjonsmeglere over hele landet som bistår bedrifter med salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr. Vi forenkler hele salgsprosessen for våre kunder, og har trygg betalingsløsning for både selger og kjøper.

Bra

3k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 952)

906 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Enkelt å ryddig handel

Enkelt å ryddig handel , rask tilbake melding .

9. juni 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er flott å høre at du opplevde handelen som enkel og ryddig, og at du var fornøyd med oppfølgingen underveis. Dette er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Viktig bilaktør

Effektiv portal med mange biler.
Raske prosesser.
Men det er vanskelig å kvalitetssikre biler for feil.

6. juni 2026

Takk for tilbakemeldingen.

Det er hyggelig å høre at du opplever plattformen som effektiv.

Vi har forståelse for innspillet ditt om kvalitetssikring av biler. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre informasjonen som presenteres i annonsene, slik at kjøpere får et best mulig grunnlag for å vurdere objektene før budgivning.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Auksjonen

Kunne vært flere bilder og bedre…

Kunne vært flere bilder og bedre beskrivelse av objektet. Regner med at det er en salgs konsulent fra dere som tar bildene og lager beskrivelsen. Men selve auksjonen er var grei.

Hei Jostein,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi setter pris på innspillet ditt om bilder og beskrivelse. Gode bilder og mest mulig relevant informasjon om objektene er viktig for å gi kjøpere et best mulig grunnlag før budgivning, og dette er noe vi jobber kontinuerlig med å forbedre.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Vi tar med oss tilbakemeldingen videre.

Greitt salg med god oppfølging

Greitt salg med god oppfølging

Svar fra Auksjonen

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både salget og oppfølgingen underveis. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen ved en senere anledning.

Auksjonen

Rask respons fra Auksjonen.no og god…

Rask respons fra Auksjonen.no og god kundeservice

Svar fra Auksjonen

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Gunnar!

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde rask respons og god kundeservice. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din, og skal fortsette å gjøre vårt beste for å gi både kjøpere og selgere en trygg og god opplevelse.

Takk for tilliten, og velkommen tilbake!

Vennlig hilsen,

Svar fra Auksjonen

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det er svært hyggelig å høre at du opplevde prosessen som profesjonell. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer oss til å fortsette det gode arbeidet.

Fungerer fint

Fungerer fint, første kjøpet vårt og det fungerte enkelt og greit.

Svar fra Auksjonen

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at dere hadde en god opplevelse.

Vi setter stor pris på tilliten og håper å se dere igjen på våre auksjoner i fremtiden.

Ingen problemer

Ingen problemer med kjøpet. Kan nok bli lettere å kommunisere med agentene til Aukjonen.no, eller ganske smertefri handel🙂

Svar fra Auksjonen

Takk for tilbakemeldingen, Lars-Reidar!

Det er hyggelig å høre at kjøpet gikk uten problemer og at du opplevde handelen som smertefri.

Vi tar også med oss innspillet ditt om kommunikasjonen. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen, og slike tilbakemeldinger er verdifulle for oss.

Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Tipp topp det

Svar fra Auksjonen

Takk for tilbakemeldingen, Ole!

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med opplevelsen hos oss.

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse, og velkommen tilbake til Auksjonen.no ved en senere anledning!

Auksjonen

Foferderlig opplevelse med eier av kjøretøy

Selve auksjonen og det som auksjonen selv hadde ansvar for gikk som smurt.
Med en gang jeg skulle ha med den virkelige eier av objektet å gjøre, ble det bare rot.

For det første. Han tok ikke telefonen, var avvisende i melding og kommenterte han ikke var på jobb den dagen. det var dersom han svarte på melding i det hele tatt. det tok flere timer mellom hvert svar og jeg fikk som regel kun svar etter at jeg hadde prøvd å ringe og han ikke tok telefonen.
jeg begynte å ta kontakt rett rundt halv 9 på morgenen og hadde ikke fått noen bekreftelse på at objektet var mulig å hente før klokken var nærmere 14:00
Da ble han difus og ga svært dårlige svar, slik at jeg ble litt spiss på en melding og mente at han burde gjøre litt mer innsats.
Da dro han tilbake på sitt ord og sa jeg må komme innen åpningstid og at han ikke kom til å gi ut bilen på kveld, noe han mente var en ekstra service.
Det er forsåvidt greit, men da burde man være på jobb/kontoret og si ifra i annonsen at overtagelser kun skjer i åpningstider.

