Jeg hadde bemerkelig samtale med selger. Selgeren også fikset bilen som ny også ny service . Alt jeg opplevert i salgs prosessen var overraskende. Jeg kan anbefale denne bilforhandler 100 prosent. Jeg... Vis mer
Dette var proffe greier , hadde mitt første kjøp og oppfølging rundt dette med kjøpe kontrakt osv virket meget proft Super tjeneste Om jeg skal si noe så koster det litt og kjøpe men samtidig så... Vis mer
Auksjonen tar ikke økonomisk ansvar for sletting/innløsing av heftelser ved bilsalg. De svarer kjøper med at de bare formidler bilen. Advarsel til alle: hvis heftelsene overstiger salgspris, så fortel... Vis mer
Veldig fornøyd med hele opplevelsen hos Auksjonen.no! Salgsprosessen var enkel og ryddig, og da det oppsto noen utfordringer med kjøper i etterkant, fikk jeg rask og god hjelp fra kundeservice. D... Vis mer
Døvleveien 23, 3170, Sem, Norge
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Svar fra Auksjonen
Effektiv portal med mange biler.
Raske prosesser.
Men det er vanskelig å kvalitetssikre biler for feil.

Svar fra Auksjonen
Kunne vært flere bilder og bedre beskrivelse av objektet. Regner med at det er en salgs konsulent fra dere som tar bildene og lager beskrivelsen. Men selve auksjonen er var grei.

Svar fra Auksjonen
Rask respons fra Auksjonen.no og god kundeservice

Svar fra Auksjonen
Ingen problemer med kjøpet. Kan nok bli lettere å kommunisere med agentene til Aukjonen.no, eller ganske smertefri handel🙂

Svar fra Auksjonen
Selve auksjonen og det som auksjonen selv hadde ansvar for gikk som smurt.
Med en gang jeg skulle ha med den virkelige eier av objektet å gjøre, ble det bare rot.
For det første. Han tok ikke telefonen, var avvisende i melding og kommenterte han ikke var på jobb den dagen. det var dersom han svarte på melding i det hele tatt. det tok flere timer mellom hvert svar og jeg fikk som regel kun svar etter at jeg hadde prøvd å ringe og han ikke tok telefonen.
jeg begynte å ta kontakt rett rundt halv 9 på morgenen og hadde ikke fått noen bekreftelse på at objektet var mulig å hente før klokken var nærmere 14:00
Da ble han difus og ga svært dårlige svar, slik at jeg ble litt spiss på en melding og mente at han burde gjøre litt mer innsats.
Da dro han tilbake på sitt ord og sa jeg må komme innen åpningstid og at han ikke kom til å gi ut bilen på kveld, noe han mente var en ekstra service.
Det er forsåvidt greit, men da burde man være på jobb/kontoret og si ifra i annonsen at overtagelser kun skjer i åpningstider.
Når jeg spurte dagen etter om jeg kunne komme innenfor arbeidstid sa han at han ikke kom til å være der, men at nøkklene ligger i boks og ga kode.
Når vi kom dit fant vi bil, men skiltene var inne i bilen og nedre del av skiltfestet var borte, slik at skiltet ikke hang fast.
Jeg nok en gang prøvde å ringe og sende melding og fikk etter 30 minutter tak i han.
Jeg kommenterte at nedre plastikk var borte og hans svar var "Da får du finne en løsning"
Jeg sa takk for hjelpen og la på. Måtte teipe fast skiltet på bilen.
Dersom jeg ikke allerede hadde en plan og ett behov for objeketet, så hadde jeg annulert kjøpet dersom mulig, ville heller betalt for å annulere kontrakt enn å gi penger til eier.
Jeg har ingen anelse hvordan dere velger eller kommuniserer med selgere, men den selgeren der har gitt meg så dårlig smak for Auksjonen at jeg kommer til å tenke meg godt om to ganger før jeg benytter meg av dere igjen.

Svar fra Auksjonen
Jeg er veldig fornøyd og blir å kjøpe bil flere ganger 👍