Når jeg spurte dagen etter om jeg kunne komme innenfor arbeidstid sa han at han ikke kom til å være der, men at nøkklene ligger i boks og ga kode.
Når vi kom dit fant vi bil, men skiltene var inne i bilen og nedre del av skiltfestet var borte, slik at skiltet ikke hang fast.
Jeg nok en gang prøvde å ringe og sende melding og fikk etter 30 minutter tak i han.
Jeg kommenterte at nedre plastikk var borte og hans svar var "Da får du finne en løsning"
Jeg sa takk for hjelpen og la på. Måtte teipe fast skiltet på bilen.

Dersom jeg ikke allerede hadde en plan og ett behov for objeketet, så hadde jeg annulert kjøpet dersom mulig, ville heller betalt for å annulere kontrakt enn å gi penger til eier.
Jeg har ingen anelse hvordan dere velger eller kommuniserer med selgere, men den selgeren der har gitt meg så dårlig smak for Auksjonen at jeg kommer til å tenke meg godt om to ganger før jeg benytter meg av dere igjen.

Svar fra Auksjonen

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er hyggelig å høre at selve auksjonen og det vi hadde ansvar for, gikk som det skulle. Samtidig beklager vi at opplevelsen i forbindelse med henting og dialog med selger ikke stod til forventningene dine.

Vi forstår godt at slik kommunikasjon skaper frustrasjon, særlig når man ønsker en ryddig og effektiv overlevering. Tilbakemeldingen din tar vi med oss videre, både når det gjelder informasjon i annonse og hvordan henting og overlevering følges opp av selger.

Takk igjen for ærlige tilbakemeldinger. Vi beklager at denne delen av kjøpet ga deg et dårlig inntrykk, og håper vi kan levere en bedre opplevelse ved en senere anledning.

Auksjonen

Jeg er veldig fornøyd og blir å kjøpe…

Jeg er veldig fornøyd og blir å kjøpe bil flere ganger 👍

4. juni 2026

Svar fra Auksjonen

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Tom!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med opplevelsen hos oss, og ekstra stas at du ønsker å handle bil gjennom Auksjonen.no igjen i fremtiden.

Vi setter stor pris på tilliten din og ser frem til å kunne hjelpe deg med flere gode bilkjøp fremover.

Velkommen tilbake!

Kjøp

Servicebil

Svar fra Auksjonen

Takk for tilbakemeldingen, Espen!

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi håper du er fornøyd med servicebilen og at kjøpsprosessen levde opp til forventningene.

Takk for at du valgte Auksjonen.no, og velkommen tilbake ved en senere anledning!

Alt var som planlagt

Alt var som planlagt. Dyrt auksjonsgebyr

Svar fra Auksjonen

Takk for tilbakemeldingen, Audun!

Det er hyggelig å høre at alt gikk som planlagt og at du er fornøyd med handelen.

Vi registrerer også innspillet ditt om auksjonsgebyret. Vi forstår at kostnader er en viktig del av totalopplevelsen, og vi setter pris på at du deler din mening med oss.

Takk for at du valgte Auksjonen.no, og vi håper å se deg igjen på en av våre auksjoner!

Takk

Takk, dette er en flott nettside hvor du kan kjøpe bil med ro i sjelen.

4. juni 2026

Svar fra Auksjonen

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen, Khalil!

Det gleder oss å høre at du føler deg trygg når du handler bil gjennom Auksjonen.no. Vi jobber kontinuerlig for å skape en trygg og god opplevelse for både kjøpere og selgere, så slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Takk for tilliten, og velkommen tilbake!

Price

Nice way too do shopping

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med opplevelsen hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Helt greit

Helt greit, har mye og si hvem auksjonsrådgiver man får

19. februar 2026

Hei Alexander,

Takk for tilbakemeldingen og for at du deler erfaringen din.

Det er hyggelig å høre at opplevelsen totalt sett var grei. Samtidig tar vi med oss innspillet ditt om betydningen av auksjonsrådgiver, da vi vet at god oppfølging kan ha mye å si for kundeopplevelsen.

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Det er beklagelig å høre at du har opplevd våre medarbeidere som kunnskapsløse. Dette er ikke inntrykket vi ønsker at kundene våre skal sitte igjen med, og vi tar slike tilbakemeldinger på alvor.

Vi bruker tilbakemeldinger som denne til å forbedre oss, og setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på opplevelsen din.